Sjuk / TISDAG

Sjuk idag igen, igår var det riktigt illa men idag börjar det bli lite bättre trotsallt. Hoppas på att bli frisk snart!

Jag har ingen karaktär, och nu är det bevisat! Jag har varit hemma i två dagar nu och jag har knappt öppnat matteboken trots att jag har nationellt matteprov imorgon som mitt mattebetyg hänger på. Jag har presterat MVG på nästan allt jag har gjort på mattelektionerna men enligt Arne så pratar jag alldeles för mycket med Empan för att förtjäna mitt betyg, illa med andra ord. Ikväll MÅSTE Jag öppna matteboken, annars är det klippt och skuret!

Idag hörde jag små vårfåglar kvittra utanför mitt fönster och visst droppar det lite ifrån taken? Noll skymt av sol däremot, men still, jag hoppas på att våren är på väg!

Nu har lillebrorsan kommit hem igen, med fika ifrån Mälarhöjdens eget bageri och med en komedifilm också, gullunge där så nu blir det nog mys i soffan istället. <3


UTMANAD!

Så har turen kommit till mej och jag har blivit utmanad av Camilla!


"Du skall göra en lista på fem konstiga ovanor eller egenheter du har och sedan utmana fem andra bloggare att göra det samma och fortsätta kedjan. De skall även bifoga de här korta reglerna i sitt meddelande. Längst ner i det här inlägget finns en lista över vilka jag utmanar, jag kommer även att gå in på deras bloggar och meddela att de är utmanade."

  1. Jag lider av mobiltelefonskräck och svarar nästan bara i min telefon om det är ett välkänt nummer eller jag vet att jag väntar samtal. Jag ringer heller aldrig upp okända nummer.
  2. Jag stressar jämt! Det är väl Bella att vara hypad och stressa runt jämt. Men don’t worry, jag gör det oftast med ett leende på läpparna.
  3. Jag blir sur om jag inte får bestämma och vara lite av en ledare, jag har alltid varit likadan, ända sedan dagis!
  4. Jag lider av vissa tvångstankar, så som att smörja in läpparna med idomin, händerna med handcreme och dricka vatten innan jag ska sova.
  5. Jag är inte alltid trevlig, not at all. Jag har en tendens att kommentera folks outfits i en sådan ljudnivå att personen själv hör och sedan älskar jag skvaller (när jag själv slipper råka ut för det såklart!), mycket.

Jag utmanar: Jade, Empan, Josefine, Estelle & Isabelle!

Bells <3 Burberry



trench


OH! Det står ju praktiskt taget "KOM OCH KÖP MEJ BELLA" över den här beiga trenchcoaten ifrån Burberry. Jag som letar efter den perfekta trenchen också, och så dyker den här upp på neiman marcus-hemsida.. så lägligt.. Brutala craves? YES!
Undra om pappsen känner att jag är värd den här i födelsedagspresent? hm..?

Sjuk /MÅNDAG

Sjuk idag igen, suck. Rätt skönt visserligen och vakna vid 11-tiden och tro att det är söndag, men att blöda näsblod konstant är däremot ingen höjdare!
Har också ett sådant shopping-crave att jag inte vet var jag ska ta vägen, har lovat mej själv att inte spendera så mycket pengar i februari men äsch, det ser mörkt ut på den fronten. Status quo med andra ord.

Ingen dagens outfit idag inte, totalt ofashio idag! Men är man sjuk så är man..

Idag ska jag bara ligga i soffan under en varm pläd och titta på olika tv-program och försöka hinna plugga lite matte och skriva klart mitt CV inför mitt nya mål att hitta ett arbete (vuxenpoäng hög!), synd bara att det hittills är lite tomt på meritfronten... men jag får väl slänga dit mina grundskolebetyg eller något, dom var i alla fall lysande, och hoppas att det gör mej till en kvalificerad papperssorterare eller whatever, vilket jobb än pappsi hittar åt mej på sitt företag.

Ni som kommenterar: sluta vara anonyma! jag älskar att få kommentarer (även om vissa av er har gått in för för att göra mitt liv surt, men heey, ni lyckas inte!) och särskilt små gulliga shoppingtips så sätt dit namn och gärna bloggadress också!



<3


Sjukling - behöver piggas upp!

Usch, så har även jag gått och blivit förkyld också! Det räckte alltså inte med att halva Östra låg hemma och snorade i helgen utan nu har även jag trillat dit, lyckat, verkligen lyckat, NOT.

Känner desperata cravings efter en rejäl shoppingtur för att lätta upp sinnet litegrann! Vill så brutalt ha vår nu att jag knappt vet var jag ska ta vägen, bara en massa äcklig snö här i Sverige och det är alldeles för många veckor tills det är lov! Och visserligen blir det bara ännu mer snö då, för då blir det Åre med Darling-S (pepp!) men ändå. Får väl längta lite efter påsklovet och vår eventuella resa till Rom, gucci-cravings please!

Jag vill ha:
- prepp kråsblus i off white
- shorts shorts shorts
- mörkbruna boots, gärna lite veckade
- högklackade pumps, gärna träklack
- halsband m. medaljong (har ännu inte hittat det perfekta)
- sidenband för styling av ett vintageplagg
- galna solglasögon, ett par MJ aviators i plast skulle inte sitta fel
- en a-formad vårjacka, gärna lite prepp i puderrosa
- kort beige trenchcoat, yes please
- eventuellt en mörkblå tygväst

Det lutar åt shoppingtur i helgen trotsallt!


fick för övrigt jättefina julklappar igår av Empan! Äntligen ett par very-hard-to-find-solglasögon á la Nicole Richie och en armlänk i guld, thank you darling!

<3


SCHTEEK AS FUCK - DRESS TO IMPRESS

Hektisk lördag igår ändå!
Vaknade rätt tidigt faktiskt och begav mej hem till My för lite prat och nybakade scones och te, jättemysigt! Mycket nostalgikickar också när vi diskuterade alla galna saker vi har varit med om under åren, aaah.

Plockade upp Empan vid Slussen som hade inhandlat diverse förnödigheter inför kvällen så åkte vi hem till mej och snart kom resten av alla flickorna, Sarah, Sofia, Josefine & Victoria för att göra sej i ordning inför kvällen där det stod mitt livs (förhoppningsvis) sista ungdomslokalfest: SBN med det härliga temat för kvällen "Schteek as fuck - dress to impress" vilket vi också tog fasta på och körde ett gemensamt tema (minus Josefine och Empan som bangade, morr) på att ha LV/Dior-sjalar knytna som linnen, jeans och högklackade pumps, sedan fräsch sminkning och glanssprayat hår. HAHA, jag är ett stort fan av töntiga gruppteman!

Hem till Jade för mysigt middag och förkrök och nu kom även Mickis och ett gäng grabbar förbi. Som vanligt spårade allting ur litegrann efter en mängd vin och det är väl nästan tur att vi inte hade en digitalkamera att fotografera med för nu är det mycket lättare att censurera oss själva, haha, och det behövdes!

Vidare till MONDO där festen hölls och som vanligt var det en aning trassel i VIP-kön även om det löste sej och sedan fick vi stå i jordens längsta garderobskö vilket jag hatar, är man VIP ska det finnas en fungerande VIP-kö och en egen VIP-garderob, tack!
Träffade på en massa yngre kompisar som lyckats ta sej in och det otroligt synd att medelåldern låg på folk födda 91-90, inte min typ av folk med andra ord.
Det blev en kortvisit på kvällens fest och mitt jubiléeum då jag har gått på den här typen av fester i exakt ett år, haha, började med SBN och slutade med SBN ;)
Åkte hem tidigt och satt sedan i källaren resten av natten med Empan och Sarah som sov över här, skrattandes över nattens mackor och te-muggar. Skönt.

Idag, söndag, blir det frenetiskt matteplugg inför nationellaproven men även antagligen lite städning i rummet och sedan lite chill framför tv:n också.

Resumé av helgen: Den blev inte brutalt bra, inte brutalt dålig men helt okey även om den gick alldeles för snabbt, som vanligt



<3

HELT SLUT! / Fredag

Jag vet att det är fredag och att jag just i detta läge borde dricka min första drink för att sedan dansa vidare ut i natten, men heey jag orkar inte. Just det, ni läste rätt, jag orkar inte ut och festa och har nog inte orkat på jävligt länge, det är synd, mycket synd för jag har fått en del finfina erbjudanden inför kvällen men sliten som jag är så har jag tackat nej.

Detta är en EGO-blogg så därför tänker jag tjata på om mitt numera rätt sorgliga liv ett bra tag. Ända sedan lördag förmiddag FÖRRA helgen så har jag pluggat mer än vad jag någonsin gjort i hela mitt liv ungefär. Jag har suttit med samma arbete om sociala-frågor inriktning "Kroppsideal" och svettats tillsammans med söta Empan som har gjort det mesta för att pigga upp mej under mina milsdjupa svackor av inspiration. Suck.
Sedan har jag stressat runt som en jävel över halva stan och svarat i min telefon som har ringt dygnet runt angående alla SBN-biljetter hit och dit och förvirrade 90or som ställer den ena korkade frågan efter den andra, sorry, men ni är bara så sorgliga! Som jag svor över flera gånger idag så är Josefine den enda 90an jag verkligen klarar av utan att få ett utbrott efter ca. 30 sekunder.

Hade i alla fall redovisningen imorse så nu är den avklarad. Helgens nya pluggning gäller enbart matten för det är nationellt prov på A-kursen på onsdag och eftersom jag inte har säkrat mitt MVG ännu så måste jag försöka göra det, wish me luck!

Var och piggade upp mej med solning under den senare delen av eftermiddagen, skönt att få ligga i solariet och bara lyssna på musik i 20 minuter utan att tänka en enda stressad tanke. Det enda som saknades efteråt var ett långfika! Som det visserligen blev i tisdags, men det räknas inte...


Dagens outfit:
Sailor-chic v-ringad tröja, vit och mörkblå.
Mörkblå stuprörsjeans.
Brunt flätat bälte med guldspänne.
Vit pashminasjal.
Guldarmband, pärlörhängen.


Är så TRÖTT på det här vädret också, suck suck suck, nu vill jag vårshoppa lite mer och sedan kunna gå ute i bara vårjacka och känna solen bränna i nacken, NU TACK!
För att trösta mej själv i går ifrån den totala vintermissären så köpte jag i alla fall ett urgulligt läppglans ifrån Chanel (ny favorit när det gäller lipgloss!) i den söta färgen "tutti frutti", precis lagom rosa som jag gillar det, skön konsistens och lagom glansigt, peeeerfekt!

Imorgon blir det antagligen: plugg, fika, stan, middag&förkrök hos Jade och sedan SBN. Kan bli bra :)


Nu kallar ROME på tv:n och lite myspys i soffan, precis vad jag behöver.
<3


FUCK

Stressar sönder just nu.


Utförligare blogginlägg om min vardag kommer i helgen. Adios så länge!


härlig TISDAG

Tog lång sovmorgon imorse och träffade Sarah en sväng innan min första lektion för dagen. Mysigt.
Hade sedan en lektion av oseriös Mediakunskap (även om Lova, jag & Sarah jobbade litegrann med vår uppgift om "Genusperspektiv i media") där Seth mest försökte övertala oss att snusa, haha!
Mattelektionen blev inte heller superseriös eftersom jag och Jade mest diskuterade den kommande helgen, men vad ska man annars göra för att förhöja stämningen en snögloppig tisdag?

Åkte till Stureplan där vi hämtade upp ett jättegäng SBN-biljetter (panik!) och även ett gäng 90abiljetter så nu säljer jag sådana också. Träffade sedan Sofie och hennes kompisar samt Magda för biljetter innan jag, Sarah och Jade tog en snabbis i Sturegallerian (mitt andra hem) för att sedan hamna på MOCCO för både fika och middag, mums!

Vidare till Östra real för öppet hus där jag mest satt nere i journalistrummet med Sarah och Johan och pratade och skrämde bort alla små töntiga 90or som försökte ställa frågor till oss om vår älskade inriktning, haha. Träffade även på årets elakaste pappa som under 5 minuter hann förolämpa min Gucci-väska, Sarahs Goose-jacka samt alla killar på hela Östra real, vad är det för fasoner? USCH! och stackars hans rodnande dotter som stod några meter bort och visst ville dö när hennes pappa pratade på som en ångvält. Träffade Philläää en sväng också, som var brun som en chokladboll vilket påminner mej om att jag måste sola snart igen! Celeb-spotting också då Fredrik Lindström mycket intresserad satt och förhörde sej om journalistik-inriktningen tillsammans med sin dotter (?) eller fru, haha, lite komiskt eftersom vår kära Lillemor (svenskalärare) alltid prata om honom med varm röst på sina lektioner!

På det hela så har det varit en väldigt slapp dag, skönt verkligen! Imorgon är det idrottsdag, skridskor i Kungsan och sedan yoga, kul!


Dagens outfit:
Vitt lång baslinne, H&M
Mörkblå Östra-real tröja över det, (för öppna huset)
Flätat guldskärp
Mellanblå jeans, Wrangler
Armband m. guldlänkar
Pärlörhängen

Boomerangjacka, Hush puppies, Burberryhalsduken & Gucci-väskan till det.


<3


PARTY ON PEOPLE!

Sista chansen att köpa biljetter till helgens megaparty!

Imorgon befinner jag mej vid svampen 15.30 för att sälja biljetter och i mån av att det finns biljetter kvar så finns jag också att nå på telefon: 070-6188841. Playahead: Isabelle-S & Lyxpiraya: Isabelle, för bokning av biljetter ifall inte just Du kan möta upp mej imorgon eftermiddag.



SBNFLYER

Frågor till folket!

Har en verklig besatthet för frågeformulär och det här hittade jag hos fashion-Sigrid, fyll i själva vet jag och länka till er blogg så jag kan läsa!


Ebba von Sydow eller Sofi Fahrman: Ebba såklart! Ända sedan jag fick upp ögonen för denna fashionblondin ifrån Götet så har jag varit frälst! Hon ser ut som en amazonkvinna i fashionkläder när man ser henne på stan, och vem önskar inte att man var sådär lång? Istället för jag nöja mej med mina knappa 1.64 cm i strumplästen.
Vitt eller svart: Håller med Sigrid: svart till vintern, vitt till våren
Grått eller brunt: Just nu måste jag säga att det är grått, vi går emot ljusare tider så lämna det bruna!
Prickigt eller randigt: Randigt. Jag har en allvarlig crush på randiga tröjor.
Chloé eller Marc Jacobs: Svårt val, gillar båda. Men nu måste jag ändå säga MJ för jag är inne i en rejäl sådan fas.
Knappar eller rosetter: Rosetter
Guld eller silver: Har övergått ifrån silver till guld.
Klänning eller kjol: Kjol, gärna knälånga med söta ballerinaskor till.
Rachel Bilson eller Mischa Barton: Gash! Rach är definitivt sötast med sitt runda ansikte och mörka lockar men hon syns så sällan på vimmelbilder måste jag säga, men antagligen är hon hemma och myser med sin Adam Brody, och det skulle väl jag också göra om jag hade en sådan hunk till pojkvän ;) Så på modefronten blir det Mischa.
Rundad eller spetsig sko: Jag har alltid älskar spetsiga italienska skor med hög stilettklack men har sedan förra våren haft en förälskelse i rundtåade pumps.


Fucking MÅNDAG

Eeew! Vaknade och det var fortfarande kolsvart utanför mitt fönster, och jag hade ändå sovmorgon idag, usch, ge mej ljus och sommar tack! Blev visserligen upplyst om idag att det börjar gå emot ljusare tider och att det faktiskt har gjort det sedan den 21 december minsann, och jag som alltid trott att januari var den mörkaste månaden om året, men tji fick jag!

Dagens outfit:
Vitt baslinne, H&M (ingenting att rekommendera!)
Rosaröd v-ringad tee, Gina Tricot
Mörkblå stuprörsjeans, Miss Sixty
Guldfärgat flätat skärp
Armband av guldlänkar
Pärlörhängen

Vita lurviga moonboots, Vagabond, Vit löst stickad sjal, Kookaï, Boomerang-dunjackan & röd Longchamp.


Skolan var lika värdelös kunskapsmässigt som vanligt och utan Sarah och Empan hade jag dött av tristess idag. Lite spännande dock att TV4 hade en filminspelning på Östra Real idag, även om det försvårade för oss som har våra skåp i den korridor som var avstängd för inspelningen.

På lunchen blev det en tripp till Fältan där vi mötte Fabi som glatt kom bärande på en massa skopåsar, eftersom det är skorea överallt! Hittade ett par ursöta ljusbrun/beiga rundtåade högklackade pumps ifrån Scorett för ett skapligt pris, däremot så har jag lovat mej själv att inte spendera så hiskligt mycket pengar resten av januari ut så därför försökte jag lägga band på mej själv men vi får se hur det blir imorgon på min ensamma håltimme, om jag faller för frestelsen och gör ett köp...
Någon som däremot gör ett köp lite nu och då måste vara Darling-J vars garerob jag fick se i fredags då jag var på middag hemma hos henne, verkligen gigantisk var den och hur mycket kläder och skor som helst, något som jag antar att alla flickor strävar efter men få har den ekonomiska möjligheten, hur som haver, synd att vi inte har samma storlek för då hade jag tagit över rubbet!

Var hos frisören efter skolan och lät håret få sej en rejäl uppfräschning av Tina Linderoth som precis som vanligt lyckades trolla rejält och vända mitt låga humör, då hon glatt pratade medan jag drack en kopp te, mysigt. Har dock inte vant mej vid min nya frisyr riktigt än, har klippt av lite mer än 1 dm på längden så det känns fruktansvärt kort nu när det precis räcker ner nedanför nykelbenen! Fick även beröm för min fina hårkvalité, alltid roligt att höra!

Tyvärr sjönk mitt humör igen då jag på vägen hem fick sitta fast vid Östermalsmtorg i 30 minuter innan ens min tunnelbana kom och väl på tunnelbanan så var det jättetrångt tack vare sossarnas äckliga trängselskatt, plus att det var fel på dörrarna i tåget så vi fick stanna superlänge på varje station. Irriterande! Det tog över 1 timme att komma hem, och i vanliga fall tar det bara 15 minuter, suck!

Ikväll blir det familjemiddag, tacos tror jag bestämt, mmm, och sedan lite tv-tittande och plugg.
Ha det bra!

<3

Love is in the air!

Well not for me right now, men som alla vet så har jag tidigare gossipat om Darling-S som dejtat Bromma-S ett bra tag nu och nu är turturduvorna ett par! :)


Darlings

Voíla, låt mej presentera Simon & Sarah!
Haha, bilden är den snyggaste ever måste jag säga men för lite mer seriösa pic's så besök dessa på PA:
Partyus & Elskadunge

SHOPPING/JANUARI

Det är många som har kommenterat min blogg och vill se alla mina shoppingfynd under Januari-månad och därför har jag idag tagit mej i kragen och fotograferat det mesta som jag har köpt och behållt och här nedanför kommer numererade bilder, klicka på dom för att se i större format.




1. Grön/sandfärgad topp,  2) Sjal i olika gröna/beiga nyanser,   4) Korallfärgad&vit-randig långärmad sailor-top,   5) Armband av guldlänkar,   6) Topp med Rokoko-känsla,  7) Linne med söta applikationer,   8) beige vintage-topp samt halsband med tygblomma/amulett,  9) ljusa stuprörsjeans,   10) blå&vit-randig vintage-topp, blågrå veckad bomullskjol,  11) mörkblå vintage-väska med guldkedja som axelrem samt gulddetaljer,  12) blågrå tygblomma m. knapp-applikationer (brosch), folklore-inspirerat armband (vintage).


Och voíla kära bloggläsare, här kommer lite bilder på min älskade julklappsväska som ni har tjatat om att få se!



Förutom bilderna jag har visat här ovan så har jag även inhandlat: 1 rött sammetdiadem samt 1 mörkblått plast-diadem.

Kommentera gärna!


Vad hände egentligen? SÖNDAG

Vad hände med helgen som skulle bli brutalt bra?

Igår, lördag, så vaknade jag pigg och utvilad utan att väckarklockan ringde och strax efter frukost ringde Empan och påminde mej om att det var dags att vi började jobba med vårt arbete i Sociologi så sagt och gjort, efter en kortare shoppingtur i Skärholmen för min del (inhandlade: nagellack, ansiktsmask & tupperingskam) så var det bara att slå sej ner framför min laptop för att fila på arbetet som vi ska redovisa på fredag och som vi då inte ens hade börjat med. Efter några timmars slit så var det tid för mej att börja göra mej i ordning inför kvällen.

Kvällens outfit:
Svart klänning m. halterneck ringning och guldpaljetter
Svart kofta
Svarta strumpbyxor
Svarta högklackade pumps med stor blomma fram på tån
Guldfärgade örhängen & armband

Anlände till Elisabeths 18årsmiddag strax innan 19 och där möttes jag av massvis med okända ansikten och trots att min socialaförmåga var på topp så var ingen direkt intresserad av att prata med mej vilket slutade för min del i ändlösa telefonsamtal till mina kompisar, vindrickande och länsande av buffébordet, sorgligt värre. Men det var mysigt att träffa Elisabeth i alla fall!

Skulle egentligen ha åkt till Lidingö på Beyond, men när inte Josefine skulle gå så strulade allting till sej rätt rejält och festen i Hammarby sjöstad följde jag inte heller med på, så det blev en prommis på södermalm innan jag åkte till östermalm och träffade Empan och hennes söta vän Jessica vilket resulterade i skratt, prat och te-drickande, mysigt!

Med andra ord så vart inte kvällen sådär brutalt bra som jag hade trott utan den blev mer en ändlös väntan, men alla helger kan kanske inte vara superbra, tyvärr.


Spendera hela dagen idag, söndag, hemma hos Empan i Bromma där vi fortsatte med vårt ändlösa arbete som fortfarande inte ens är halvklart. suck, dags att sluta blogga med andra ord om jag ska hinna skriva mer på arbetet, plugga matte samt se första avsnittet av Rome.

Ciao! <3

Long hard FREDAG

Okey, ett lite försenat fredags-inlägg, read och kommentera!

Snöyra imorse, och alla någolunda utseendeintresserade personers hatväder då det betyder: blöta skor, bylsiga kläder, smink som rinner och katastrofal hårdag! Med andra ord så hade den här dagen NOLL förutsättningar för utseendet och jag hade mycket gärna stannat hemma om det inte var så att jag hade "Omvärldsbevakning" med Sparre direkt på morgonen så jag var tvungen att pallra mej till skolan.
Pratglad som jag är i mindre grupper/bland vänner & bekanta så hatar jag att prata inför klassen och hålla föredrag men det gick galant, stora pluspoäng för självförtroendet!

Dagens outfit:
Svart ribbat långt linne, H&M
Svart & rosa golfrutig v-ringad tröja, Lyle&Scott
Mörkblå stuprörsjeans, Miss Sixty
Örhängen, Chanel
Boomerang-dunjacka, Burberryhalsduk & Gucci-väskan till det.



Äckligare lunch än vanligt @ Östra med degiga veggo vårrullar och kladdigt grötliknande ris så det var bara att bege sej till Sevvan för lite anständig lunch bestående av cigaretter och pistagebullar, haha, totally heroine-chic att stå ute och förfrysa fingrarna i det -10gradiga vädret, usch, ingen bra idé.

Efter skolan så tog sej ändå dagen då det vart shopping efter Ellies 18årspresent, samt fika @ L'Angolo med mina flickor samt Josefines kompisar, mysigt. Sedan långsolning med Sarah i dubbelsolariet vilket resulterade i en finfin bränna, mycket fniss och prat. Middag hemma hos Jade sedan med hennes kompis Mickis innan jag åkte tillbaka in emot city för bio med Sofia, Josefine och hennes kompisar, trevligt.
Vi såg "
Ryktet går" och det var knappast någon toppenfilm, ville se "Stolthet & Fördom" eftersom jag läst boken för länge sedan och är nyfiken på den här filmatiseringen men den gick tyvärr inte idag, synd!
Som vanligt skaffade jag mej raskt en handfull fiender i biosalongen eftersom Jonas ringde på min mobil stup i kvarten och eftersom min älskade Nokia inte direkt är superny så låter vibrationssignalen brutalt högt också plus att jag disktuerade allt i filmen med Josefine och Sofia under tiden vilket resulterade i x antal hyschningar, om blickar kunde döda...

Hur som helst, helt okej fredag trots att jag var brutalt trött, så nu ska jag nog hoppa i säng!


<3

Slappis TORSDAG

Yes! Finally är det torsdag och det betyder att det är fredag imorgon! Torsdagar är bästa dagen under skolveckans "tråkiga" dagar för då är det inte så lång tid kvar innan det är helg, härligt!

Hände ingenting speciellt idag i skolan, hade bara 3 lektioner och sedan slutade jag så då åkte jag bara hem och passade på att vara duktig och plugga lite innan jag bänkade mej framför tv:n och Tyra Banks Show, som alla har pratat så mycket om, och det var precis som i Top Model, kan inte riktigt med hennes skrikiga röst, men annars är hon sjukt härligt.

Dagens outfit:
Grå/sandfärgad långärmad tee, H&M
Randig pashmina-sjal
Svarta/blekta stuprörsjeans, Diesel
Långt halsband med tygblomma/amulett
Träarmband samt ett hemmagjort med träpärlor

Ingen vidare spännande outfit med andra ord, men vad orkar man en snöig torsdag när det är sjukt kallt ute? Man orkar knappt upp ur sängen!


Nu blir det lite mer av den "duktiga" Bella som ska plugga inför hennes redovisning imorgon för att sedan se One tree hill & That 70's show (HAHA, det har blivit mycket tv på sista tiden men jag är så trött så jag orkar inget annat!) innan det är dags att kasta sej ut i snögloppet och skynda iväg till dansen: Modernt ikväll, roligt!


In case att jag inte hinner blogga imorgon så ser antagligen min dag ut såhär: skola, powershopping, sälja SBN-biljetter @ Svampen kl. 16.00, fika att L'Angan (om jag får bestämma), sola, middag @ My's place och sedan 90akväll med Josefines kompisar och bio. Brutalt chill och härligt!


<3



Det ser brutalt bra ut!

Helgen närmar sej med stormsteg och det enda under veckorna som jag lever för och kan fokusera på när jag sitter där under en av alla miljoner mattelektioner (det borde vara förbjudet att ha 4 timmars matte/vecka när man går sam!!!). Tänka på alla fina shoppingfynd som kommer bli mina, alla timmar på café jag kommer spendera och alla kvällar då jag kommer vingla runt på skyhöga stilettklackar i stockholm, mm, mumma!

Hur som helst så har jag glömt att säga det men: DEN HÄR HELGEN SER BRUTALT BRA UT!

Fredag: 3 alternativ. 1) middag hos my med pinglorna sedan bio alt. fest. 2) middag ute med josefine och hennes minipolare sedan bio (alt. fika eller fest efter)  3) middag med josefine och hennes minipolare sedan fest. för att inte glömma eftermiddagen som med största sannorlikhet kommer att spenderas igenom shopping, biljettförsäljning till SBN @ Svampen, fika och sedan sola.

Lördag: SPA-dag hemma, fixa och trixa med bloggen. 18-årsmiddag för Ellie!


Well only one more day to go!

Snowy ONSDAG

Det snöar ute, helvete, jag hatar snö när julen redan har varit över. Visst när jag besöker Åre/Alperna så vill jag att det ska vara massor med snö, men i stockholm? nej tack! jag som hoppades på att det skulle bli en tidig vår i år och att jag skulle kunna dra fram mina älskade loafers och använda min mörkblå kappa lite mer, eller den ganska gorgeous beiga korta trenchen jag hittade här om dagen när jag var ute och shoppade, men icke, det är snö ute! Fuck it, som älskade Lina-darling skulle ha sagt, men icke det heller för hon har ju flyttat ifrån det snöiga Sverige för varma LA, miss you.

Dagens outfit (som förövrigt var jättesöt):
Rosa linne m. smala axelband, H&M
Beige topp m. empirskärning, vintagefynd ifrån helgens runda
Svart cashmere-kofta, ifrån paris
Svarta/blekta stuprörsjeans, Diesel
Pärlörhängen
Långt halsband med tygblomma/amulett
Burberryhalsduken, Boomerang dunjackan, Svarta Hushpuppies och folklore-väskan.

För alla er som har önskat bilder på mina vintagefynd/nya shoppingfynd samt min nya Gucci-väska så kommer det till helgen! :) (Sigrid, bilden på slokhatten kommer på din mail då också!)


Idag var en rätt värdelös dag
även om jag praktiskt taget skrattade mej igenom den med Empan som på sitt vanliga Emelie-vis piggade upp mej otroligt mycket med sina små kommentarer, härligt! För annars var det otroligt onödigt i skolan, som vanligt, förstår ibland inte ens vad jag gör där?

Det var även en överläkare som var på Östra idag och föreläste ang. Östras ökade rökproblem och vi fick se diverse äckliga bilder på stupcancer och snusgropar sådär direkt efter frukost, och om det uppskattades? knappast, och vem bryr sej ärligt om skräckpropaganda? tydligen inte östra realarna i alla fall eftersom mer än 50% av alla som lyssnade på föreläsningen rusade ut i snöovädret för att inhalera lite nikotin. Haha!


Veckans worth to know gossip (so far):

P W-S har för övrigt slopat sitt misslyckade "manliga" musche och skägg-experiment och tur är väl det för det var ingen som jublade när vi såg honom glida omkring i skolan i måndags med den nya klädsamma (läs: NOT) ansiktsbehåringen, haha, thank you P för att du insåg att det inte var vidare smickrande ;)

S verkar ha upptäckt vilken backstabber hans modellvän R är som har prasslat med S kära flickvän, och nu väntar det blodigt slagsmål mellan pojkarna, jag håller på S, vad gör du?

Darling-S har på allvar börjat dejta sin Bromma-S verkar det som, mysigt men den flickan lyckades då inte hålla sej singel länge!

En man med förkärlek för ponnys har skaffat ny jacka, spännande, men det trodde vi verkligen inte om den lilla ettan, och att han skulle våga sej på en sådan fräsch somrig färg som beiget, ooh ;)

Darling-J har ett nytt jobbprojekt på gång, så ni som syns ofta ute kring Stureplan kommer kanske få se min pingla i krokarna snart, håll ögonen öppna!

C
har haft en sexuell fling med en känd festfixare i Stockholm, eew, hur kunde hon?!

-------------------------------

Ta mej för övrigt aldrig speciellt seriöst här i bloggen, för vem skriver seriöst en ocensurerad version av sitt liv här? nada prada! och sluta kommentera utan namn, vågar ni inte stå för det ni säger så låt bli att slösa tid på att skriva något då!


Useless TISDAG

Kunde jag förutspå hur visa dagar skulle bli så skulle jag aldrig gå upp ur sängen, särskilt inte när väckaklockan ringer och hela kroppen skriker nej nej nej!
Idag var det verkligen värdelöst i skolan, var trött och hade bara onödiga lektioner utan något speciellt innehåll och det enda positiva med dagen var att My kilade nästan unannounced och det piggade upp min dag något i alla fall, blir alltid glad av att se henne!

Dagens outfit:
Svart polotröja med stor krage
Mellanblå jeans
Vit v-ringad topp under
Svart YSL-liknande skärp
Rött sammetsdiadem
Pärlörhängen
Svarta Hush puppies, mörkblå Boomerang-kappa, folklore-väska samt randig pashmina-sjal till det.

Roligt med alla kommenterar de senaste dagarna! och TACK för alla tips om bra baslinnen, får ge mej ut på jakt på lördag förmiddag innan Elisabeths 18års-middag tror jag, be aware, jag kommer blogga om mina fynd senast!
Och när man talar om fynd så impulsshoppade jag: En randig långärmad tröja i korall och vitt ifrån Ripley, samt ett mörkblått brett diadem ifrån H&M idag! Roligt, även om det har blivit lite väääl mycket shopping under 1 veckas tid kanske? Jag missbrukar redan mitt nya AmEx guldkort, illa, haha!

Ska snart iväg på dansen men först ska jag se ifall jag kan svänga ihop det där arbetet om 1600-tals mode, rokoko!


So long, <3

Sliten MÅNDAG

Haha, liten uppfräschning av rubriken även om den inte framkallar några större glädjerus.

Iskallt ute imorse trots att det bara var kring nollan, därför blev det tjocka Boomerang-jackan istället för min kappa även om jag börjar bli brutalt trött på att gå omkring som ett tält i tjock dunjacka istället för tunn trench eller bara cashmere-kofta. ge mej sommar!

Dagens outfit:
mörkblå stuprörsjeans, miss sixty (som är mina favoriter, därav har jag dom på mej himla ofta!)
gråbeige/sandfärgad lågärmad tee med rynkning i urringningen, H&M
svart cashmere-kofta, ifrån Paris
långt halsband med gröna indianpärlor, H&M
pärlörhängen, ifrån Spanien
brun dunjacka, Boomerang, svarta hush puppies, brun folklore-väska, ifrån Paris och Burberry-halsduken till det.

Efter skolan gick jag på shoppingtur med Sarah och Empan. Mycket trevligt! Jättetråkigt däremot att Filippa K inte längre säljer sina ribbad baslinnen och kanske inte kommer ta in några sådana i vår heller, pga. ny leverantör och eftersom jag har extrem torka på bastoppar så vet jag inte riktigt var jag ska leta. Vill ha vanliga vita linnen med breda band, ribbade i bra kvalitéet, någon som vet var jag ska leta? Tacksam för alla förslag!
Hittade däremot ett par nyinkomna stuprörsjeans (samma modell som på mina älskade mörkblåa) i somrigt ljusblått med diskreta slitningar på fickorna bak och fram och med klarröda sömmar, jättefina och perfekta för våren med stora solglasögon och en blårandig tee.
Förutom jeansen blev det även 2 lite roligare t-shirts ifrån H&M, ett grått ribbat linne med applikationer ifrån H&M, ett halsband samt en gråblå kjol därifrån, budget, jag vet, men jättefint!

Sedan åkte jag och Sarah till söder där hon sålde sina sprillans nya Fornarina-jeans till Judits secondhand så letar ni nya ljusblå jeans ifrån vårkollektionen för en billig peng så åk dit vetja! Hon har även ett par nya mellanblå stuprör ifrån Acne som hon säljer, billigt.

Hemma kraschade jag med nya numret av ELLE i famnen i soffan för lite slötittande på klassikern "That 70's show", mysigt. ikväll blir det kanske lite plugg, annars bara chill.


Har hittat en ny favvohemsida med übergulliga
skor, check it out!
(nu borde även länken fungera)


<3


Söndag

Jag funderar på att börja sätta veckodagar som namn på mina blogginlägg så slipper jag alla dåliga rubriker, det är ju nästan perfekt med andra ord!

Idag är det söndag vilket innebär hemmachill där jag bara gör allt som jag inte hinner under veckorna så som pluggar, fixar naglarna, städar och pysslar och donar i rummet. Idag har jag dock inte hunnit plugga speciellt mycket men det kanske kommer (troligtvis inte) men däremot har jag målat mina naglar rubinröda, snyggt!

Blogg-addicted det är jag verkligen. Skickade en fullständig lista på alla bloggar jag läser till Josefine igår och det närmade sej nog 25 st, som jag dagligen spanar in och det är inte så konstigt att man blir påverkad av alla bloggar och därför började jag fundera lite på i vilken kategori min egen blogg hamnar. Jag läser mest mode-bloggar, samhälls-bloggar, men även en del personliga-bloggar som inte är skrivna av mina vänner, och sedan såklart alla vänner-bloggar som mina vänner knåpar ihop (lovely att få deras syn på saken av alla incidenter vi har varit med om tillsammans!). Jag antar att min blogg främst är en personlig-blogg eftersom jag pretty much bloggar en censurerad version av min dag, dagligen, men den har även ett litet stänk av mode eftersom det trotsallt är ett stort intresse.
Däremot så innehåller min blogg nästan inga åsikter alls om olika samhällsproblem etc. det kanske är synd? men samtidigt, det matas vi med varje dag ändå så fuck it, min blogg är en lättsam blogg! och helt crap kan ändå inte min blogg vara, jag har jag trotsallt fått 2 jobberbjudanden igenom den!


Mina nya favoritbloggar är (utan speciell rangordning): Mimi för hennes träffsäkra skrivsätt som blandar stockholmsskvaller med hennes eget liv kryddat av fashionglory, Sigrid vars "dagens outfit"-inlägg ger vilken fashionista som helst prestationsångest, Engla som blandar bilder på celeb's, mode och personligt, Hotspot vars "what's hot & what's not"-listor inte alltid stämmer överrens med mina åsikter men som alltid framkallar shoppingsug hos mej, Bryanboy har en blogg man bör ta med en nypa salt men det är svårt att låta bli att dra på munnen när man läser om hans modeslaviska liv (?), Julian min favorit i genren över metrosexuella-svenskar. Ge mej en metroman som kompis säger jag bara, det är synd att så få killar vågar vara utseendefixerade och defintivt jättefå som vågar blogga om det, men Julians blorr är toppen!

Har ni några favoritbloggar? tipsa mej gärna!
Nu kallar definitivt mediakunskapen och matteboken, eew.
<3

En lördag i shoppingens tecken

Tyvärr blev det inte allt för mycket sömn inatt, mycket beroende på min enerverande lillebror men sådant får man ta ibland, han tvingade i alla fall upp mej ur sängen tillräckligt tidigt för att jag skulle hinna få någonting gjort under dagen.
Åt långfrukost och läste nya ELLE (toppen!) för att sedan duscha och slänga på mej lite kläder och skynda in emot södermalm och dagens secondhand-race.

Dagens outfit:
Brunt linne, H&M
Svart cashmere-kofta, ifrån Paris
Mellanblå jeans, Wrangler
Brun sjal med stor rosett som skärp, Louis Vuitton
Örhängen, Chanel
Brun folklore-väska, Mörkblå kappa, Bommerang samt Burberryhalsduken till det.

Mötte upp Jade, Josefine och Sofie på söder för att ta en sväng på Hornsgatan och genast fann jag en del saker värda att köpa, och en underbar rödrävspälsmössa som jag seriöst funderar på att köpa om den finns kvar på måndag, väldigt ryssmode.
Vidare emot Bondegatan för vidare shopping innan vi kraschade på ett fik vid Medis för panini och mineralvatten, precis vad som behövdes mitt i kylan, då även Victoria och Sofia följde med.
Träffade My och Ludde på H&M där jag provade en del Vivienne Westwood-inspirerade toppar och ett sailorchict ribbat linne, men det blev inga fynd.

Hela shoppingdagen slutade som vanligt på Östermalm efter en liten tripp förbi NK för att plocka upp mina nyklackade skor, som mja, inte blev så jättebra måste jag säga, men vem ser nitarna under sulorna? ingen, så jag antar att jag får vara nöjd.

Dagens fynd:
Beige genomskinlig topp
Sailorchic topp
Folklore armband
Mörkblå 60-talsväska med lång guldkedja
Rött sammetsdiadem
Guldkedjearmband

Synd att tiden inte räckte till, alla vanliga basgrejer jag hade tänkt att köpa får jag inhandla på måndag istället. :)

Ikväll blir det nog hemmachill eller möjligtvis filmkväll hos Sofia. Orkar ändå inte festa.

<3



Happy happy day!

Vakade imorse och hade en mycket välförtjänt sovmorgon och började inte fören 11.55 vilket innebar att jag fick mycket tid på mej hemma imorse att fixa till mej till tonerna av mitt nya favvo-indierock-band The Bravery. Dagens outfit var kanske inte den mest fantasifulla men åtminstone fin och jag testade mitt nya schampo och visst det blev inga mirakelunderverk så jag letar vidare men det var åtminstone bättre än mitt gamla så jag får hänga kvar vid det här ett tag.

Dagens outfit:
Vit v-ringad t-shirt, H&M
Ljusrosa skjorta, Ralph Lauren
Mörkblå stuprörsjeans, Miss sixty
Vitt sidenband med liten rosett som armband
Chanel örhängen
Mörkblå Boomerang-kappa med Burberry-halsduken & svarta Hush Puppies.

Kom till skolan och där hände då ingenting speciellt måste jag säga. Fick veta att jag har fått ändrat schema till nästa termin (som börjar på måndag) och mattelektionen idag var då verkligen ingenting att hänga i nyårsraketen, med andra ord inte alls som igår då jag och Empan listade alla killfrisyr som finns; framslick, backslick, sideslick, e-type frissan/pudelbarr, pottfrillan, trappan, (snagg) ollonhuvud, hockeyfrilla och spikfrillan

Blev försenad till engelskalektionen för att jag, Empan och Sarah besökte Empans killkompis Calle och hans kompisar som bor på Vallhallavägen. Otur, haha, eller inte för vi hade ändå vikarie, och inte den heta som vi annars brukar ha i engelska utan en tant, usch. Nada prada ögongodis.

Efter skolan mötte jag upp My, Vici & Josefine och vi tog oss en tripp till NK där jag lämnade in mina svarta pumps hos skomakaren för att en vän till mej sabbade klackarna på dom på nyårsafton, lätt hänt, men på NK är dom i alla fall effektiva så jag kan hämta ut mina favoritskor redan imorgon, sådant gillar vi!
Sedan blev det fika och catch up on the latest gossip på Kofi, mycket mysigt! <3

Vidare hem till Empan där det var inflyttningsfest i sitt nya omgjorda rum som var mycket fint med sina nymålade väggar i Stockholmsvitt och cappuccino och jag hade ju trotsallt varit med och målat under lovet, ;) vi hade med oss inflyttningspresenter också som verkade uppskattas och efter middagen så chillade vi bara hemma hos Emelie med lite flickor ifrån Östra real, mycket mysigt verkligen med bara lite tjejsnack och skratt. Såg även det roligaste gamla bilderna på ett gäng nya vänner i min skola, haha, vissa såg verkligen inte bra ut i 9an måste jag säga! Verkligen det bästa under hela veckan!

Imorgon blir det secondhand-race på södermalm med alla som har lust att hänga på, spännande!

Bells är kär

Hann med lite surfande också på nätet efter att ha tittat i ELLE som kom idag, och genast hamnade jag på Net-a-porter's hemsida och bland Marc Jacobs kläderna. Kan man bli annat än kär när man hittar massvis av godbitar som tyvärr är över min prisklass men med lite tid och tur så kanske jag hittar liknande saker på mitt secondhand-race i helgen eller på någon vanlig butik.

Anyway,
Jag älskar Marc Jacobs! Titta här bara! Helt adorable! Så om det är någon där ute som känner sej extra generös och vill göra en budget-fashionista glad så är det helt okej att beställa kläderna och komma flygandes med dom lagom tills min födelsedag den 24 mars, haha!

Hur som helst så känner jag ett enormt shoppingsug just nu, det får minsann bli dags för en rejäl tur i helgen!


Torsdag, at last!

Äntligen torsdag! inte för att det är en speciellt bra dag eller så, men mest för att då är det fredag imorgon och sedan helg! yes!

vaknade imorse och trots sovmorgon så var jag helt slut, och jag har bara mej själv att skylla på, var uppe för länge igår kväll som vanligt så jag fick inte min skönhetssömn, men life goes on. stressade iväg till skolan och fick för en gångs skull sällskap med Vici som skulle bort till södra latin, mysigt att ha någon att snacka med på tunnelbanan.
väl i skolan hände ingenting speciellt annat än att det skar sej rejält mellan oss vanliga tjejer och A, vars ignorans börjar gå mej på nerverna.

annars var jag i Fältan som vanligt på lunchen och spanade på ett ärtgrönt ribbat linne på rea ifrån Odd Molly som skulle vara fint med svarta shorts och en oversized kofta i sommar. och ännu en randig tröja i blåa nyanser, funderar på att lämna tillbaka min jag köpte nu i veckan ifrån H&M och inhandla en med långa ärmar ifrån Ripley istället, hm, det tål att tänkas på, sailor-modet håller i alla fall i sej i sommar, härligt för jag älskar den yatch-aktiga stilen!

efter skolan åkte jag, Sofia och Sarah för att sola lite igen, jag vet att det är relativt ohälsosamt men ibland bara måste man såhär i vintermörkret för att klara av vardagen, det finns inget så tråkigt som en gråblek hy mitt i deppigaste januari, eew.
väl borta vid Odenplan fick vi vänta jättelänge, det är visst fler som resonerade som oss. men vi fick oss lite kändisspaning också då Sveriges nya stjärnskott
Elsa Hosk kom ut ifrån ett av solariumen tillsammans med sina kompisar, och jag måste säga att trots att folk verkar älska att snacka skit om den flickan så verkade hon inte alls speciellt dryg där hon satt och pratade med sina kompisar och jämförde solbrännor. och hon är trotsallt himla söt med sina långa ögonfransar och fräkniga glada ansikte. HAHA, klockrenast var då hon satt och pratade om Darins illaljudande musik, trots att hon är med i videon till "Who's that girl" men vem klandrar henne? dom tjatade trotsallt om Darin konstant på NRJ som spelas i solariet, man tröttnar lite ibland!

åkte raka vägen hem sedan för att komma hem och mötas av nya ELLE och middag, härligt! måste säga att jag såg himla mycket fina kläder i nya ELLE och inspirationen ligger på topp just nu ungefär, så det är nu jag skulle slänga mej ut på en shoppingtur egentligen, haha.

i kväll blir det i alla fall första lektionen med modern-dans @ Kühlers, spännande!

<3

fucking onsdag

onsdagar är min absoluta hatdag i veckan främst av de enkla anledningarna att jag börjar den omänskliga tiden kl. 8.00 med drama som är ännu ett omänskligt ämne där jag mest sitter och är livrädd tillsammans med amelie att vi ska råka bli uppdragna i någon hemsk improvisationsövning sådär tidigt på morgonen. men idag var det faktiskt roligt för en gångs skull, men det kanske har något att göra med att jag fick massvis av beröm för min insats under just en av dessa hemska övningar? :)
sedan har jag bara tråkiga lektioner resten av dagen och slutar vid den ännu omänskligare tiden av 15.40 och avslutande ämne är såklart segaste mediakunskapen med stefan.
usch.

idag var ändå mer okej än vanligt för vi hade inv. val-information under ca. 1 timme, då vi annars har gymnastik och roar oss med att sitta på mattorna i gymmet och gossipa.
och min outfit idag var ändå rätt fin; gråmelerat långt linne, Tripple 5 soul, svart v-ringad tröja, H&M, min nya sjal, mörkblå stuprörsjeans, miss sixty, svarta höga stövlar, hush puppies, svart väska, Gucci.  
även om mitt hår var katastrof! dags för nytt schampo, någon som har något förslag? köpte SunSilks "Anti-flat" idag, så på fredag får vi se resultatet.

sedan lättades mediakunskapen upp rejält av att Seth skulle berätta hur han lekt superman på nyårsafton och räddat livet på en nerspydd fullgubbe, Armans hjärtgripande story om hur han räddade livet på sin alkoholförgiftade kompis, och såklart Donka som kom in för att fotografera oss till sitt projektarbete.

efter skolan var jag, vici och empan och spanade på Gucci-väskor i en second hand-butik, mycket fina väskor måste jag säga och "jättebilliga", bara några få tusenlappar.
sedan ringde Mani och jag åkte hela vägen ut till Gullmarsplan för att träffa honom och väl där fick han ringa igen och guida mej hela vägen fram till exakt rätt ställe, HAHA, mitt lokalsinne är nada prada. men nu har jag i alla fall mina biljetter också, så kom igen nu, dags att slå till på ett par kanske? ;)

nu är det strax mat, och sedan terminens första balett.


<3

men gå och dö eller något.

vaknade imorse och var sjukt trött, som vanligt visserligen men eftersom jag hade gått och lagt mej tidigt igårkväll så trodde jag ändå att jag skulle vara lite utvilad idag men icke, the famous sleep-debt med andra ord. nej tack.
ingen vidare spännande outfit idag heller; min oversized lila v-ringade tröja, vitt ribbat linne, diesel stuprör och stor virkad sjal.

för att pigga upp mej denna urusla dag så besökte jag Fältan idag i alla fall på min håltimme och införskaffade lite nya kläder, ingenting very fancy men en randig v-ringad tröja i olika blå nyanser som kommer se underbar ut med ett par shorts och stora glajjer i sommar, och en annan v-ringad tröja i mörk sandfärg samt en sjal :) skönt med lite nytt också!

efter skolan åkte jag bara hem hem hem, för att få fika av mammsi som hade kommit hem innan mej innan jag kraschade framför tv:n och gårdagens inspelade avsnitt av "Commander in chief" samt en gammal re-run av One tree hill, rätt skönt att bara slappa lite.
Middag och nu är det dags att rusa iväg till första dansen på terminen, jazz @ Tegnérlunden om ca. 1 timme.

Gotta run, ciao!

Bed head hair

Vaknade imorse och precis som alla stackare som började skolan idag så var jag helt död. Tyvärr är mitt dygn helt omskruvat efter sena nätter och långa sovmorgonar under lovet och därför blev det inte heller många timmar sömn inatt, suck. Grötfrukost á la Empan och sedan kila iväg till skolan, lite fin idag i alla fall med min nya väska :)
Det märktes definitivt att det var första dagen tillbaka på terminen för jag var sjukt trött på allt som hade med skolan, plugg och lektioner att göra och dessvärre var jag inte heller direkt sugen på att träffa min klass som till största del består av torrisar(?).
Fick däremot höra the biggest news today av Empy som avslöjade en del smaskigheter minsann, intressant ;)

Efter skolan så träffade jag Josefine och Sofie en stund @ Stureplan innan jag, Sarah, Empy och Sofia efter en del mat i magen begav oss emot Odenplan för att sola lite, mysigt.
Sedan blev det en prommis på stan och stadsbiblioteket för min del innan jag kom hem och upptäckte att maten var klar. Middag och sedan TV4s nya serie "Commander in chief", en fiktiv berättelse om USAs första kvinnliga, politiskt obundna president, dubbelavsnitt egentligen men jag är för trött för att se båda, även om serien var bra så det blev REC-knappen till DVDn istället och nu ska jag snart lägga mej i sängen och läsa lite Per Hagman innan det är dags att sova.

<3


en sista kväll...

... innan skolan börjar imorgon. uh, klockan 9.20 ska jag befinna mej i engelska klassrummet @ Östra real, och det känns som en omöjlighet att orka ställa om dygnet lagom tills imorgonbitti för att orka sitta i skolbänken.
och vad jag ska ha för kläder på mej, har jag ingen aning om än, hm, det får bli en senare fråga.

empish hade gjort en lista med postivita och negativa aspekter med att börja skolan igen, ni kan läsa den
här. hon är duktig på sådant minsann.

imorgon eftermiddag ska jag träffa Josefine och Sofie vid Svampen för att trixa med Beyond-biljetterna och sedan en snabbfika innan det blir solariet med Fija, trevligt :)
dansfritt, nu när jag har fått nya danstider också, hädan efter blir det dans på tisdag (jazz), onsdag (balett) & torsdag (modernt?), sämre tider än förra året men det ska väl gå bra ändå.

nej nu ska jag nog chilla framför tv:n ett tag innan jag ska sova.

sussa sött <3


Back again

Som sagt så åkte hela familjen Swahn ut till landet för att fira mammsis födelsedag med paket (en Cyklanen-färgad Lyle&Scott-tröja och ett Pilgrim-halsband), god mat och tårta.
Mysigt att komma ut på landet trotsallt även om det var mindre än 24 timmar ute i stillheten med snö och tänd brasa.
Kvällen spenderades med att titta på film, prata i telefonen med Empan som meddelade att det inte hände så mycket roligt i stockholm heller och läsa om "The devil wears Prada" för 3 gången.

Vaknade imorse utan att knappt ha sovit en blund, dags att ställa om dygnet måntro? Frukost och en snabb powerwalk i kylan på ön för att sedan åka hem igen.

Nu ska jag hoppa ner i badkaret för lite hemma-SPA, och sedan kommer Vici över en säng för att prova mina Fornarina-jeans som jag annars ska slänga.

<3


Angående alla kommentarer:
Jag bryr mej inte om ifall ni anser att min blogg är töntig, att jag är mainstream eller vad ni nu tycker om mej. Jag bara skrattar åt det ni säger, för ni känner inte ens mej.

PARTY ON PEOPLE!

SBNFLYER


Som ni ser så kommer det bli gryyymt drag då SBN firar ett år (och haha, ett år sedan jag började klubbfesta) och som vanligt så säljer jag biljetter! :)

För biljetter:
skriv till: Isabelle-S @ PA, Isabelle @ LP
ring: 070-6188841
eller kommentera helt enkelt här i bloggen så hör jag av mej!

BELLS WANTS

Snart är det förhoppningsvis vår (dream on!) och då blir det dags att ta fram alla vårskor som bara ligger i garderoben under vinterhalvåret och väntar på att få se solljus igen.

Här kommer 2 par skor jag mycket gärna skulle se i min skohylla nu i vår:

CHANEL
Chanel Cambon Ballet Flat Shoes fanns att ropa in igår på tradera.com men idag? inte då! himla synd måste jag säga för de här står högt upp på min önskelista över vårskor. Någon som vet något annat ställe/sida där man kan köpa dessa godbitar? Finns för övrigt i fler färger, för intresserade.

ASOS BALLERINA
Att jag har en crush på leoparprickiga skor har ingen av mina kära vänner missat, då jag har suktat över pumpsen ifrån Zara med leopardprickar men dessa söta små ballerinor ifrån ASOS var det inget större fel på heller, mums till en trashig jeanskjol, vitt ribbat linne och oversized solglasögon. Någon som har handlat ifrån ASOS som vet om det fungerar bra? :)

Hur som helst, alla söta vänner där ute, jag fyller ju år snart och även om Chanel-skorna kanske är lite för dyra för er plånbok så är väl inte ca. 250 kr ifrån ASOS för mycket att begära? Jag har storlek 38-39 i flats ifall ni har glömt det ;)


Stressigt!

JAG är en enormt organiserad människa, och i kaos så slutar jag att fungera, så är det bara.

Idag vaknade jag alldeles för sent, hade ställt väckaklockan på 12.00 och vaknade 14.30 ungefär, hoppsan! Stressade igenom frukost och ett bad innan jag tog itu med dagens största uppgift, garderobsrensingen som jag har 2 gånger varje år, inför varje ny fashionsäsong (inte vid Spring RTW och liknande utan vid varje ny riktig säsong).
Så nu har jag äntligen rensat i garderoben och slängt en massa gamla plagg i en stor slängpåse och sparat vissa gamla godbitar som kanske kommer till användning senare ändå, hittade bland annat en urfin finstickad polotröja jag helt hade glömt, måste passa på att använda den litegrann!
Så om någon känner sej sugen på gamla Fornarina-jeans ifrån förra året, gamla toppar och liknande, kommentera ffs så är det bara att komma och hämta dom!

Nu ska jag fixa DC++ igen på min dator, och trixa lite med iTunes så jag kan ladda över ny fräsch musik på min ljusblå iPod mini, hääärligt.

Ang. mina Chanel-örhängen som jag fick en kommentar på. Testa en Chanel-butik för äkta vara, eller She City för den mer oäkta varianten, good luck!

i have

tagit detta ifrån Empan

(x) smoked a cigarette
(x) smoked a cigar
(x) been high
(x) been drunk
(x) made out with a member of the same sex
(x) been in love
( ) been dumped
(x) dumped someone
( ) been fired
(x) been in a fist fight
(x) snuck out of your parent's house
(x) had feelings for someone who didnt have them back
( ) been arrested
(x) made out with a stranger
( ) gone on a blind date
(x) lied to a friend
(x) had a crush on a teacher
(x) skipped school
( ) slept with a co-worker
( ) seen someone die
( ) had a crush on one of your internet friends
( ) been to Canada
( ) been to Mexico
(x) been on a plane
( ) thrown up in a bar
(x) set a part of myself on fire
(x) eaten sushi
(x) been snowboarding
( ) been moshing/crowd surfing at a show
( ) been in an abusive relationship
(x) taken painkillers
( ) love someone or miss someone right now
(x) laid on your back and watched cloud shapes go by
(x) made a snow angel
(x) had a tea party
(x) built a sand castle
( ) played dress up
(x) jumped into a pile of leaves
( ) gone sledding
(x) cheated while playing a game
(x) been lonely
(x) fallen asleep at work/school
( ) used a fake id
(x) watched the sun set
( ) felt an earthquake
(x) touched a snake
(x) slept beneath the stars
(x) been tickled
( ) been robbed
(x) been misunderstood
(x) pet a reindeer/goat
(x) won a contest
(x) ran a red light
( ) been suspended from school
( ) been in a car accident
( ) had braces
(x) felt like an outcast
(x) eaten a whole pint of ice cream in one night
(x) danced in the moonlight
(x) hated the way you look
( ) witnessed a crime
(x) questioned your heart
( ) been obsessed with post-it notes
( ) squished barefoot through the mud
(x) been lost
(x) been to the opposite side of the country
(x) swam in the ocean
(x) felt like dying
(x) cried yourself to sleep
(x) played cops and robbers
( ) sung karaoke
( ) paid for a meal with only coins
(x) done something you told yourself you wouldn't
(x) made prank phone calls
(x) caught a snowflake on your tongue
(x) danced in the rain
(x) written a letter to Santa Claus
( ) watched the sun set with someone you care about
(x) blown bubbles
( ) made a bonfire on the beach
( ) crashed a party
(x) gone rollerskating
(x) had a wish come true
( ) humped a monkey
(x) worn pearls
( ) jumped off a bridge
( ) ate dog/cat food
(x) told a complete stranger you loved them
( ) kissed a mirror
(x) sang in the shower
(x) have a black dress
(x) had a dream that you married someone
( ) glued your hand to something
(x) got your tongue stuck to something metal
( ) kissed a fish
( ) been a cheerleader
(x) sat on a roof top
(x) screamed at the top of your lungs
(x) talked on the phone for more than 5 hours
(x) stayed up all night
( ) didn't take a shower for a week
(x) pick and ate an apple right off the tree
(x) climbed a tree
(x) had a tree house/club house
( ) are scared to watch scary movies alone
( ) believe in ghosts
( ) worn a really ugly outfit to school just to see what others say
(x) been pushed into a pool with all your clothes on
(x) been told you're hot by a complete stranger
( ) broken/fractured a bone
(x) caught a fish then ate it
(x) caught a butterfly
(x) laughed so hard you cried
(x) cried so hard you laughed
(x) cheated on a test
(x) have a Britney Spears CD
(x) forgotten someone's name
(x) slept naked


HAHA, heeeeelt meningslöst men hopplöst roligt!


men ooooorka!

vaknade imorse med huvudvärk och ett gigantiskt MEN OOOOORKA som skrek i huvudet men på något sätt så lyckades jag slänga på mej lite kläder och sätta mej för att äta frukost innan Vici kom förbi. Lite snack och tittandes i Bromma gymnasiums skolkatalog innan vi kilade in emot stan.
Fick lite shopping gjord i alla fall, även om det mestadels blev skolsaker men ett übergulligt diadem blev det också, för att inviga mitt nya AmEx guldkort! :)

Hyrde film på vägen hem också, så ikväll blir det inte Privatfesten @ Bacci som jag hade tänkt gå på utan det blir hemmachill istället, mycket skönare, orkar inte festa mer. Hela kroppen skriker bara NEJ, så det kanske är bäst att lyssna för en gångsskull och inte bara springa vidare som jag brukar göra. Föresten är mina favorit partypumps trasiga efter Amanda använde dom på nyårsafton, det är synd!

Nu ska jag fixa lite på hemsidan och sedan laga middag och chilla framför tv:n, skööönt!


<3


Hektiskt dag!

Hoppade upp ur sängen imose efter allt för många snoozningar och fick därför också väldigt bråttom iväg. Skyndade mej iväg till Empan ute i Bromma (direkt bussen var toppen!) för att slänga på mej min minst fashio-outfit bestående av för små Wrangler-jeans och en minimal t-shirt ifrån Paris, eew, det var inte ett val pga. förseningen imorse utan snarare för att vi faktiskt skulle måla om hennes rum, och var lugna, jag hade en annan outfit med mej i min Longchamp.
Jag visste redan innan att Empan var finsk och hade en förkärlek för heta saker men hennes rum var som en enda ångbastu för att färgen skulle torka lättare (?).
Under ca. 2 timmar slet vi som djur med den Stockholmsvita färgen och jag bara kände hur pappsen där hemma skulle vara stolt över mej när jag stod på pallen med färg på näsan och rollade hennes väggar, haha. Sedan var det i alla fall dags för en välbehövlig lunchpaus som sedan blev en låååång paus och inget mer målande.

Pappa fick hämta upp mej på eftermiddagen innan vi styrde kosan ut emot Djursholm för att se brorsan spela hockey och trots mina lurviga moon-boots så frös jag om fossingarna där i ishallen, usch.

Empan och Sarah ringde igen på vägen hem och berättade att Arin ringt och tänkte släppa in oss 3 pinglor VIP på Club Heat som kickade igång deras 1-årsfest (?) på Club Rio (som förövrigt är en gayklubb med en stor och färggrann regnbågsflagga utanför) och eftersom mina kvällsplaner såg relativt tomma ut så svidade jag om hemma och åkte in emot Stureplan för att möta gänget.
Jättelångtid tog det i VIP-kön där det var kaos, men tillslut kom vi in och där inne var det knappast någonting att hurra för, massor av okänt folk (mest jallas) och ett och annat välbekant ansikte. Träffade en gammal klasskompis och fick en liten pratstund :)
Däremot infann sej aldrig någon partystämning och efter någon timmes skrattande över de sorgliga brudar som är för fula/feta för att bli glitterflickor hade skapat sina egna "porriga" outfits i minimala hotpants över cellulitrumpor så bestämde vi oss i alla fall för att gå.
Så det är förklaringen till varför jag sitter iklädd myskläder så här pass tidigt en partykväll och dricker te och bloggar. Det har en tendens att alltid bli såhär nu för tiden, är så trött på klubbfester men det är svårt att låta bli att gå när man alltid kommer in gratis. Hm? Nu i januari blir det i alla fall Beyond (om dom verkligen för en gångsskull har sin fest) och sedan SBN's 1årsfest :)

Imorgon är det shopping med Vici <3 och eventuellt PC's och deras privatfest i gamla stan, får se vad som händer.

with my stilettos on...

okey, jag som inte skulle festa alls! hah, fuck it! om man vip:ar helt gratis och oplanerat såhär så är det svårt att säga nej när söta Empan ringer och frågar ifall jag inte har lust att pallra mej iväg emot Stureplan nu!
På med min svarta och plommonlila D&G t-shirt, mörkblå stuprörs jeans, guldskärp och svarta stilettos och ge sej ut i kylan, see you!

Duktiga Isabelle

Idag har jag varit duktig!
Jag har rensat och städat i hela min byrå, slängt en massa sminkprodukter som jag aldrig använder/som har gått ur datumet och våttorkat och dammat av alla smycken + andra saker jag har i byårlådorna.
Och på köpet hittade jag min nya Nars-rouge jag köpte på Dubai-resan som jag sedan oturligt nog tappade bort när jag kom hem, men den låg där i röran och glimmade i sin oöppnade förpackning, jippi!
Visserligen har jag jättemånga punkter kvar på min lista att pricka av, men man hinner inte allt.

Uh, det är partyn hela januari igenom och jag har ingenting att sätta på mej insåg jag just (och ingen inspiration att shoppa något nytt heller, för första gången) och NADA PRADA lust att festa, känns som december tog knäcken på mej, haha, tragiskt..
Är föresten sjukt trött på klubbfester och efter SBN's 1årsfest den 28 januari så har jag clubbat i ett år, och då ska jag nog trappa ner litegrann, orkar inte med hela fjortishysterin kring dessa fester längre.
Hela januari blir förövrigt en vit månad, för mycket party i december.


Resten av mitt lov ser ut såhär ungefär:
imorgon onsdag: hem till empan i bromma och måla om i hennes rum, sedan djursholm. kvällen?
torsdag: shopping. "privat"-festen?
fredag: städa och fixa saker hemma. kvällen?
lördag - söndag: mammsi fyller år, landet.

sedan börjar skolan igen, suck! men sofia ska i alla fall komma tillbaka den här terminen! :)
Måste komma ihåg att beställa H&M-kläderna ur den nya katalogen också, mycket snygga saker i sommarhalvårets it-color "kleinblått", pepp!


Nu ska jag titta på "Höstlegender" med lillebror och sedan sussa tidigt tror jag <3

Ooh kolla!

HAHA, det fungerade att länka nu också! Waaay, jag tackar Josefine för det! Min alldeles egna datanörd som fixar alla problem som har med internet och min laptop att göra! ;)


Tidsbrist

Jag vet inte vad jag har spenderat hela lovet med att göra mej på något sätt så har jag lyckats skjuta upp alla "måste" saker tills nu, den sista veckan så jag kände att det var dags att börja ta itu med lite grejer idag.

Hoppade upp glad som en lärka imorse och efter en stadig grötfrukost (
Empans specialare) och hurtade iväg ut i vinterkylan för att möta Victoria och ett morgonpass spinning. Efter det, inte lika pigg längre så gick jag den långa vägen hem ifrån gymmet och tog ett välbehövligt bad :) Lite BUS och styrketräning senare så slängde jag ihop lunch, tomat-omelett, och nu sitter jag här och bloggar igen.
Men något vidare långt blogginlägg blir det då inte för nu ska jag rensa i garderoben och bereda plats för alla vårkläder jag har tänkt att inhandla med mitt sprillans nya AmEx-guldkort som kom förra veckan som är kopplat direkt till pappsens konto ;)

So long!


Kvällen

Jag är sämst på att komma på rubriker, så därför får ni nöja er med kvällens übertråkiga rubrik. Haha!
Stannade hemma med lillebrorsan <3 och såg Sliding Doors på TV.
Trots att det kanske inte var världens bästa film så var det ändå rätt tänkvärt. Hur slumpen avgör hela ens liv, ödet som lurar där bakom någonstans.
Jag satt och funderade lite vidare på det, hur vissa saker avgör ens framtid och kom på saker som ändrat hela mitt liv på ett rejält sätt.

Hade inte mina föräldrar hittat villan i Mälarhöjden lagom tills jag började skolan så hade jag aldrig börjat i Mälarhöjdensskola utan gått på Carlssons inne vid Karlaplan istället där jag stod skriven. Då hade jag aldrig lärt känna två av mina bästa kompisar, Sofia och Victoria.
Då hade jag aldrig åkt på kollo när jag var liten, och hade jag inte gjort det hade jag aldrig träffat Josefine eller My, min allra bästa pingla.
Bara för att ta det som ett exempel att alla mina närstående vänner har jag träffat igenom olika val här i livet, men det är väl så när det gäller allt, så det är ingenting att gräva ner sej i.

Mysigt i alla fall med filmkväll med lillebror också, ska umgås lite mer med honom den här sista lovveckan för under terminerna så hinner jag aldrig knappt ens se honom.

Gwynnie

Gwyneth Paltrow som hade huvudrollen i filmen, på premiär. Hon har verkligen en förmåga att se klassiskt vacker ut alltid, även i en film ifrån 1998 ser hon fräsch ut trots det miserabla modet. Precis som Kate Moss så ser hon bra ut i allt, den som ändå gjorde det...

Snart ska jag hoppa i säng, ska upp och träna tidigt med Victoria imorgon!
Ciao!


Högtryck och mirakelfika

Vaknade imorse en aning bryskt av att Josefine ringde (på tok för sent egentligen, för sedan gick hela dagen jättesnabbt!) och kvittrade om att vi skulle ses i stan lite mer än en timme framåt i tiden vilket resulterade i stress och klädpanik och ändå kom jag försent. Härligt med solsken imorse i alla fall!

Dagens outfit:
Mörkblå stuprörsjeans, Miss sixty
Grått linne m. tryck, Tripple 5 soul
Svart omlott tröja, H&M
Monogram-örhängen, Chanel
Vit pashmina-sjal, ifrån Dubai
Blå kappa, Boomerang
Svart väska, Gucci
Svarta stövlar, Hush Puppies

Åkte in till stan och mötte Josefine för lite letande efter OC-boxen som jag bra gärna skulle vilja ha hemma men tyvärr är det slut hos leverantören och är nästan omöjlig att få tag på så vi åkte (efter att ha plockat upp Sofia vid Karlaplan) till MOCCO för deras nygräddade kanelbullar och te, mirakelkuren som botar allt. Det och lite nyårsgossip var dagens absolut mysigaste. <3


En massa verkar "nystarta" sin blogg nu när det är nytt år, och radera alla gamla inlägg eller helt enkelt skaffa sej en ny bloggadress men det tänker jag nog inte göra för jag har precis blivit alldeles kär i det här med bloggandet, trots att jag var seg i startgroparna, så jag tänker inte ge upp den här bloggen i första tagen! och jag som ändå går journalistik på östra real får ju lite övning i det här med skriveriet på det här sättet också ;)

Sedan till kommenterarna, jag kräver hyfs i min blogg därför spärrar jag alla IP-adresser som inte kommer med konstruktiv kritik eller frågor. Man behöver inte älska mej, men åtminstone respektera mej, så därför ryker alla personangrepp och liknande.
Mitt liv, min blogg, så att säga.

Ha en bra kväll!

SO LAST YEAR!

En kort sammanfattning över ÅR 2005:


ÅRETS GREKISKA GUD:
"Åre-Peter" & Kändisbarnet. Även Johan får vara med på ett hörn för att han aldrig upphörde med att fascinera oss under det här året. ;)

ÅRETS OH-NO:
Början av sommarlovet, KAOS!

ÅRETS HELL-YEAH:
Gotland under sommarlovet. Party med pinglorna!
Pinglorna (gamla + nytillskott).

ÅRETS HETASTE KÄNDISKILLAR:
Adam Brody, the one and only
Chad michael murray, värd 2:a

ÅRETS HETASTE KÄNDISTJEJER:
Mischa Barton
Rachel Bilson

ÅRETS KULTURELLA HÖJDPUNKTER:
Harry Potter and the half-blood prince
Star wars – the revenge of the Sith
Kent-konserten

ÅRETS KÄRLEKSUPPLEVELSE:
Ja det vet alla, men inga namn i bloggen.

ÅRETS NYKOMLINGAR:
Empan, Sarah, Lina & Amanda

ÅRETS BÄSTA BÄSTA BÄSTA:

My, alltid! <3

ÅRETS DANS:
Höglands-dansen.

ÅRETS ARTIST:

Thåström, Kent, Coldplay, Death cab for cutie, The Perishers, Courtney Love, The killers.

ÅRETS UPPTÄCKT:
OC.

ÅRETS HETASTE FASHIONTREND:
Boho-trenden, överklasschic.

ÅRETS DRYCK:
Champagne.

ÅRETS SKANDAL:
Sälen 2005 skapade väl en del gossip?

ÅRETS SO-NOT-TRUE:
Alla rykten om mej och diverse människor i sthlm, lägg ner!


Om ni blogg-läsare lånar mitt formulär och fyller i själva så länka till er blogg då så jag kan läsa, jag är nyfiken! ;)

NYÅRSAFTON 2005

Jag och mina pinglor samlades efter mycket om och men hemma hos mej i Mälarhöjden för förberedelser inför kvällen. Det blir lätt slagsmål när 5 tjejer ska slåss om en spegel men vi lyckades rätt bra med att inte klösa ögonen ur varandra ;)

Åkte hem till Josefine där nyårsmiddagen skulle vara (en sväng förbi söder först för de sista inköpen) och vi började laga maten, 3-rätters blev det.
Förrätt: Toast m.  avokado, gravad lax, räkor & löjrom .
Varmrätt: Oxfilé m. hasselbackspotatis & rödvinssås.
Efterrätt: Exotisk fruktsallad m. sorbetglass.
+ en mängd vin & cider.

Sedan blev det förkrök, diverse obscena-danser som klassikern "Höglands-dansen"(som vanligt när vi är i farten) och ett hejvilt posande framför kameror då vi har en fototönt i gänget som vill dokumentera allting till hennes gymnasieprojekt ;)


bells
Dance like nobody's watching


Med partystiletterna på så begav vi oss in emot Slussen där vi skulle fira nyår uppe på Mossebacke och trots att vi hade 10 minuters marginal så missade vi tolvslaget och fick fira det på Skanstulls tunnelbaneperrong då tunnelbanan stod stilla där i hela tjugo minuter, irriterande men ändå nästan lite mysigt eftersom vi satt och pratade med annat socialt folk på tunnelbanan och allas humör var på topp!

Kom äntligen fram till Slussen och skålade in 2006 med vår Moët rosé, gott! :)
Träffade på diverse gamla kompisar en sväng också, sjukt när man ser folk sådär.
Tyvärr var det jättemycket kaos och poliser överallt så vi flydde upp emot Mossebacke där vi stannade ett bra tag ändå innan vi efter att Sarah fått träffa sitt nya ragg en sväng så började vi vår helvetes färd emot Skanstull och Mys lägenhet igen.
Tunnelbanan stod än en gång stilla i över en halvtimme och det var sjukt mycket folk och det blev inte heller så mycket bättre av att vi hade druckit en aning förmycket.

Väl hemma hos My någongång strax efter klockan 3 och då blev det som vanligt nattmat och te in på småtimmarna så jag somnade väl fram emot 6.30 imorse för att vakna med inte världens bästa hälsa, men jag överlever i alla fall.
Fick ett bryskt uppvaknande av Amanda som ringde och var hysterisk över att Philip var borta och ingen hade sett honom sedan igår vid 12-slaget, så sedan blev den en mängd telefonkedjor och förvirrade sms innan Arin kunde rapportera att Philip nu på kvällen blivit återfunnen igen och mådde bra, tur det! Vi var riktigt oroliga ett tag, men allt löste sej ändå :)


Ikväll blir det hemmachill med lillebrorsan och film, mysigt.

<3

hits