Snart drar jag emot kallare breddgrader!

Igår var det egentligen en helt meningslös dag, därför fick inte tisdagen något eget blogginlägg utan får dela med dagens, sicken otur, haha!
Gick i skolan som vanligt och stod sedan på eftermiddagen och sålde iväg lite SBN & Poshette-biljetter så jag har det avklarat eftersom jag är helt upptagen i helgen. Mani svängde förbi svampen också, och fick se mej "in action", fullt upp med att sälja iväg biljetter ;) 
Fick träffa Magda också, trevligt! Och ytterst spännande triangeldrama där på den punkten, även om jag har två kompisar som är inblandade så att någon kommer halta ifrån slaget, blödande är troligt och då kanske jag får agera snyftpelare, vem vet? Nej, nog med spekulationer i det ämnet!

Idag hände det inte speciellt mycket heller, utan jag gick mest omkring i ett förväntansfullt rus inför helgen. Ikväll ska jag iväg på baletten precis som varje onsdag, men innan dess ska jag försöka klämma in ett avsnitt av SATC ifrån min nya DVD som kom tidigare i veckan med posten :)
Och såklart packa klart allting, för imorgon eftermiddag drar jag, Empan & Lina tillsammans med jättemycket andra gymnasieelever ifrån Östra och andra innerstadsskolor upp till Sälen, sjukt kul! :D

HAHA, det är föresten jättemycket snö här i Stockholm så imorse när jag kom fram till Östra så gick det inte att komma in via den vanliga porten för Södra Latin hade under natten varit och busat med vår skola, och byggt en snömur framför dörrarna som en tidig julhälsning, "God Jul önskar Södra" stod det skrivet. Nu blir det bara att se vad Östra kommer ge tillbaka med för typ av hämnd, ;)


FASHION!

Dior model in pink miniskirt and transparent pink halter
Dior. A party animal, you adore excitement. You are
outgoing and gorgeous. A total glamazon, guys
love your sexy short skirts and
low-cut-but-ever-so-fashionable tops. You like
to play with men. Being in a long-term
relationship just doesn't fit your
party-til-the-break-of-dawn mantra. You love
being a girl and take full advantage of your
power over men.

Which fashion designer are you?
brought to you by Quizilla


Som vanligt är jag en sucker för sådana här test, och att bli Dior är inte helt fy skam! ;)

Årets första riktiga vinterdag

Idag måste det ändå ha varit årets första riktiga vinterdag i Stockholm även om den första riktiga snön föll ner för två helger sedan då jag var på väg hem till Carlheimer.
Vaknade imorse, jättepigg faktiskt och skuttade ur sängen för att inse att det snöade ute och att min outfit med kjol och pumps kanske inte var sådär jättelyckad, så istället blev det polotröja och höga mockastövlar, dock inte mina nya Hush Puppies som jag måste inpregnera (?) först.

Som vanligt när det händer något otippat i Sverige, som snön, så avstannar hela huvudstadens lokaltrafik och tunnelbanorna kom inte alls som dom skulle imorse så jag blev en aning sen till mitt möte med Empan vid stadion.
Att starta dagen med en mysfika på MOCCO är verkligen någonting jag kan rekommendera! Så mysigt att få sitta och vakna till med en kopp av deras egen teblandning och bara prata igenom helgen och lite allvarliga saker som har inträffat. En smärre chock fick jag också, tyvärr.

Efter en relativt meningslös dag med bibliotekskunskap på svenskan och idrottskunskapsprov så mötte jag hela cheerleadingteamet vid Karlaplan som hade hejat våra Östra-grabbar till seger i hockeymatchen emot Gångsätra, yääy!

I eftermiddag/kväll väntar packning inför Sälen-resan (vi åker på torsdag!!), plugg och dans.

För att utvärdera dagen så kan jag säga att den var helt okej, inte superbra men inte dålig heller utan precis lagom bra <3

Ciao!

Ännu en helg att pricka av

Ännu en helg har sprungit förbi och jag har knappt varit hemma någonting alls, det känns både skönt och lite stressande att jag inte har hunnit med allt jag skulle göra men hunnit med desto fler onödiga saker som framkallar små leenden.

Fredag:
Träffade Josefine efter skolan och i regnet åker vi till Odenplan för att köpa Chanel-örhängen till min pingla medan jag (som är hopplöst fattig just nu) står och dregglar över en underbar navelpiercing som skulle göra sej förträffligt på sommaren. Vidare till svampen för försäljning av Poshette-biljetter innan vi stressar vidare på en kort shoppingtur för att jag skulle hitta ett guldfärgat flätat bälte till mammi. Träffade även Mani en sväng ute i kylan för att plocka upp lite SBN-biljetter och sådär innan jag stressade hem till Emelie ute i Bromma.
Där väntade middag, mycket fniss, fotograferande, prat prat prat och förkrök. Delar av Hawaii-pojkarna kom förbi också innan alla vi drog oss bort emot Gamla tryckeriet och gymnasiefesten Studio 54, som var bland det värsta jag har varit med om.
Att mötas av ett gäng töntar ifrån Mälarhöjden som dansar ute på dansgolvet, en pojke i kostym och en flicka i galastass är inte direkt det som lockar fram mitt partyhumör som mycket riktigt dalade och dog på en gång.
Hamnade istället i Fridhemsplan där vi mötte Carlheimer och hans vän (Alex?) innan vi så småningom åkte hem till Mälarhöjden igen. Inte direkt en jättelyckad kväll även om middagen hos Empy var great!


Lördag:
Positivt att vakna utan överhängande baksmälla utan istället kunna hurta iväg till Karlaplan och Fältöversten för att kunna inhandla mina ny svarta vinterstövlar ifrån Hush Puppies, jättesöta faktiskt. Ackompanjerad av Ellie och Josse blev det en längre shoppingtur i nya Sturegallerian och precis som jag läste i någons blogg (Fashionistas?) så hade Louise E. som skriver under pseudonymet "Nikki de Verbier" på Stureplan.se öppnat en butik där, även om kläderna var alldeles för Paris Hilton-kitchiga för min smak, usch. Otroligt Scala-1998 och liknande. Hu.
Träffade Carlheimer vid svampen för en fika på Baresso, helgens dos av deras ljuvliga hallonpaj innan vi stod ett bra tag i regnet för att välja vilken typ av blommor jag skulle ta med mej hem till Lina på tjejmiddag senare.
Stressade hem och bytte kläder och skor innan jag rusade iväg till tunnelbanan igen för att åka ut till Lina i villastaden. Mötte Empy i Bromma så det var inte lika svårt att hitta när jag hade någon att gå vilse tillsammans med ;)
Mycket mysig kväll hemma hos Lina som hade lagat mat och så. Precis vad jag behövde! :)


Söndag:
Enbart en onödig dag med en helvetes massa plugg för att sedan smita in till stan och se Harry Potter, en film som tydligen alla har sett. Ingenting att rekommendera då böckerna är otroligt mycket bättre än filmerna.


Har haft en helt okej helg, rätt mysig och rätt lugn <3

Torsdag

Inte vad inte en sådan jättedålig dag i alla fall, inte humörsmässigt ändå, trots att jag var sjukt trött. Höll på att somna på samhällskunskapen och mattelektionen, så sen gick jag hem istället :)

Empan, Lina & Sarah på lunchrasten fick mitt humör att stiga åtskilliga grader. <3

Försökte få tag i alla mina kompisar och alla som skulle köpa biljetter av mej idag för att meddela att jag hade blivit sjuk, men icke sa nicke, det gick inge vidare så jag fick bland annat en arg Josefine efter mej sedan som inte hade sett mina desperata telefonsamtal så hon åkte till Östra i onödan för att hämta mej, stackars tösen.

Åkte hem och satte mej med en gigantisk bulle ifrån Nästan hemma framför tv:n för att se gårdagens inspelade OC-avsnitt och trots att jag visste vad som skulle hända så kom det nästan som en chock att se Marissas chockerade min när hon sköt Trey till tonerna av Imogen Heap. Ledsamt faktiskt.

Sen plötsligt ringde det på dörren och där stod My som gubben i lådan för en surprise visit hemma hos mej vilket resulterade i åtskilliga timmar vid köksbordet med te och mackor och såklart; en massa prat! Jättemysigt när min favoritpingla bara kommer förbi sådär <3

Nu blir det lite SPA i badkaret och sedan tidig sänggång för imorgon ska jag träffa Mani för SBN-biljetterna och sedan sälja Poshette-biljetter samt shoppa lite accessoarer ifrån Chanel och ett guldfärgat flätat-skärp innan också.
Sen blir det Studio 54 imorgon! :)

Ciao!

Onsdag

Idag var verkligen det verkligen inte min dag, men jag kanske säger det allt för ofta, jag är nog för kräsen med vad som räknas som en bra dag och vad som inte gör det.

Vaknade jättetrött idag, och kände mej precis sådär lagom pigg på att rusa iväg till skolan kvart över sju för att hinna till dramalektionen, men väl på plats så blev det bättre såklart :) lite avslappning först och sedan improvisationsövningar där jag fick lite beröm av läraren också.

Idrott, HAHA, JO1, min klass, förlorade "Terminator" konstant emot E1B som vi har idrott emot, pinsamt ;)

Slutade relativt tidigt idag, men hann inte hem tidigt ändå för jag och emelie var kvar i skolan en stund och byggde bokstavsord med lova, emma och sparre, haha, snygg bakgrundsbild till charlottes mobiltelefon blev det i alla fall ;)
åkte till Seven11 och satt och snackade skit med empan ett tag, innan vi begav oss för att möta Gustav och inhandla lite dricka till sälen-resan som vi åker på nästa vecka, sjukt kul det ska bli! :)


Imorgon blir det skoshopping med Josefine och Carlheimer, och snart är det fredag och helg och då blir det PARTYPARTY som vanligt ;)

Tisdag

Vaknade imorse och ville bara somna om, den krypande känslan i kroppen av att det var en meningslös dag tog verkligen över men jag har bestämt mej för att inte skolka lika mycket som i nian och på mitt utvecklingssamtal på Östra så sa Patrick att jag ligger i toppen bland dom som har varit mest i skolan, det känns ändå rätt bra.

Var och kollade i Fältan idag på min håltimme innan jag sprang lite ärenden åt mammsi, och såklart så kliade det i fingrarna efter att köpa någonting. Hittade en massa saker som jag egentligen inte behöver men som skulle kännas så rätt att ha ändå. Framför allt fastnade jag för en lila "klänning" som skulle se fantastisk ut med ett par svarta stuprörsjeans och en svart cashmere-kofta. Helt gudomlig! Den liknade den gråa med silverpaljetter ifrån Sass&Bide som man har sett Mischa Barton i på så många vimmelbilder.
Men jag har lovat mej själv att jag bara får spendera pengar på helger/när jag verkligen behöver det, och då kändes inte den lila toppen som något livsnödvändigt ändå, tyvärr, men kanske i helgen om jag har pengar kvar. Det finns så mycket jag måste köpa och när det gäller vinterskor så krisar det verkligen. Måste nästan köpa ett bar bruna i mocka för att dom ska matcha min bruna Boomerang-jacka, även om jag tycker bäst som svarta skor. Men det finns så många modeller i år med päls på insidan, men ingen är helt rätt. Ännu ett problem på fashionista-himlen med andra ord.
Andra livsnödvändiga saker som bör inhandlas snarast är: strumpbyxor, halsband, långärmad t-shirt i svart, röd/hallonröd stickad tröja.
Det ser ut som om jag måste tigga pappa på lite mer pengar ändå, trots att jag har fått 2500 kr extra, förutom min månadspeng den här månaden, illa att pengarna redan är slut.

Haha, fick höra idag av en tjej i min mattegrupp att min blogg kommer upp på google.com om man söker på "Cashmere", hm?


Ikväll blir det jazz på Kühlers och kanske lyckas jag plocka ut mina nya svarta dansbyxor då också :)

Party party!

Klubbfester du inte får missa under december månad i Stockholm:

SBN

SBNs JULFEST - Chrismukkah
den 16 december @ München bryggeriet.


Poshette

Poshettes "Christmasparty á Stureplan"
den 22 december @ Berzelii Bar


och biljetter hittar du hos mig på:
PA: Isabelle-S
Telefon: 070-6188841

Måndag

Jag har jättedålig fantasi känner jag, därför de tråkiga rubrikerna på mina blogginlägg. Förövrigt har det varit en relativt tråkig dag med kyla och gråa moln.

Gick på min vanliga håltimmespromenad med Amanda idag, mysigt att prata igenom helgen och sådär och höra om ett visst killgängs bravader över helgen, haha!
Tyvärr halkade jag mest omkring på mina stilettklackar då jag inte har haft tid att köpa ett par vinterskor ännu, det måste jag göra i helgen för nu fungerar det snart inte längre, vinterskor nästa med andra ord!

Hade idrott, skönt att det inte var så jobbigt. Först Squaredance med hela idrottsgruppen, min klass, JO1 och E1B dansade runt tillsammans, haha, helt insane! Däremot önskar jag att Sofia och Lina hade filmat när "Ponnyn" dansade, det hade varit en syn det kan jag lova ;)
Efter det hamnade jag och Sarah i gymmet där vi satt och pratade och tävlade lite smått oseriöst vid roddmaskinerna innan lektionen avslutades med ett teoripass som för min och Sarahs del mest innebar skvaller längst bak i salen.

Ikväll är det street på Kühlers som gäller, och kanske lite plugg.

So long!

Söndagslycka

Sov jättelänge imorse och vaknade inte fören strax efter halv 1, välbehövligt kan jag lova.
Josefine ringde nästan direkt efter att jag hade slagit upp ögonen och föreslog en shoppingtur i stan följt av mitt krav på fika, och sagt och gjort så "glömde" jag bort alla läxböcker som bildar en jättehög på min sovrumsmatta och sprang för att äta frukost.
Två timmar senare jagade jag och Josefine omkring i butiker, även om inte min shoppinghumör var på topp så lyckades jag fynda en snygg svart topp ifrån H&M som kommer bli en bra vardags/hemmafest-topp nu i vinter. Black is back, så att säga ;)

Hamnade på Baresso (igen) med en tea och en lussebulle medan Josefine fick sin första dos av min nya addiction, deras hallonpaj, too die for så att säga. Mycket prat och fniss och skvaller blev det inne i mörkret innan vi skildes åt för att åka hem åt varsitt håll.

Väl hemma blev det säsongsavslutningen av One Tree Hill på tv:n innan jag panikpluggade matte och samhällskunskap inför veckan och förhörde lillebrorsan på spanskaläxan.


Ciao!

Ännu en helg ute i kylan

Igår, fredag, började som en riktigt bra dag med solsken utomhus och jag hade jättelång sovmorgon så jag missade panikstrejken på morgonen då syndikalisterna satte stockholms kommunalatrafiknät i kaos. Så med Thåström i öronen promenerade jag glatt till tunnelbanan framemot elva tiden för att åka till stan. Mötte Emma på vägen som stoltserade med plagg ifrån Stella McCartney-kollektionen men är man 1.80 cm lång som en fotomodell så är det inte så konstigt att det fanns plagg i storlekar kvar för henne. Själv drar jag en 34 i kläder och då är det sällan det finns kläder kvar.

Skyndade hem ifrån skolan för att svida om till kvällens outfit innan jag och min familj åkte in till city och gick på asiatisk restaurang, Sabai-Sabai för att äta lite mat (även om det blev rätt mycket mat för våran del) innan vi åkte till Oscars-teatern för att se Saturday night fever. Mycket kul musikal och dansarna var otroliga verkligen, inte ett helt fel sätt att starta en fredagskväll på ;)

Vinkade av övriga familjen och plockade upp kära My på vägen innan vi åkte till Skanstull för att möta upp resten av gänget av östra realare och jensen-folk som hade tagit max magnussons lägenhet i besittning, även om festen verkade vara utdöende när vi väl anlände.
Som vanligt resulterade kvällen i alldeles för mycket tunnelbaneåkning och alldeles för mycket promenad i stilettklackar och alldeles för mycket kyla för vårt eget bästa. Natten slutade med en lång promenad ifrån Odenplan till Stureplan med Carlheimer, hans vän, Vici och My innan vi alla åkte hem till vårt. Rätt trevlig kväll, även om planerna om fest vid Karlaplan blev så smått ändrade.


Sov länge på lördagsmorgonen innan jag tog en långfrukost, som på söndagar fast det bara var lördag innan My kom över, och så småning om Ludde. Efter mycket val av Thåström-skivor traskade vi över till Sofias hus där även Empan befann sej och tillsammans tog vi tunnelbanan in till Östermalm för lite obligatoriskt helgfika på Baresso. Hallonpaj och tea medan det snöar utanför kan aldrig bli fel. :)

Vidare ut till Älvsjö för min del och hem till Carlheimer som resulterade i en filmkväll med mys. Breakfast at Tiffanys må vara en känd film med Audrey Hepburn och Coco Chanels "lilla svarta" lär ha slagit igenom i just den filmen men den var ingenting att rekomendera till folk som gillar filmer med handling. För trots Audreys söta lilla ansikte och kvicka kommentarer så var filmen hopplöst händelselös, men vi hade det mysigt ändå :)

Ciao!


THÅSTRÖM

Dagen började med tidig uppgång, trots att jag var ledig idag, för att möta Empan vid Stureplan kl. 10 för en snabb visit i Gucci-butiken där vi dregglade över väskor och skor till årets julklappslista som snart ska skickas till tomten..

Skyndade vidare till Stadion för att möta Lina och Sofia som efter en mycket kall väntan utomhus kom och vi skyndade till nya MOCCO för en födelsedagsfika då lilla Lina blev hela 16 år idag, grattis! :)
Hallongrotta och tea är faktiskt en underbar start på morgonen måste jag erkänna, något som alla bör testa. Särskilt på trendiga MOCCO som skillde sej ifrån alla andra Östermalmsfik vi brukar hänga på, för den här lokalen var ljus och luftig och ett perfekt ställe att komma in och luncha på när skolmaten inte är den bästa.
Det var visst fler som tyckte om att luncha där för vem kunde vi se glida in som en jätteamazonkvinna i stylish kläder om inte Ebba von Sydow som lugnt slog sej ner och beställde mat. Och inte var det någon i lokalen som kunde missa Ebba där hon stod med sina jättelånga ben och skinande långa blonda hår. Däremot var dagens stammiskändis inte synlig, nämligen Peter Swartling brukar ses sittas i ett av hörnen.

Hade utvecklingssamtal och enligt Patrick så var jag en toppstudent som inte hade någon skolk alls, och visst känns det skönt när lärarna glömmer att rapportera när jag inte har varit där på lektionerna? haha!

Vidare för att hämta Josefine ute i förorten innan vi åkte in till stan för att gå på Thåström-signeringen och vem hade kunnat ana att vi skulle få köa i över en timmes tid för att få komma fram till vår idol? Men det var inte så långtråkigt i kön som man skulle kunna tro för vi var ett jättegäng som stod och skrattade åt allt och alla i princip, även om det blev dödligt allvar lagom till att vi kom fram för att möta Thåström. Ett kort men intensivt möte kan man nog säga att det blev, vilket resulterade i ett gäng gråtande flickor över en cigarett utomhus efterråt, men nog var det häftigt att möta sin största idol.

THÅSTRÖM

Har nu lyssnat igenom hans nya skiva "Skebokvarnsvägen 209" två gånger och måste säga att trots att den är betydligt lugnare än hans tidigare rockigare plattor så har den potential att bli en riktig klassiker, för det är så mycket Kareninaromantik kring hela skivan, en självbiografisk skiva där han berättar om sin uppväxt ute i förorten, där han berättar om The Haters som blev till Ebba Grön, där han berättar om hur han flydde ifrån Sverige till Köpenhamn för att komma bort ifrån allt.
Me like.

Ciao!


Iskalla vindar, iskalla hjärtan

Vaknade och ville inget hellre än att skolka imorse men eftersom jag var olydig nog att skolka ifrån 2 lektioner förra veckan så fick jag allt masa mej upp ur sängen och iväg till skolan, vilket resulterade i en mindre lyckad outfit bestående av vitt ribbat långt linne, grå munkjacka och svarta stuprörsjeans. Till råga på allt såg jag en tjej i skolan med "min" McCartney-kofta också, suck.

Det var halv storm ute imorse och ett tecken på att det var riktigt illa var när jag och Empy fick gå hukade framåt över skolgården för att inte blåsa bort, bad sign, jag tror att det blir premiär på vinterjackan imorgon för idag blåste det igenom märg och ben och det vill jag inte frivilligt vara med om igen. 
Första snöflingorna, även om dessa var uppblandade med regn föll över Östra Real idag men lyckligvis slapp jag uppleva det själv då jag satt varm och trygg inne i spanska klassrummet men enligt Empy så kommer det snöa imorgon, hu!

Tröstshoppade på håltimmen i Fältan där H&M låg helt öde, men det gick faktiskt att köpa Stella-plagg än, om man aspirerade på att ha en bikini och en scarf i sin garderob vilket inte jag gjorde utan köpte två mysiga polotröjor med gigantisk krage istället att ha när man vill se fashion ut och ändå hålla sej varm.

Träffade Carlheimer och hans långe vän Markus på lunchrasten och det blev ytterligare en tur till Fältan, fast denna gång för att lilla Lina var godissugen ;)

Lyckades bli avstängd för 3 månader framåt på Playahead också, min favoritcommunity som nu inte känns så toppen längre eftersom jag blev avstängd för att jag tidigare gjort reklam för Poshettes julfest den 22 december, dit jag även säljer biljetter. Så "Christmasparty á Stureplan" biljetterna får jag kränga utan Playaheads hjälp, men det lär inte bli något problem med det ändå :)


Ikväll blir det showdans på Kühlers och lite plugg, jajamensan.


Regndroppar mot min kind.

Vaknade och var på strålande humör imorse faktiskt trots att jag hade suttit uppe halva natten för att försöka komma över långkoftan ifrån Stella McCartney-kollektionen som släpptes på internet igår natt, men icke sa nicke, den blev inte min den här gången heller och jag tror att jag får släppa drömoutfiten med den koftan, mina svarta stuprörsjeans och mitt svarta YSL-liknande bälte i midjan, tyvärr, för annars är det en fashionistas dröm.

Dagen blev lite mindre bra av att brandlarmet gick på svenskalektionen och vi fick stå ute i ruggregnet i över 30 minuter och vänta på att brandkåren skulle säkra byggnaden innan vi tillslut fick komma in igen, och då var halva lunchrasten över och jag var igenomfrusen då vi inte hade fått någon chans att få tag i våra ytterkläder utan fick stå i våra tunna outfits i kylan, även om jag och Empan lånade Jades jacka ett tag för att värma våra frusna kroppar.

Inte blev det bättre heller av att det regnade när jag slutade skolan för dagen och fick småspringa hem, och snart måste jag kasta mej ut igen för att springa till dansen.


Idag är en dag då jag bara skulle vilja krypa ihop i sängen och bara sova, men det får jag ta och göra när jag dör för nu är det full rulle när det gäller allt!

Vinterkall söndag

Lördagskvällen spenderades på Café 60, vårt nya stammisfik i princip där man kan sitta hela natten med en ynka tea för 19 kr och snacka. Fika där med kära Empy igår och efter ett tag kom Amanda och PhilipB in också som satt i det bortre hörnet och såg puttinuttiga ut på sin dejt. Love is in the air måntro?
Allting avslutades med en prommis i duggregnet till Gamla Stan innan jag till sist åkte hem. Mycket trevlig och lugn lördagskväll faktiskt.

Söndagen kickades igång fort då jag fick springa till tunnelbanan på morgonen för att inte komma försent till Slussen där jag mötte upp Josefine för sista minuten shopping av farsdagspresent innan vi mötte Empy och My vid Mondo för att gå på en utställning om ätstörningar som var riktigt provocerande men informativ, synd att det var sista dagen för nu hjälper det inte om jag tipsar om utställningen för ja, den är över.
Att komma in i en korridor där väggarna var tapetserade med löpsedlar som skriker ut dagens ideal "SMAL PÅ TVÅ VECKOR", "NY MIRAKELDIET","BANTA SOM KÄNDISARNA" samtidigt som ett antal speglar stod uppställda och nakna provdockor kantade korridorens hörn medan musiken var öronbedövande hög och en malande röst, vår inre röst (?) skar igenom musiken. "Smal är vacker, smal är fräsch, smal är populär"
Skrämmande men intressant.

Fikade på söder sedan med My och Josefine innan jag begav mej hemåt.

Nu ikväll väntar plugg och tv-tittande.


Ciao!


Helg!

Efter den misslyckade Stella-torsdagen såg det ut att bli en mörk helg men det verkade vara en felaktig prognos för trots trötta ögonlock och sliten kropp så har allting blivit helt okej.
Fredagen spenderades igenom att först hämta biljetterna till Poshette som kickar igång med en magnifik julfest mitt på Stureplan den 22 december (synd bara att dom kör exakt samma dag som Club Glorious). Efter det blev det lite fönstershopping och suktande över pälstrimmande stövlar i Sturegallerian följt av en fika på Café 60 med Carlheimer. Så nu om du läser det här Erik så hejhej ;)
Hem till Empan för att käka middag med hennes föräldrar och leka lite med idéen till en ny artikel till skoltidningen innan vi tog en snabb språngmarsch till Coop för att handla godis, haha, rökkonditionen har inte satt in än som tur var ;)
Mötte upp härliga Sofia och sen hamnade vi alla tre i Empans nya mjuka säng där vi såg Pearl Harbour och käkade godis, även om ingen av oss riktigt koncentrerade oss på filmen utan vi snackade mest, som vanligt.


Idag, lördag, så fikade jag med lite pinglor först på Ginos för att planera en viss persons födelsedagsparty innan vi alla plockade upp My på centralen och sen åkte vi ut till Skeppsholmen och gick på fotoutställning på Moderna Muséet och såg Diane Arbus, Lisette Model & Christer Strömbergs fotografier, samma utställning som fanns i ett tidigt höstnummer av brittiska Vogue. Riktigt bra!
Hem för lite middag och snart bär det av in till stan för reunion med lite gamla söderflickor, och eventuellt fika med Empy.


Till den anonyma som undrar vad jag heter på Playahead, så kan ni spana in mej som Isabelle-S ;)

Ciao!

Stella till hysteri?

Stella McCartney-hysterin var ett faktum idag då jag och Empan hade skolkat ifrån mattelektionen (naughty girls ;) ) för att befinna oss utanför Fältans H&M strax innan kl. 10 imorse och när vi kom dit så var det inte en massa unga fashios ifrån Östra real som befann sej på plats utan en hord av medelålderstanter som när glasdörrarna öppnades sprang in med vassa armbågar och roffade åt sej exakt ALLA plagg innan jag och Empan som ändå lyckades preja ner rätt många på vägen ens hann in i butiken.
Chockade stod vi och såg på när alla plaggen tog slut och det blev inte heller bättre av att jag fick reda på nyss att Hamngatans stora H&M-butik fick in en hemlig leverans av Stella-kläderna som dom släppte i butiken strax efter kl. 17 i eftermiddags då jag faktiskt befann mej bara något kvarter ifrån. Dubbel otur idag med andra ord, och jag som hade planerat att ha på mej den sjukt snygga stickade långkoftan imorgon i skolan med mitt YSL-liknande bälte men den drömmen gick snabbt i kras.
Jag får nog helt enkelt beställa den och kanske den rosa satinjackan ur H&Ms webbsortiment sedan, på söndag när det släpps om inte hela siten hinner krascha först.

Men skam den som ger sej ;)

Nedräkningen har börjat...

Imorgon kl. 10.00 så släpps Stella McCartney-kollektionen på H&M och gissa om jag har längtat, även om jag tyvärr antagligen kommer befinna mej i skolsalen vid den tidpunkten men det blir i alla fall minst ett besök i Fältöversten imorgon under dagen för att försöka roffa åt mej några plagg... ;)

Kändisspotting @ Kühlers

Som jag tidigare har nämnt i bloggen så dansar jag på 3åriga Linjen på Kühlers dansskola i Stockholm som har avlat fram ett antal celibriteter under åren men trots detta har jag aldrig haft turen att springa in i några av dessa på väg till mina danspass.


För några veckor sedan hängde den här unga mannen på Kühlers lokaler vid Tegnérlunden då barnkören körar på en av låtarna på hans nya platta och gissa hur många flickor som snubblade i sina piruetter då Darin kom förbi. Även om jag aldrig var en av flickorna som sprang in i honom så fick jag höra en hel del historier om flickor som klivit ut ur omklädningsrummet i sina balettrikåer och sprungit rakt in i en leende och svettig Darin som verkade uppenbarligen besvärad av allt ståhej han skapade.

Kändisspotting @ Kühlers



Någon som däremot inte verkade besvärad av att han fick hela mitt danspass idag att förpassas in i en garderob till danssal istället för stora salen var ingen mindre än den avdankade A-teens stjärnan Dhani Lennevald som numera har skippat den mesiga pojkbandsstilen och odlat en badboy skäggstubb som han stoltserade med, och sina svällande biceps då han promenerade omkring på Kühlers som en annan stjärna. Och det alla vi flickor egentligen tittade på var varken hans bildsköna ansikte utan snarare ifall ryktena om att han har mascara och eyeliner är sanna eller inte.

Dhani



Undra vem jag springer in i imorgon, men för att vara ärlig så är jag ingen sucker för den här typen av celebriteter, även om det inte skulle sitta helt fel att stå öga mot öga med en viss pojke som börjar på bokstaven D...


Break up, make up

Som vanligt älskar jag alla typer av formulär och därför kommer detta i dagens blogginlägg:


När började du sminka dig? I femman då jag gillade att matcha ögonskuggan med färgen på örhängena vilket resulterade i en mindre disaster.

Vilken var din första riktiga sminkprodukt? Mascara ifrån Body Shop som jag köpte själv för min månadspeng i femman.

Och din första parfym? Kenzo

Vilken var din största skönhetsmiss som tonåring? Färgglad ögonskugga till vardags.

Beskriv din sminkstil idag: Vardags: rouge, mascara, lipgloss.

Dina favoritsminkmärken:
Lancôme

Hur lång tid tar det för dig att sminka dig till vardags? 10 minuter kanske

Du ska ut på stan och får bara välja två produkter att sminka dig med. Vilka blir det? Mascara och rouge.

Vilken skönhetsprodukt köpte du senast? Lipgloss ifrån Sephora.

Den dyraste produkten du någonsin köpt: Ögonskuggspaletter ifrån Lancôme för strax över 600 kr.

Ditt bästa budgettips: Make up stores produkter.

Ditt sämsta sminkköp: Allt billigt ifrån H&M när jag var yngre.

Och den bästa produkten som finns: Nars - Torrid rouge

När var senaste gången du vaknade på morgonen med sminket kvar?
Förra partyhelgen kanske?

Hur många läpprodukter (läppstift/läppglans) äger du på ett ungefär?
ett tiotal.

Din önskeprodukt: Medel emot dålighy som får en att se strålande ut efter några få sekunder.

Back from Paris!

Jag är inte världsbäst på att uppdatera min blogg men nu tänkte jag i alla fall slänga iväg ett inlägg om min resa till Paris.

Torsdag:
Flygningen gick bra, även om jag hatar att flyga ekonomiklass, men när vi kom på att vi skulle resa så sent som vi gjorde så fanns det inte mycket annat att välja på, tur att Air France ändå är rätt bekväma av sej.
Väl framme i Paris så möttes vi av mörker och 18 grader plus och inse vad skönt det var jämfört med snorkalla Stockholm.
Sen började trafikkaoset. Det har ju som sagt varit kravaller i förorterna vilket gjorde att vår taxi satt fast i hela 1½ timme, outhärdligt nästan. Men tillslut kom vi fram till Le Meridien, där vi checkade in och skyndade ut till ännu en taxi och åkte till Le Cocquette där en typisk 3rätters fransk middag startade. Mysigt med champagne och sniglar till förrätt, följt av oxfilé och pommes frittes och till efterrätt créme brulée. (jag vet, min franska suger, HAHA)


Fredag:
Eftersom jag varit i Paris 2 gånger tidigare men inte min kära lillebror så fick vi göra all sightsing igen, fast i blixtfart så det blev; Eiffeltornet, Louvren, Latinkvarteren, Notre Dame och Monmartre den här dagen. Mysigast var i alla fall småshoppingen av tavlor i Latinkvarteren med en lite crêpe-paus emellanåt.
Middagen spenderades på ytterligare en charmig fransk restaurang, lite lik kvällen innan faktiskt.


Lördag:
Shoppingdagen!
Allting började strålande med en lyckad raid på Mango där jag lyckades handla en svart cashmere-kofta för ynka 50 euro och en snygg väska i folklore stil, lite Miu Miu över den faktiskt för 40 euro.
Vidare till Chanelbutiken där jag förgäves letade efter ett par äkta Chanel-örhängen, men icke sa nicke, det fanns inte där heller vilket resulterade i en evighetslång jakt i alla Chanel-butiker i hela centrala Paris efter ett par örhängen som inte fanns inne någonstans, jag som ändå hade de 1100 kr som krävdes för örhängena. Synd! Däremot blev det lite väskspaning på Gucci & Prada också, samt en stund dregglandes över Fendis Spybag (även om den med mönsterloggon var jättetacky!).
Till Fnack för att handla engelsk chic-lit. och nya brittiska Vogue, yääy!
Pradas nya parfym inhandlades också, min nya favoritdoft som får ta över Guccis Envy Me som jag tidigare var besatt av ;)
Middag på Buddha Bar som inte har någonting med det Buddha som fanns/finns i Stockholm utan det här är en highclass asiatisk restaurang dit alla jetsets går för att dricka rosa Moët (I ADORE) och äta god asiatisk mat. =D
Natten spenderades på ett upplyst Champs Elysée innan vi ramlade hem framemot småtimmarna.


Söndag:
Sen frukost och sedan Montparnass-tornet innan vi tog en taxi till flygplatsen och återvände till Sverige.



Helt okej long-weekend-resa faktiskt. :)

Isabelle goes Paris!

Isabelle goes Paris!
Nu är allt färdigpackat och jag är ombytt till min flygplansoutfit (mjukisbyxor, rosa ribbat linne, svart v-ringad topp) och nu ska jag bara powerluncha och sedan kasta mej in i taxin!
Yesyes, en långhelg av sightsing, shopping, hotellfrukostar, och lyxlyxlyx...


Isabelle goes Paris


Powerwalk + klippning

Träffade min östrablondin Empan vid svampen för att ta en powerwalk kring Djurgården, dock var inte promenadvädret det bästa och jag alldeles för trött för att på riktigt orka powerwalka så det blev mer en chillprommis ute på Djurgården istället med en hel del skratt och prat. mys.

Åt säsongens första lussebulle på Seven11 idag föresten! Sjukt att dom redan börjar sälja det men gott var det ;) och nu känns inte julen så ofantligt långt borta ändå.

Sen hade jag klipptid hos Tina Lindroth på Östermalm och det var mysigt att sitta och bli ompysslad, få dricka te och läsa nya Vogue. :)


Ikväll blir det packning & OC innan jag förhoppningsvis ska få lite skönhetssömn inför flygresan till Paris imorgon!


Club hoes är vi allihopa!

Efter SBN-natten på Lidingö i skummet så myntades ett nytt uttryck av den manliga östrablondinen med välinsmorda vita läppar och öppen rosa skjorta; Club hoes
Definitionen är enkel: det är alla vi blondiner som svansar efter festfixarna och som gärna iklädda minimala hotpants och bandana dansar på scenen och porrar oss i skummet.
och givetvis är jag och mina pinglor äkta clubhoes! HAHA!

Förkrök och middag hemma hos Jade innan vi iklädda våra superheta outfits åkte ut till Lidingö och träffade en drös flickor i samma kläder som vi. Som vanligt var bussresan insane men visst var det ändå lite sexigt att dricka skumpa på bussen samtidigt som vi högljutt skanderade: Östra östra östra!
Så att ingen skulle missa att vi var ifrån Stockholms finaste gymnasium ;)

Lite trassel i VIP-kön så mani verkade försvinna med gästlistan hela tiden och garderoben ska vi inte tala om men som vanligt löste sej allt finemang då vi fick lägga in våra saker bakom baren istället.

Mycket dansande på scenen med dom andra "SBN-prinsessorna" och prinsarna tills pojkarna för kvällen kom och rövade bort oss och sen såg jag inte till scenen så många fler gånger för efter det stod jag ute och frös mest hela kvällen och rökte cigaretter och pratade med diverse småglin.

Emelie lyckades med bravaden att ha ett så hett strul på handikappet så att larmet gick, HAHA, det är min flicka det ;)


Söndagen spenderades mest med att vara bakfull och fika inne i stan halva natten med Mylan och Josse, mysigt värre.

Igår på riktiga Halloween såg vi B-skräckisar hemma hos Emelie i Bromma och ikväll blir det nog ytterligare en filmkväll fast hos Carlheimer den här gången.




På torsdag drar jag till Paris igen, härligt!

hits