THÅSTRÖM

Dagen började med tidig uppgång, trots att jag var ledig idag, för att möta Empan vid Stureplan kl. 10 för en snabb visit i Gucci-butiken där vi dregglade över väskor och skor till årets julklappslista som snart ska skickas till tomten..

Skyndade vidare till Stadion för att möta Lina och Sofia som efter en mycket kall väntan utomhus kom och vi skyndade till nya MOCCO för en födelsedagsfika då lilla Lina blev hela 16 år idag, grattis! :)
Hallongrotta och tea är faktiskt en underbar start på morgonen måste jag erkänna, något som alla bör testa. Särskilt på trendiga MOCCO som skillde sej ifrån alla andra Östermalmsfik vi brukar hänga på, för den här lokalen var ljus och luftig och ett perfekt ställe att komma in och luncha på när skolmaten inte är den bästa.
Det var visst fler som tyckte om att luncha där för vem kunde vi se glida in som en jätteamazonkvinna i stylish kläder om inte Ebba von Sydow som lugnt slog sej ner och beställde mat. Och inte var det någon i lokalen som kunde missa Ebba där hon stod med sina jättelånga ben och skinande långa blonda hår. Däremot var dagens stammiskändis inte synlig, nämligen Peter Swartling brukar ses sittas i ett av hörnen.

Hade utvecklingssamtal och enligt Patrick så var jag en toppstudent som inte hade någon skolk alls, och visst känns det skönt när lärarna glömmer att rapportera när jag inte har varit där på lektionerna? haha!

Vidare för att hämta Josefine ute i förorten innan vi åkte in till stan för att gå på Thåström-signeringen och vem hade kunnat ana att vi skulle få köa i över en timmes tid för att få komma fram till vår idol? Men det var inte så långtråkigt i kön som man skulle kunna tro för vi var ett jättegäng som stod och skrattade åt allt och alla i princip, även om det blev dödligt allvar lagom till att vi kom fram för att möta Thåström. Ett kort men intensivt möte kan man nog säga att det blev, vilket resulterade i ett gäng gråtande flickor över en cigarett utomhus efterråt, men nog var det häftigt att möta sin största idol.

THÅSTRÖM

Har nu lyssnat igenom hans nya skiva "Skebokvarnsvägen 209" två gånger och måste säga att trots att den är betydligt lugnare än hans tidigare rockigare plattor så har den potential att bli en riktig klassiker, för det är så mycket Kareninaromantik kring hela skivan, en självbiografisk skiva där han berättar om sin uppväxt ute i förorten, där han berättar om The Haters som blev till Ebba Grön, där han berättar om hur han flydde ifrån Sverige till Köpenhamn för att komma bort ifrån allt.
Me like.

Ciao!


Kommentarer:
Postat av: Jossan

håller med, Mocco är riktigt bra...

2005-11-18 @ 20:04:49
Postat av: Micke

Det bästa han gjort, inge snack.

2005-11-20 @ 13:11:50

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits