HAPPY NEW YEAR!

HAPPY NEW YEAR!
Jag hoppas alla ni har haft ett underbart år och att nästa blir even better! Jag vet att jag förväntas sammanfatta året och förutspå nästa år men tyvärr så hinner jag inte allt idag, jag har för mycket saker att göra!

Dagens nyårsoutfit:
Svart halterneck-klänning kantad med detaljer av guldpaljetter, volanger nertill. Shopingline, Paris
Svart/bonzéfärgade pumps, Novita
Svart cashmere-kofta, Mango (ifall jag fryser)
Svarta strumpbyxor
Svarta "vintage"-örhängen
(Svarta slitna stuprör för 12-slaget, Diesel)



Kvällens plan är följande;
Först 3-rätters middag ute hos Josefine, med alla pinglorna utom Empan som blivit förpassad ner på landet, poor thing!

Sedan bär det av in emot Slussen för 12-slaget med alla vännerna där omkring också, och efter det så har vi inte bestämt oss, det kan tänka sej att festas ute på Lidingö, vart vinden och champagneruset för oss, det får vi se ;)



Nyår


 

Come on new people! Drick mycket champagne för att fira in det nya året! Det ska ändå jag göra, för våra flaskor Moët rosé ligger redan på kylning! ;)

SKANDAL!

Dagens snackis: är helt klart hur en av mina tystlåtna klasskompisar kunde vika ut sej och lägga ut bilden på Playahead när hennes pappa (?) har tagit bilden. Uppenbarligen lever denna tös ett mystiskt dubbelliv då hon i skolan inte säger ett pip utan bara glider omkring som en skugga längst väggarna.
För att skydda flickan i fråga så ska jag inte publicera bilden i bloggen men intresserade kan ju kommentera inlägget så kan jag skicka iväg ett mail med bilden på den tragiska tösen.

Eeeww! blir min enda kommentar till saken medan Sarah som vanligt har en annan syn på saken:
"Sarah - säger:
hon ser ut som en plågad guantanamo-fånge som har flottigt hår å bara ser ledsen ut"

HAHAHA!


Stressigt!

Som alla vet så är det dagen med stor D imorgon, NYÅRSAFTON! En av de få kvällar på året då man får klä upp sej till tänderna, som Oscarsgalan fast för Svenssons, en av de få kvällar då man får dricka rosa champagne som om det inte fanns någon morgondag och lova saker till höger och vänster som ingen av oss ändå kommer hålla på måndag. Med andra ord en toppennatt för party!

Idag så stressade jag in till stan för att hitta nyårsskorna och insåg att hur söta Pura Lopez-pumpsen än var så är inte sammet gjort för Sveriges klimat så istället blev det ett par bedårande Gucci/LV-inspirerade pumps ifrån Novita istället i bronzefärgat skinn med en guldlänk som detalj fram på tån. Jag bara älskar italienska skor, så är det!

Träffade Sarah och Empan sedan för att bege oss på glasögonjakt då Emelie ansågs sej behöva att par nya brillor, trots att tösen alltid glider omkring i linser. Men när vi såg alla söta Chanel-bågar och Diors vulgära men fäcka så var det nästan synd att jag slog till på ett par matt guldfärgade ifrån Vogue tidigare i höstas, för det hade inte suttit fel med ett par ifrån Chanel, det får vem som helst att vilja ha glasögon, tro mej!
Fikade en snabbis också innan Empy skyndade vidare för att hinna sola upp sej inför nyår och Sarah skulle på sin första dejt med Simon (Mr. Right?). Själv åkte jag hem och provade min nyårsoufit (mer bloggning om den imorgon!) och den var perfekt, absofuckinglutly perfect!

Ikväll ska jag fixa och trixa med det sista inför nyårsafton imorgon, så som att tvätta alla mina sminkpenslar och packa min lilla bag som jag ska ta med hem till Josefine, bränna party cd-skivorna och sedan få en välförtjänt skönhetssömn så att inga trista påsar hamnar under mina ögon imorgon! Sista blogginlägget för idag med andra ord, ha det toppen,
Ciao <3


Snökaos /dag 2

Jag hatar detta snöoväder som råder utanför mitt fönster!
USCH, om det inte var mina nyårsskor det gällde så skulle jag aldrig sätta foten utanför dörren men nu måste jag sätta på mej mina moonboots och pallra mej in till stan ändå, har verkligen ingen lust med det!

Nu har Lina flyttat också, planet gick imorse så den tösen slipper detta iskalla Sverige och får börja ett nytt liv i fucking LA med sol, heta killar och party, kan det bli bättre? don't think so! ;)

Hm, jag vet inte, att blogga om dagens outfit verkar alla göra i sina wannabe-EvS-bloggar men jag tycker ändå att det är kul att läsa om och trots detta rådande snökaos så har jag ändå lyckats slänga på mej en fin, kanske inte så vintrig outfit. :)

Dagens outfit:
Mörkblå stuprörsjeans, Miss Sixty
Vit v-ringad långärmad tee, Sisters
Hermès-liknande blå sjal knuten kring midjan med en stor rosett, Friis&Company
Vita lurviga moonboots, Vagabond (not very fashion men det tål vädret)
Klassiska örhängen, Chanel
Håret i en knut bakom ena örat, samt diadem.


Nej, nu är det väl bara att slänga ner sakerna i min väska och ge mej ut ändå för att hitta skor till nyår, samt träffa Josefine och Empan!


Telefonavsked & frosseri

Kvällen skulle bestå av ett tårdrypande avsked då Lina Falkenhall ska flytta till LA imorgonbitti så jag och Sofia åkte in emot stan för en snabbismiddag med Empan som kom som en frisk fläkt ifrån träningen för att slå sej ner vid restaurangbordet.



Telefonavsked & frosseri
Men kvällen blev inte riktigt som planerad då Lina inte fick lämna huset då dom inte hade packat klart än och därför blev det mer eller mindre ett förvirrat avsked på telefon vilket känns jättesorgligt eftersom jag knappt hann prata med henne på hennes avskedsfest tidigare i veckan.
Lina jag kommer sakna dej jättemycket darling, alla dina virrigheter, ditt skratt, dina leenden, karaktäristiska kindpussande och alla våra minnen tillsammans. <3

För att trösta oss själva, och för att fördriva kvällen på ett lugnt sätt så befann vi oss snart på Kofi där vi frossade i alla deras chokladbakverk för att sedan mätta, illamående och belåtna åka därifrån.


Imorgon måste jag upp i hyfsad tid och förhoppningsvis inte försova mej för att fixa det absolut sista inför nyår samt köpa skor!


<3




 


Snökaos och skopanik

Försov mej imorse och vaknade precis innan vår städerska kom, och då hade stackars Victoria fått stå och ringa på min dörr jättelänge innan jag kom och öppnade. Slängde på mej kläder och åt lite frukost innan vi åkte in emot stan för att hinna sola lite inför nyår, men väl vid Odenplan var det KAOS och det berodde inte bara på snökaoset som rådde utomhus utan att alla, verkligen alla, hade bestämt sej för att sola på förmiddagen så vi fick gott sätta oss ner och vänta på vår tur.

Vidare in till city för snabblunchning och sedan skojakt efter de perfekta partypumpsen, tyvärr hittade jag inga utan det står lite i valet och kvalet när det gäller skorna. Antingen fyndar jag ett par Pura Lopez pumps i svart sammet på Rizzo nu under rean, eller så köper jag ett par ifrån Scorette.
Svårt val, båda par skor är söta, men har helt olika användningsområden.

Emot södermalm för att träffa Philip, Empy och Gustav för att fixa champagne till nyårsafton. Ute i snökaoset igen, med andra ord.

Hem till Mälarhöjden igen, och middag för att jag senare ska iväg in till stan igen för kvällsfika med Lina som flyttar till LA, USA, imorgon!

Ciao <3

you are my superstar

you are my superstar


Josefine Magnusson (
http://josefinem.blogg.se) räddade hela nyårsplanen
TACK DARLING! <3


Shopping och avskedsmiddag

Igår var det en riktigt stressig dag!
Gick upp jättetidigt och åkte ut emot Josefine för att sola direkt på morgonen innan vi åkte hem till henne och duschade och gjorde oss i ordning.
Vidare in till stan för panikshopping med Ellie, bland annat min "lilla svarta" till nyårsafton :) Nu saknas bara det perfekta pumpsen till, men skorna Lina hade på sej igår var inte helt fel så att säga ;)

Nyårsplaneringsmöte på Baresso över lunch med pinglorna, jättemysigt <3

Sedan hem och stressa och byta om till kvällens outfit eftersom Lina Falkenhall <3 ska flytta till L.A på fredag så hade hon avskedsparty hemma hos henne. Jag kommer sakna dej darling! Åkte in med Sofia till stan för att handla Linas present och sedan äta middag inne i stan, mötte upp Sarah innan vi åkte ut emot Hässelby villastad, mötte upp Empan på vägen som var hemkommen ifrån Finland igen!

Väl borta hos Lina så var det redan kaos vid 9-tiden på kvällen och gästlistan över folk som skulle få komma in var milslång, så det tog sin lillatid innan vi kom in och fick chansen att röva bort Lina så hon kunde få sin present i lugn och ro. :)
Kvällen var mest kaos, men stundtals helt galen och polisen kom förbi en sväng men annars fortlöpte det väl helt okej. Massor med roligt folk i alla fall! Hela Bromma-gänget ifrån Sälen var där, likaså andra gamla festkompisar och närmare vänner, mysig blandning med andra ord! :)
HAHA, "Kärleksmessias" och Empans specialare (tequila, blåbärssoppa och vatten) går till världshistorien ;)
Stackars Nina & Lina bara att katten dog, altandörren blev sönderslagen och allas saker typ försvann. =/ Helt galet med andra ord.


Efter allt så åkte jag, Sarah, Sofia och Empan hem till Mälarhöjden och alla utom Sofia sov över hos mej <3 mysigt!



Idag har jag bara varit inne i stan och handlat lite saker inför nyårsafton, vars planer plötsligt inte verkar vara lika självklara längre, jag hatar när det strular till sej!

Ikväll blir det bara hemmachill för att imorgon vara med Vici och planera det sista inför nyår.


Ciao!


GOD JUL!

Har varit NOLL bloggande under julhelgen eftersom jag har varit uppe i Västanvik i Dalarna hos min släkt, mysigt att fira jul där det finns snö och i en liten by ute på landet vid Siljan :)

Det har verkligen inte hänt så mycket där uppe men det var nog precis vad jag behövde. Lite lugn och ro med julmat, familjen och julklappar.
En TOPPEN jul har det verkligen varit <3
och presenterna var det verkligen inget fel på ;)

Min älskade designerväska fick jag äntligen så nu står en svart GUCCI ifrån Milano på mitt skrivbord tillsammans med min Chanel-piercing, Ralph Lauren-skjorta, diverse småsaker, pengar, cd-skivor, signerade böcker, kläder och så <3


Är hemma nu igen i alla fall, så imorgon blir det att träffa kompisarna igen. Ska träffa Josefine hiskligt tidigt på morgonen för att sola lite inför nyår, sedan blir det nyårsplanering på Baresso med pinglorna <3 och shopping! Toppendag med andra ord! :)



God jul!


Poshette - lite finare, lite bättre?

Efter mycket stress hemma med Josefine om diverse klädval och hårproblem kom vi äntligen iväg till Victoria där det väntades förkrök. Tyvärr blev jag avbruten hela tiden, och stämningen sjönk för var gång någon brud vid namn Matilda ringde mej och hävdade att hon hade köpt biljetter av mej och att hon inte kom in. Problemet förklardes rätt snabbt då jag fick prata med Ashe som förklarade att ett gäng jallas hade köpt biljetterna via någon som jag hade sålt till, illa att det får gå till sådär.

Kom tillslut iväg emot Berzelii Bar där Poshette hade sin första fest. Mötte upp Carlheimer och hans kompisar vid Östermalmstorg och träffade även på PC och Stureby-hjälten på vägen :)
Väl framme vid Berzelii var det kaos i den vanliga kön och nästan ännu mer kaos i VIP-kön! Riktigt tråkigt att man som VIP-person, och när ens namn står på gästlistan ska behöva vänta i 30 minuter på att få komma in, det var ju inte Ashes och deras fel men ändå, sådant irriterar mej alltid!

Väl där inne var det en salig blandning på folket och som vanligt en övervägande del flickor på dansgolvet och definitivt för mycket folk för att man skulle kunna röra sej ordentligt.
Josefine mådde dåligt och jag hade inte speciellt kul, inte för att festen var dålig för det var den absolut inte, utan för att jag inte var på partyhumör, är alldeles för sliten nu för tiden. Så jag och Josefine drog redan strax efter 12 då inte ens hälften av alla utanför i den vanliga kön hade kommit in.
Mötte Stureby-hjälten och ett gäng gamla Mälarhöjdare och fortsatte till Donken där det blev lite nattmat innan vi tog nattbussen hemåt.
Tyvärr kom vi inte längre än till Aspudden innan vi var tvugna att kliva av, av olika anledningar och sedan efter lite traskande i den kalla kvällsluften så lyckade vi ta oss hem ändå ;)

Kvällen kan väl summeras som galen, för det var den verkligen. På gott och ont.



Idag bär det av upp till Dalarna över julhelgen så därför blir det antagligen lite begränsat bloggande, men ha en trevlig jul, ät mycket julmat och hoppas ni alla får den där designerväskan ni har drömt om! <3

JULLOV!

Äntligen är det jullov, och det här året är det verkligen välförtjänt! Ingen hade berättat för mej att det var så ansträngande att gå på gymnasiet, även om Östra real såklart är en rätt rolig skola ;)


I måndagskväll var det Östras årliga Talangjakt som alla tidigare år var ett stort jippo, och alla som känner till Östra vet också att alla östrarealare festar så fort man får chansen så det var många som var rätt rejält förfestade i kön utanför skolan och vinglande både hit och dit.
Trots att vi hade köpt biljetter så fick vi inga vanliga sittplatser utan vi och massor med andra fick tränga ihop oss uppe på läktaren där jag och Empan visserligen lyckades tränga in oss och få en rätt skaplig plats ändå!
I juryn i år satt inga mindre än: Niclas Rahm, Tilde Fröling, Hasse Aro, Henrik Lundström & Bingo Rimér, bland celebriteterna, och resterande jurymedlemmmar var ditflugna gamla Östrarealare samt två partypinglor ur 2:an.
Uppträdandena var väl av varierande klass, vinnarna som hade en spektakulär dansshow med locking och streetinfluenser var riktigt bra, även om det kändes lite väl "Hej-vi-vill-vara-som-Bounce" över deras framträdande.
En annan personlig favorit var "Arin med Darin", där Arin uppträdde som allas favorit; Darin. HAHA, klockrent eftersom dom även är lika utseendemässigt ;)
Roligast under kvällen? Helt klart Traditionsgruppens film om "The Key" där klasskompisarna Emma och Sparre även var med.
Ett litet gästinhopp gjorde även allas favorit stureplansprofil Peder "Greven" Fogstrand som visade upp sin snart klassiska dansstil till technodunket uppe på scenen.
Efterfesten fortsatte på L1 natten lång.


Tisdagen spenderades en aning sliten i skolan, där jag fick reda på att jag kommer få MVG i svenska, härligt! Det är ändå mitt favoritämne.
Dagens snackis blev helt klart kärleksbrevet som Empy hittade i sitt skåp ifrån Luke Skywalker eller som vi annars föredrar att kalla gossen: Puke Wild-stalker, HAHA!

Efter skolan åkte jag och Amanda hem till henne i Tallkrogen där vi började göra oss i ordning och laga maten inför kvällen då vi skulle fira Empans 17-årsdag.
Mycket stress blev det men tillslut lyckades vi ändå få fram maten på bordet och alla hade hittat hem till Amandas blå villa. Mysig kväll med en hel del skratt och prat innan vi åkte vidare in emot Stureplan och Berzelii Bar där vi trots lite trassel i VIP-kön kom in på Gorillagang.
Träffade på så otroligt mycket folk jag kände och det var en rolig kväll med mina pinglor och gamla bekantskaper ifrån förr ;)

Efter allt sedan så åkte jag och Emelie hem till mej och sov, och lyckades med bravaden att försova oss 6 timmar och kom lagom till skolavslutningen på onsdagen.
Julfikade med mina pinglor på MOCCO, mitt nya stammisfik där deras varma kanelbullar är 2 die for! Fick årets första julklapp också av Amanda, en PLP-skiva <3!
Sedan mötte jag upp familjen för middag på Sturehof för att fira pappsi som fyllde år och utdelning av hans födelsedagspresenter, jag måste säga att Lyle&Scott tröjan han fick blev riktigt fin på :)
3 rätters som vanligt, men en aning för mycket rosa Moët och definitivt för mycket mat, haha, som vanligt var jag supermätt när vi åkte därifrån i taxin.
Hemma sedan så kom Victoria och Josefine förbi och egentligen skulle vi ha dragit ut och festat men ingen av oss orkade riktigt åka in till stan utan förblev hemma hos mej hela kvällen istället, mysigt och väldigt lugnt.


Idag, första dagen på jullovet så blir det in tripp in till stan med Josefine för att byta Beyond-biljetter och sedan lite shopping kanske. Ikväll blir det först middag hos Victoria och sedan Poshette på Berzelii Bar.
Och imorgon bär det av upp till Dalarna för julfirande med släkten!


Ciao!

Helgen och annnat smått och gott

Känns som om det var evigheter sedan jag bloggade och det kanske det var bloggmåttmätt, eftersom de flesta bloggar uppdateras flera gånger dagligen men jag har haft så mycket att göra att jag inte har hunnit blogga alls!


Tillslut lyckades jag sälja iväg alla SBN-biljetter och även Amandas Poshette-biljetter trots allt trassel med folk som backade ur i sista sekund och så, skönt!
På fredagen samlades vi flickor hemma hos Victoria i Mälarhöjden för middag och förkrök innan SBN. Jag, Ellie, Amanda, Emelie och Vici var flickorna som käkade lite middag och snackade igenom veckan, supermysigt och en aning galet ;)

SBNbabes

Vidare till Münchenbryggeriet där trasslet startade redan i VIP-kön då Mani inte stod där och det var han som skulle släppa in mej och mina flickor (nu hade även Lina, Nicki och Ella joinat oss) så efter en stunds tjat på Erik så släppte han in oss, och även Max slank med in.
Träffade PC och mina danskompisar i garderoben där det också var trassel, jobbigt att det inte finns VIP-garderober för det är verkligen en partykiller när man måste stå och trängas i en garderobskö i en halvtimme innan man får hänga in sin jacka.

SBN4

Annars var festen bra även om Royal Gigolos inte direkt var något att hänga i julgranen. Stackars grabbarna bara att dom gick back 6 siffrigt, inte nådigt alltså!
Dansade mest med Emy, Vici och Philip hela kvällen, riktigt roligt :)




Empan sov över hos mej, som nästan alla partyhelger ;) och vi vaknade alldeles för sent för att vi skulle hinna med allt vi hade planerat för lördagen så efter en snabbis in till stan för att köpa julklappar och möta Elisabeth så åkte jag hem till Josefine för att gå på prommis och dela med mej av gårdagens skvaller.
Kvällen spenderades hemma hos mej sedan i Mälarhöjden med My, Josefine och Sofia, en DVD och massor med godis, jättemysigt och precis som förr i världen <3


Fick ingen sovmorgon på söndagen för jag skulle hem till Sarah i min nya klass på glöggparty och herregud vad mycket glögg och peppisar det blev, haha, jag kände mej så tjock efterråt men det var rikigt trevligt!

Glöggparty

Vidare in till stan för julklappsshopping med Josefine innan jag åkte hem och spenderade lite tid med familjen, klädde julgranen och glöggade hemma också :)
Mysigt!


hade med andra ord en rätt bra helg. Ciao!

som i en amerikansk high school-film...

som i en amerikansk high school-film mötte Östra Norra Real (Torra Norra) i basket, och på bästa östra-manéer hade vi ett gäng söta blonda cheerleaders och en massa supportrar som skolkade ifrån dagens lektioner för att tränga ihop oss i gymnastiksalen (som inte är anpassade efter den här typen av event då den är byggd för fäktning, haha!) och heja fram vårt lag till seger!
Vad ställningen i matchen blev? Ingen aning faktiskt! Var bara där en sväng för att se sötaste Lina som cheerleader innan jag, Ellie och Amanda drog vidare ut på stan för lite julklappsshopping.

Hade egentligen journalistikinriktningens årliga pepparkakshusbaktävling idag men efter att ha fått obligatorisk närvaro så lämnade jag och Amanda den aktiviteten och ägnade oss åt roligare saker istället.

Var vid svampen en sväng i eftermiddags för att sälja biljetter, och som vanligt var det crowded kring det gamla monumentet av ungdomar som sålde och köpte festbiljetter. Men min tur var inte lika slående som vanligt utan idag så ringde några flickorna som skulle ha biljetter innan och avbokade medan andra inte ens dök upp, fruktansvärt dålig stil!
Så nu är inte alla SBN-biljetter sålda till helgens fest utan jag får ta och fixa det imorgon, slitigt värre, suck.



<3


ENSAM ÄR STARK


e n s a m  ä r  s t a r k



no more, not anymore, never again.

Lussefirande och julklappspanik

Imorse vaknade jag och var jättetrött men ändå på bra humör, alltid mysigt med Lucia även om det tyvärr inte var någon snö ute imorse när jag slog upp ögonen.
Med lite glitter kring tofsen och ett gäng lussebullar i väskan åkte jag in till Östra för att se Luciatåget som startade vid den okristliga tiden kl. 8 så jag missade med andra ord min annars 1 timme och 45 minuter långa sovmorgon, suck.
Luciatåget höll inte samma klass som Mälarhöjdens brukar göra utan här fnissade folk mest hela tiden och störde i allmänhet, men sången var det kanske inte heller riktigt toppklass på. Klockrenast i tåget var ändå "Fickpluntan" som lite lagom oseriös stod där med stjärngossemössan käckt på sne och sjöng julsångerna med klar stämma!

Hade jättelång håltimme både före och efter mitt misslyckade svenskaläxförhör så jag passade på att försöka reda ut hela julklappshärvan som skapar panik eftersom jag i år är ovanligt sen med att börja inhandla julklappar men som tur är så har jag bara 3 st kvar, Empans, StockholmsPinglornas och min lilla kusin Richards, jättebra med andra ord!

Såg en stund på den årliga volleybollmatchen mellan elever och lärare också, haha, och trots jättebra peppning ifrån övriga elever så förlorade elevlaget stort (som vanligt) men glada var vi ändå ;)

Ikväll blir det lite pepparkaksbakning till tror jag, och en sväng förbi min gamla skola; Mälarhöjdensskola för att se min lillebrorsa gå i Lucia-tåget, mysigt!



Angående Zara-skorna så är det ett par rundtåade pumps med låg klack (tyvärr, jag föredrar skor med 1 dm klack på) som är härligt leopardprickiga! Billiga är dom också, även om det såklart inte är världens toppenkvalité så skulle det vara roligt med ett par lite annorlunda pumps.
Skor på önskelistan inför framtiden:
Leopardprickiga pumps, Zara
Guldfärgade spetsiga pumps, Pura Lopez
Svarta pumps med gulddetaljer, Dolce&Gabbana
Beiga och bruna sneakers med loggotryck, Gucci

Ge mej snarast, tack! ;)


<3


Iskall vintervind

Trots min nya vita Kookaï-sjal om halsen idag så höll jag på att frysa ihjäl när jag och Amanda var ute på vår regelbundna måndagspromenad kring Östermalm, och för att inte tala om när jag och Empan stod vid Svampen för att sälja iväg lite SBN-biljetter, jag höll på att frysa ihjäl! Dags att lära sej att det kan vara kallt trots att snön lyser med sin frånvaro.

På idrottslektionen kom vi på bästa temat inför Nyårsafton! Klockrent verkligen! Och hjälp, det är verkligen dags att börja planera den kvällen snart också, men det är så mycket partyn nu i dagarna att jag inte vet när jag ska hinna med allting, plus de sista SBN-biljetterna samt Amandas Poshette-biljetter som jag ska sälja iväg också. Ring 070-6188841, ifall du är intresserad av biljetter ;)

Har bara varit hemma efter att jag sa hejdå till Empan vid Stureplan i eftermiddags, mysigt att få tid för sej själv också även om tankarna på någonting jag fick höra i helgen snurrar runt rätt mycket i mitt huvud också. Det gör mej så arg att folk bara pratar bakom ryggen på mej, och att ingen tycks våga titta in i mina ögon och säga vad dom egentligen tycker och tänker om mej så istället får jag leva med att vara ett som ett stort frågetecken som inte hänger med på allt som folk säger om mej.

Lucia imorgon, så jag måste gå upp lite tidigare än vanligt så jag hinner in till Östra Real för att se Lucia-tåget som prinsar och prinsessor (min Lina!) ska gå i, mysigt värre och snart är det jul och allt :)

Men ingen lussevaka för min del, känner hur jag håller på att dra på mej en förkylning, jobbigt och jag måste bli frisk till helgen för då blir det SBN och kanske Beyond också, klubbfest med andra ord.


Hittade sötaste skorna på Zara idag, perfekta till partyoutfiten året om ;)



<3


Mys födelsedag & julstämning

Igår, lördag, så firade vi Mys födelsedag! Bättre sent än aldrig som man brukar säga, och mycket riktigt så var vi väl 3 veckor försenade men det vart bra ändå :)

Planerna för kvällen var vår egen Nobel-middag för My som för en kväll blev litteraturpristagare och fick mottaga vårt fina pris, haha, våra hemmatrycka underkläder ;)
Tre rätters middag och sedan in till Kungsgatan för att gå på bio och se "I hennes skor", helt okej film med Cameron Diaz även om min mobil ringde konstant pga. biljettförsäljning av Poshette- & Sbn-biljetter.
Vidare till Café 60 för ett nattligt fika, och precis som vanligt så stöter man alltid på personer man känner där, den här gången blev det en nästan-Mälarhöjdare och Amandas gamla ragg ;)
Mycket diskussioner och te-drickande mitt i natten innan vi lite lagom trötta pallrade oss hem till mej för att sova.


Vakade imorse och vinkade av My innan jag åkte in till Stureplan och sålde några Poshette-biljetter. Sedan julhandlade jag och Josse lite, även om jag inte kunde hålla mej utan handlade en vit, stickad trekantssjal till mej själv :)

Resten av eftermiddagen så bakade jag lussebullar och pepparkakor med lillebrorsan min <3 och sedan spikade jag upp alla nya tavlor jag köpte i Paris i mitt nyrenoverade sovrum.

Ikväll blir det lite plugg av Antikens Grekland och sedan antagligen några avsnitt av SATC.



<3

Sliten fredag

HAHA, alla mina dagar känns fett slitna, även denna ;)

Var i skolan och sov mej igenom praktiskt taget alla lektioner. Träffade lilla Max en sväng också, haha, men han hade inte kommit till Östra för att skälla på oss flickor som jag först misstänkte ;)
Mycket social lunchrast måste jag säga, och Lina och en viss karl under misteln hade inte varit helt fel att se (och inte helt fel för henne heller) :)

Empan och hennes på g Luke Skywalker (haha, med lasersvärdsögonen) hade ett seriöst samtal ute på skolgården om vårt vilda liv i Sälen. Som slutade med kärlek ute i vinterluften och en inplanerad dejt på lördag-kväll. Jag säger bara; jag hade rätt hela tiden om dessa två :D

Stod vid Svampen efter skolan för att träffa Madga och lite annat folk för att sälja mina sista Poshette-biljetter, kallt som utav helvete!
Sedan gick jag och Carlheimer på julklappsjakt, som mest slutade med ännu mer julklappsångest över att jag aldrig tycks hitta de rätta presenterna till folk, utan istället så blev det mest lite nödköp.

Åkte hem och åt på thai-restaurang med familjen, lite småmysigt :) även om jag är sjukt trött på thai-mat, den enda mat min mamma är riktigt bra på att laga, vilket också förklara mina avesioner för den typen av mat. Är man uppvuxen med sådan mat, igenom hela livet, så är det inte lika kul att gå ut och äta vanlig "vardagsmat" på fredagar.
Sedan bar det av hem till Carlheimer ute in the hood. Där i Älvsjö känner jag mej absolut inte hemma! Kvällen resulterade i lite mys och OC-tittade, perfekt :)



<3


Svar på kommentar:
Jag har aldrig försökt efterlikna "Blondinbellas" blogg som någon hade kommenterat och skrivit. Jag har som sagt bloggat betydligt längre än vad hon har och jag har absolut inga ambitioner att skapa en ny "blondinbella"-blogg. vi har visserligen samma förnamn och klubbfestar båda två, men där slutar likheterna.
Sjukt att folk vill jämföra oss, jag har aldrig ens träffat henne. =/


Förlåt lilla Max ;)

Här med ber jag officiellt Max (Majh på PA) om ursäkt för mitt blogginlägg om Sälen och ber alla att komma ihåg att gossen var den enda i Sturebykillarnas gäng som kunde kröka utan att spy och som var en hejare på att torka upp efter alla andra med mopp och skurhink ;)

HAHAHA!

Slitna torsdagar

Det var länge sedan jag kände mej så sliten som jag har gjort den här veckan, haha, känns som jag har en permantent baksmälla och dessutom dåliga hårdagar varje dag, lyckat? nej!
men idag kände jag mej ändå lite söt med min grå glesstickade polotröja och rufsig hästsvans :)

HAHA, min (& carlheimers) match making-karriär verkar gå bra, även om Empan är med på ett hörn nu. Fabian vill visst otroligt gärna dejta Sarah, så nu är hon definitvit inne i dejtingsvängen igen efter 1 ½ år med pojkvän, good girl!

I eftermiddags åkte jag, Lina och Josefine hem till lilla Hasse som var hemma och var sjuk. Det var jättemysigt att komma hem till Sofia igen och käka lussebullar, titta på gamla partybilder i datorn och prata lite. Mycket skratt och väldigt lite planerande blev det visserligen men det var sjukt trevligt ändå, precis vad jag behövde :)
Och Mys födelsedag (hihi!) kommer bli superbra tror jag, på lördag smäller det!

Åkte hem och slängde mej i badkaret, äntligen dags för lite hemma-SPA, så länge sedan nu! och det var jätteskönt att ligga bland badbubblorna och läsa nya ELLE, vardagslyx!

Fick just höra av Jonas att alla verkar tro att jag är Blondinbella, hm? Eftersom vi båda kallas för Bella, klubbfestar, är VIP överallt och är glitterflickor. Sjukt att blandas ihop med någon man aldrig har träffat..


<3

Ps. Fortsätter mitt konstanta bloggande om Empan och hennes snowflau, som förövrigt var så himla gulliga idag i caféterian, jag säger bara LOVE LOVE LOVE ;)

Regn igen

Ja, så regnade det i Stockholm igen, mysigt värre.. eller inte, eftersom jag hatar allt väder som inte är strålande solsken.

Empy hade varit på dejt med sin Snöflinga igår, jag kan redan känna kärleksvibbarna ifrån deras håll, så sött när dom står och tindrar emot varandra i korridoren, och nu även utanför skoltid :)

Sarah var mycket nyfiken på den man som jag och Carlheimer försöker fixa ihop henne med, eller, haha, det är väl mer ifrån min sida egentligen även om det är han som får agera match-maker, en framtida karriär måntro? Nu när jag har fått flera små flickor som gärna vill ha sej en kille lagom till vintermörker och mys framför brasan. Men vem vill inte? Även om jag inte känner samma förhållandehets som alla andra tycks göra, men det kommer väl.

Har verkligen julklappspanik, ingen aning om vad jag ska köpa till folk, och även om jag hade det så kan jag knappast blogga om det eftersom det visar sej vara en massa främlingar där ute som läser min blogg, haha, ni kan inte gömma er ;) Så skriv en kommentar eller något, för jag vet ändå att ni finns där ute!
När vi ändå pratar om kommentarer så måste jag bara få skriva av mej lite om "anonym" som klagar på alla mina Östra real-inlägg, HAHA, som om jag sitter seriöst och skriver om öfvre östermalm och hur tufft det är, det är bara roligt, för hur schtek är det på östra egentligen? HAHAH!

Snart är det ändå helg, och ikväll är sista dansen för terminen! Jippi!


<3


För det regnar här i Stockholm idag..

Irriterande att alltid få den där Carola-strofen i huvudet varje gång det regnar ute, haha!
För idag var det då verkligen inget pang-väder med stora tunga regndroppar hela dagen som tryckte ner både frisyren och humöret, usch!

Fick skippa min sovmorgon för ett matteprov som ägde rum i aulan mellan 8-11, haha, amanda, empan och jag fick skönaste platserna mitt uppe på scenen så alla kunde se oss medan vi svettades över våra tal ;)

Hade lång håltimme och passade på att stilla mitt shoppingbehov lite, fyndade verkligen! :)
1 megaoversized v-ringad lila tröja
1 svart rundringad baströja
1 vit v-ringad baströja
allt till det billiga priset av 500 kr, yääy!

Mötte Ellie efter spanskalektionen för lunch och snack om Sälen på Kofi, sjukt länge sedan jag var där verkligen och det var kul att prata och skratta lite om resan över en sweetchili & kyckling-macka och ramlösa. sedan dök även Josefine upp med sin blyga kompis Emelie (?) och lite senare kilade Vici förbi, så tillslut var vi ett riktigt gäng som satt och fikade och snackade, mys :)

Eftermiddagen avslutades med pepparkaksknaprande och frysande vid Svampen där jag sålde de sista av mina Poshette-biljetter, eller ja, jag sålde iväg Josefines/Amandas också eftersom mina var slut, skönt att bli av med dom nu i alla fall. Har bara några SBN-biljetter kvar nu!


<3

ps. Empan och hennes Snöflinga såg så gulliga ut i skolan idag, jag vill också!

SÄLEN 2005

 
Sälen 2005, en historia att berätta för sina barnbarn i framtiden, då i en något mer censurerad version än den jag tänker publicera här, som i sej är klippt och klistrad för att passa känsliga Svenssons där ute. Hihi.

Vi, jag, Empan och Lina åkte iväg med "härliga" buss 3 på torsdags eftermiddagen, försenade 45 minuter och hamnade "lyckligtvis" mitt emot några jallas ifrån Husby (?) som tyckte det var utmärkt att placera sina tubsockssvettiga fötter i vårt skrev och kasta lystna blickar åt vårat håll under den cirka 8 timmar långa bussresan, eww (för att citera Empan) men som tur var satt några betydligt trevligare gossar ifrån Östra real bakom oss, så vi överlevde resan trotsallt :)

Kom fram, lagom mörbultade mitt i natten för att hälsa på våra rumskompisar, inte för att nämna några namn med Sturebykillarna eller vid PA-namn hädan efter kallade ;) Skålade in vårt nya hus med en helig cermoni (Madonna-dansen, Sälens hetaste ;) och vodka-shots) innan vi begav oss ut i natten för att starta partyt. Vi flickor hamnade genast i Östra-stugan där pojkarna var givmildare än Gud själv och festen började vid halv 2 tiden på natten, vilket var helt nytt för dom flesta av oss att börja festa vid den tiden på dygnet.
Gustaf sprang omkring med en filmkamera hela kvällen och filmade våra bravader så om en film med galna Östrisar dyker upp på internet, så är det jag, Empan, Omed och Gustaf som demonsterar hur man åker snowboard två och två på varsin stol, och det är vi som dansar Höglandsdansen och Madonnadansen till alla låtar, igenom hela filmen! Hah!
Efter en snabb sväng till Bromma-stugan för att bekanta oss med våra nya grannar så slutade kvällen med sedvanliga fyllesentimentala stunder fram emot 6 tiden på morgonen innan vi alla stupade i säng (ackompanjerade av Kaalle's fyllegråt och hulkningar och såklart dunket då killarna slog sönder dörren, myspys med andra ord).

Vaknade av att Sturebykillarna sätter på techno i huset vid 10 tiden på morgonen för att börja förfesta redan, så efter frukost flydde vi flickor fältet för en dag av skidåkning och bakfylla uppe i backen. Synd bara att Lindvallens annars så fina skidåkning var reducerad till ynka 1 backe! skamligt!
Kommer hem och bastar och leker som barn i snön samtidigt som Lejonarden spyr ner hela hallen och Påddl-Anna spyr i Max och Simons säng. Jajamensan, så kan det gå för dom som börjar förkröka redan vid halv två tiden på förmiddagen, härligt?
Efter pojkarnas fatala försök till att städa upp och efter vi har fått ringa reselederna så dom kan rädda Lejonarden som däckat i en säng så lyckades vi i alla fall svänga ihop en spartansk middag innan vi var redo för utgång, lite tidigare den här kvällen än natten innan, för nu var klockan inte mer än 9 på kvällen medan partyt var redan i full gång!

Svängde förbi en stuga fylld med 25+are som var gamla Östra realare där vi hamnade för att dricka lite champagne och beundra deras kylskåp som var sprängfyllt med ölburkar, haha, en syn för ölfantasten-Lina som genast plockade fickorna fulla. ;)

Kvällen blev inte så lång som väntat utan spenderades mest med de generösa pojkarna i Bromma-stugan som efter att fått höra om Sturebykillarnas bravader under eftermiddagen erbjöd oss flickor sängplatser i deras betydligt mer rena och fräscha stuga, nice, samt generösa mängder av deras godisfärgade bål :) Haha, klockrenaste partybilderna togs denna kväll, för vad sägs om Mellis och Albinobenet utan byxor på, vars huvuden var prydda av bunny-ears eller Empan med den berömda julgranen? HAHA!


Vaknade nästan pigg och utvilad (och knappast bakfull) och jag och flickorna lyckades undvika våra stugkompisar till Sturebykillar vid frukostbordet. Duktiga som vi flickor var så pallrade vi oss iväg på skidäventyr till Tandådalen där det var hela (tadaa!) 4 backar öppna! Haha! Lyckades åka i iskylan innan vi fram emot fyra-tiden tar bussen hem emot Lindvallen igen för att få ett argt telefonsamtal av Majh på bussen som hälsar att alla vi i våran stuga har blivit vräkta! Smått panikslagna hittar vi vår packning ute i snön, ihopplockade av Nina (vars BH Majh och Kaalle sprungit omkring i kvällen innan, och som nu låg i våran packning tillsammans med diverse av pojkarnas saker) och Påddl-Anna. Snälla flickor som trots chanel-örhängen och pengar som låg utspridda inte tog någonting :)
Killarna blev bannlysta ifrån Sälen-området och lyckades med nöd och näppe flytta in på McDonalds-toaletten som ett tag såg ut som deras enda möljlighet till tak över huvudet, men istället fick dom boka ett rum på Högfjällshotellet. Vi flickor däremot som inte hade orsakat all skada i vår forna stuga fick kort och gott flytta in i Östra realarnas mysiga stuga där vi tog ett av rummen, men den stora dubbelsängen :)

Kvällen blev den sjukaste under resans gång och kryddades med galna detaljer så som; förkrök hos 45-åriga tanter i stugan bredvid vars första kommentar var "oooh lammkött! får det lov att vara vitt, rött eller rosé?" när vi och våra pojkar uppenbarade oss i dörren. Även denna kväll lekte jag och ett visst kändisbarn hjältar då vi räddade livet på en flicka som druckit för mycket, men yrade i fyllan och villan om att hon hade tagit kokain, poor thing. Precis som föregående kväll spenderades den mesta av tiden i Bromma-stugan bland alla trevliga och söta pojkar , mycket mysigt, även om jag knappt såg röken av Empan och Lina, haha! Att jag satt och pratade med Påddl-Anna i flera timmar, kan visserligen också ha varit en orsak till detta. ;)

Nästa morgon vaknar vi i gryningen, vid åtta tiden för att hinna städa stugan, och haha, ändå blev vi nästan underkända innan vi lyckades ta bussen hem till Stockholm igen med många minnen rikare, jordens baksmälla och ett leende på läpparna! :)


<3


hits