SHOPPINGFYND & LÖRDAG

För lite sömn, as usal och sedan hektisk packning hela dagen förutom en tripp till Skärholmen för att låna böcker, byta storlek på ballongkjolen och så hittade jag ett übersött YSL-liknande skärp i vitt med svarta synliga sömmar, på rea också! GREAT!

Lite bilder på mina senaste shoppingfynd (förutom skärpet)


1) Ljusbeige trenchcoat.
2&3) Ljusbeige blus m. spetsar, Chloé-liknande.
4) Svart ballongkjol


Lördag idag och Sarah är här, om ca. 12 timmar ska vi upp för att åka till ÅRE!
HELL YEAH DET KOMMER BLI BRUTALT BRA!
Sarah och jag i likadana ÅRE06-mössor, stora solglasögon och pudersnö i backen. Vodkashots på afterskiin och cigaretter i solskenet i sittliften. Konstant party varje natt. Kan det bli bättre?!

Nu ska vi packa det sista, sedan bär det av på lite promenad och filmkväll hos mej ikväll.


ARE



CIAO BITCHES VI SES I SKIDBACKEN! <3

Toppen FREDAG!

Oh, länge sedan det var en sådan här bra fredag! Förutom lite huvudvärk på mattelektionen och i princip noll lösta tal så har allt varit great rakt igenom.
Chill samhällskunskap och mediakunskap i morse när min klass faktiskt hade en av sina ljusare stunder då vi satt och snackade i någon timme om allt och det blev en hel del skratt också. Ibland är det mysigt trots att vi är så olika.


Dagens outfit 1:
Mellanblå jeans, Wrangler
Vit vringad topp, H&M
Ljusrosa skjorta, Ralph Lauren
Halsband, secret place @ söder
Örhängen, Chanel
Väska, Gucci
Svarta stövlar, Hush puppies
Mörkblå kappa, Boomerang
Halsduk, Burberry

Efter skolan gick jag och Empan på en oplanerad secondhand-runda på Östermalm. Hittade många fina plånböcker till rimliga priser och även ett superfint Gucci-skärp. Dagens to die for var ändå en Fendi Spy bag, men en fejkad väska till priset av 2600 kr är inte riktigt min grej. Däremot var Jimmy Choo skorna det... svarta partysandaler som passar till ALLT!
Vidare in i Sturegallerian där Empan var på shortsjakt och provade det mesta, innan vi mötte upp Jade för en snabbvisit på Zanzibar för att få möta hennes manliga "vän" men den snyggaste solbrännan i stockholm och diverse små flickor.
Hittade även den ursöta ballongkjolen
Denise hade bloggat om tidigare, brutalt fin verkligen och jag knep den sista i min storlek! Bild kommer imorgon.

Dagens fynd som tyvärr inte var mitt måste ändå varit Jade som ska göra om i sitt rum och gick helt oplanerat in på Gucci-butiken för att upptäcka att dom gör tapeter och inhandlade en rulle till en fondvägg. Champagnefärgade tapeter med Gucci -monogrammet på kan knappast bli fel med rätt inredning, mums! Helt klart dagens überfynd! Med andra ord så bådar det för många fester och myskvällar i Jades nya rum!

Solade i eftermiddags också och träffade den tuffaste tanten ever på Solkungen. Gråhårig med gråpäls och den brunaste solbrännan jag någonsin sett och sjukt pratglad var hon också eftersom hon började prata med mej på en gång och gav mej massvis med tips, kul med sociala människor ändå.

Hem för middag innan jag åkte över till Jades place där kvällens spenderades tillsammans med Josefine och Marwin samt lite bakning, haha, jag var en mästare i köket. Sedan lite chill, lite drinkar och massivs med prat och skratt, precis vad jag behövde!


Dagens outfit 2:
Svarta stuprörsjeans, Diesel
Mörkgrått linne m. applikationer, H&M
Randig v-ringad tee i vitt och korall, Ripley
Svart sidenband m. rosett som skärp
Halsband m. silverhjärta, vintage
Örhängen, Chanel
Väska, Gucci
Mörkbrun dunjacka, Boomerang
Mörkbruna loafers m. guldbetsel
Halsduk, Burberry



<3

Vår i luften /TORSDAG

Idag var det vår i luften, exakt hela dagen och det kändes bara så brutalt bra! Lite värme att kunna stå och röka utan vinterjacka med flickorna på rasten, att kunna sitta i klassrummet utan taklampan tänd för att solljuset var så starkt, att gå på promenad med My i sjöstaden precis som förut och lyssna på indiepop. MYSIGT <3

Dagens outfit:
Ljusrosa linne, H&M
Mörklila oversized v-ringad tee, Ripley
Svarta stuprörsjeans, Diesel
Folklore brosch
Pärlörhängen
Träarmband
Vit pashminasjal


Kameran och min dator vägrar att synca just nu, bild kommer snart!

Efter skolan åkte jag till Skanstull och mötte upp min favoritpingla MY för lite promenad i solskenet, mycket prat och skratt där nere vid vattnet och sedan båten över till Luma medan solen värmde i nacken. Strosande i Hammarby sjöstad till Mys skola för att titta på hennes bilder, jag blir seriöst imponerad! Sedan på en superlång tripp för att ta oss till Slussen, haha, och efter diverse bussresor och en båtresa över isvattnet igen så var vi framme. Snabbisfika innan jag åkte hem. Mysigaste eftermiddagen på längre och My i sin rosa kjol, det var verkligen vår!

Min bror hade överraskning till mej när jag kom hem, han hade varit och köpt en semla till mej ifrån mälarhöjdens enda café, gulligt värre så jag tackade honom igenom att hämta chokladglass till honom när han bad om det efter middagen. Jag och min brorsa gör aldrig snälla saker för varandra i vanliga fall, haha.

Ikväll har jag modern dans, vi filmade förra gången och fick titta på det efter lektionens slut. Läskigt men det ser faktiskt rätt bra ut måste jag säga, vi är jävligt synkroniserade för att vara nybörjare på modernt. Sedan ska jag trassla mer med kameran och maila iväg mitt Historiearbete till Sven via urkund.


Hey alla ni som läser bloggen (jag vet faktiskt hur många ni är, det är bara att jämföra statistiken dagarna emellan) ni har nästan slutat kommentera. Tråkmånsar där ute, kommentera mera!



<3


vi bloggare

Vi bloggare får stå ut med mycket igenom att det finns en massa idioter som uttrycker sina patetiska känslor igenom kommentarer över internet. Här kommer två andra bloggares syn på detta fenomen, och dom har helt rätt!


Onsdag

Somnade på dramalektionen imorse, att gå igenom hur man gör en analys var bland det tråkigaste jag har varit med om, helt seriöst, snarkvarning HÖG.
Hade idrottslektionen med Lova sedan, det gick verkligen jättebra trots att koreografin var ful (läs: extremt lätt) och klassen inte var sådär jättebra, haha, men Seth och hans egna moves var ju snygga. Hur som helst så kammade vi hem några pluspoäng hos vår idrottslärare och det är ju alltid great.

L'Angolo på eftermiddagen med Vici, och när vi kom dit så upptäckte vi att Empan och hennes vän Ida satt där, kul att springa in i folk sådär. Sedan dök även Darling-J upp. Första gången L'Angolos hallonpaj inte fick mej att smälta, tråkigt, för i vanliga fall är den oslagbar. Äsch jag trivs superbra på det där fiket ändå. Idag var det i alla fall "Farväl-fika" eftersom Vici drar till les Alps, jag till Åre och Empan till Paris.

Ingen dagens outfit på grund av att jag 1) inte hann imorse. 2) hade på mej tråkiga basickläder eftersom allt roligt ska packas ner till ÅRE.

Kort blogginlägg idag, men jag har fortfarande lots to do och om jag ska hinna i säng i en rimlig tid så måste jag kila nu! <3

Tisdag och trötta ögonlock

Knappt någonting worthy i skolan idag heller, känns helt onödigt att gå dit! Däremot lärde jag mej ett nytt uttryck av Arman som satt och skrev på sitt kåseri "the booty rush", haha, klockrent! Lunch med Jade som hade beslutsångest över hennes icke-existerande sportlovsplaner eftersom hon har för mycket att välja mellan, well ÅRE kommer rocka!

Dagens outfit:
Vit & blårandig t-shirt m. fyrkantig ringning, vintage
Grå lösstickad polotröja, H&M
Ljusblå stuprörsjeans, Miss Sixty
Brunt flätat bälte m. antikbehandlat spänne
Silverhjärtat, vintage
Örhängen, Chanel



Gårdagens bild är också publicerad nu.


Nu ska jag plugga, förhoppningsvis så skriver jag klart det ångestframkallande Projektarbetet så jag slipper att det gnager större hål i mitt bakhuvud, det räcker med det gigantiska hål i plånboken det har skapat eftersom jag har gjort allt för att slippa gå hem och skriva på det, det vill säga; fika på L'Angolo, shoppa, köpa take away-te och godis att ta med hem för att underlätta pluggandet.... men icke! nu ska jag skriva klart det där och kamma hem ett MVG. Fick förövrigt MVG på spanskaprovet och var den andra bästa gruppen, waay to go Bells!

Tidigare till dansen ikväll också eftersom jag och Lova ska koreografera dansen som vi ska hålla för klassen imorgon, wish me luck!



<3


Måndag och lite ELLE, såklart!

Usch och fy för att vakna 05.45 utan att kunna somna om när man egentligen inte ska stiga upp fören ca. 07.30, precis så var det för mej imorse men jag fick trotsallt en relativt skön morgon med frukost framför OC (kollar igenom boxen för 2a gången just nu!).

Skynda till skolan för inlämning av den jambiska versen på svenskan och efter en brutalt äcklig lunch och mycket fnissande i journalistrummet. För vem kan glömma att: Johan var pinsammast i helgen! Fyllo no.2!;)

Musikalen på eftermiddagen i aulan var en kavalkad i klichéer som får alla oss kärlekstörstande singlar att må superbra och gå därifrån med en warm fuzzy feeling i maggropen och för att uttrycka mej som Empan; "Jag vill också sjunga duetter och bli kär!", för det var precis så vi alla kände. Klassiskt upplägg och det bådade för en hel del skratt, även om Kent-musikalen Östra satte upp förra året var snäppet vassare.

Fika på L'Angolo med Sarah och mycket diskuterande om trippen till Åre och pojkproblem, som vanligt, innan vi jagade runt på stan efter den perfekta ljusbeiga ryschiga toppen som jag hade spanat in under helgen. Heey Chloé-lookalike du är min nu! Brutalt fin kommer den bli i vår med lite pösigare shorts, flats och gigantiska solglasögon, mumma!

Dagens outfit:
Ljusrosa linne, H&M
Vit t-shirt m. tryck, ifrån Paris
Brun kofta, Zara
Mellanblå jeans, Wrangler
Flätat skärp m. antikbehandlat spänne
Pärlörhängen, rubinarmband, folklore-väska & fjärilshårspänne.




Elle-galan igår. Sveriges egen Oscars-gala och ett av de få tillfällen i vårt avlånga land då det är helt okej att klä upp sej till tänderna! Men som vanligt så lyckas alla lite olika bra och ett tydligt exempel på någon som borde ha anlitat en (bättre?) stylist är Arja, what's up med den vita fjäderboan? Sofi var däremot söt som vanligt i sin svarta ryschiga kreation och precis som vi alla hade förväntat oss så stod helt klart  Bea Szenfeld ut ur mängden, men det är roligt med sådana människor också, som verkligen vågar!

Årets modell blev till min besvikelse men Empans lycka inte den gamla Höglandspinglan Elsa Hosk som jag hade hoppats på utan istället Mona Johannesson som visar att även "korta" kvinnor kan!
Att ge Vickan ett pris är i min värld fullständigt oförståligt, för hey hur svårt är det att slänga på sej en Dolce&Gabbana klänning och ett par leopardfärgade Manolo Blahnik skor, cute visserligen men inte med hennes jätteboobs som hotar att hoppa ur klänningen hela tiden, skandal att ge henne så pass mycket tv-tid! Miuccia Prada vann pris för Årets internationella designer, bra val men inte det jag hade valt, Marc Jacobs är min gud just nu. Inte heller helt otippat att David&Martin blev Årets smyckesdesigners, för vem hade missat hypen kring deras smycken år 2005?

Många svenska favoriter fanns med också. Årets nykomling vanns av Systrarna Dagmar. Inte helt otippat så vann Rodebjer det tyngsta och mest prestigefyllda priset av dom alla; Årets modedesigner. Som vanligt kan vi konstatera att svenskt är bäst, och det skulle inte vara helt fel att gå omkring i sommar i en kreation av Carin Wester. Ge mej mer svenskt!

Catwalken var frosseri i bra smak och signerad Karin Smeds som också välförtjänt vann priset som Årets stylist. Förutom allt som är obvious med vårmodet 2006 så kunde jag skymta dessa eviga hängslen jag har varit sugen på bra länge nu och det känns inte alls helt omöjligt att slå till på den här outfiten ifrån Acne, supersnyggt! Och för att inte tala om alla röda skor som jag har varit brutalt sugen på sedan i höstas men ännu inte funnit det perfekta rödlackade paret, men I will för jag ska ha ett par i sommar!

Ni som såg galan, några kommentarer? Är alltid roligt att veta!



<3

HELGEN

Jag har inte varit någon bra bloggar på senaste tiden så här kommer en summering av helgens bravader, dag för dag!


Fredag:
Det är alltid en speciell känsla när det är fredag, och trots snökaos och iskall kyla så var jag på topphumör! Inget vanligt fredagsfika dock, utan istället bar det av till södermalm för en massa runtvirrande och tillslut kraschade jag, sarah och vici på Café Pierrot där my och ludde redan satt, mysigt att sitta och planera sin helg litegrann, <3
Även om alla verkar ha fått en seriös OS-knäpp, det är bara att titta in i tv-rummet på östra på rasterna för att se hur mängder av män och kvinnor sitter klistrande framför tv-skärmen och lever sej in i händelserna till en sådan grad att man riskerar att få trumhinnan sönderspräckt om man går förbi någon högljudd man vid fel tillfälle.
Även My verkade ha drabbats av OS-febern då hon föreslog öldrickande och OS-tittande för fredagskvällen, men nejtack, jag dricker varken öl eller tittar på OS, haha! Så istället bar det av på bio för min del, såg
Brokeback mountain med mamma, mycket sevärd film måste jag säga! Gripande berättelse och vackra bilder, perfekt kombination med andra ord!

Dagens outfit:
Randig topp i marinblått och vitt, vintage
Grå munkjacka, H&M
Ljusblå stuprörsjeans, Miss Sixty
Flätat bälte m. antikbehandlat spänne, Friis & Company
Armband, vintage
Pärlörhängen
Gucci-väska
Håret i en fläta




Lördag:
Började dagen med att vara otroligt hurtig och satte igång att plugga svenska efter lite hemma-SPA och OC-tittande, såklart. Skrev klart min jambiska-vers, usch, inte alls roligt och något mästerverk kan jag inte kalla den heller.
Åkte in till stan och träffade Sarah för lite lunch, promenad i snögloppet och fönstershopping på köpet! Hittade en supersöt blus med krås i nudecolor som jag måste spana in lite noggrannare på måndag, kanske den finns i Fältan? På jakt efter den ska jag i alla fall!
Vinkade av Sarah vid tåget innan jag träffade My och Hanna (som jag inte sett på jättelänge) och vi åkte och handlade mat och sedan mötte vi upp Josefine.
Middag, mycket prat och skratt, filmtittande samt att My tog jättefina bilder på oss. Så nu har jag varit med på mitt livs första "nakenbild" också, tro det eller ej, men det är inte så dirty eller naket som det låter, men spännande var det och konst är ändå konst, så har ni tur så får ni kanske se bilderna någon gång. Superfint i alla fall och roligt.
Jättemysig kväll i alla fall, toppen med sådant också, även om ett visst fyllo ringde oss stup i kvarten, hmm.

Dagens outfit:
Vit piké, Lacoste
Randig tröja i korall och vitt, Ripley
Mörkblå stuprörsjeans, Miss Sixty
Guldkedjearmband, Glitter
Armband m. rubinröda stenar, my secret place @ söder
Pärlörhängen
Gucci-väska




Söndag:
Bara plugg hela dagen lång efter en på tok för lång sovmorgon.
Snart blir det ELLE-galan också, så har ni tur så blir det en blogg om den sedan också!



<3

THIS IS ME

A is for age: 16 (snart 17!)
B is for booze of choice: Absolut vodka - hallon
C is for career: Journalist
D is for your dad's name: Ola
E is for essential items to bring to a party: En present till värdinnan/värden, ett måste
F is for favourite song at the moment: Hjärterdam - Thåström, alltid alltid!
G is for favourite game: jag är ett fan av snurra flaskan måste jag erkänna
H is for home town: Stockholm
I is for instruments you play: HAH, jag kan faktiskt spela gitarr!
J is for jam or jelly you like: Apelsinmarmelad utan skalbitar
K is for kids: Eww, barn är inte min grej
L is for living arrangements: Villa
M is for mother's name: Marie
N is for name of your crush: en lång lista, kändisbarnet? annars är en stående favvo Seth Cohen
O is for overnight hospital stays: När jag var liten och hade njurinflammation och när jag opererade bort blindtarmen i sjuan
P is for phobias: Insekter och smuts
Q is for quotes you like: -
R is for relationship that lasted the longest: När jag var liten var jag en hejare på långa förhållanden. Ingenting slår nog mina 3 år, men numera? OH NO!
S is for sartorial style: Bells bells bells, det som är jag helt enkelt
T is for time you wake up: Oftast klockan 6
U is for underwear: Gärna vitt, och bomull
V is for vegetables you love: Paprika, mums
W is for weekend plans: Sova, bio, fika, shopping, festa
X is for x-rays you've had: För många
Y is for yummy food you make: Jag kan inte laga mat, det är bevisat
Z is for zodiac sign: Vädur


FYLL I NI MED!

Oh happy day /TORSDAG

Bästa nattsömnen på länge eftersom jag var så exhausted efter tisdagens party och efter ett hårt balettpass på onsdagskvällen. Lyckades däremot försova mej sedan, hmm, lyckat...

Mycket skratt och flams under dagen, särskilt allt kring den hiskligt fula ryggsäcken (det är ingen mening att ni försöker förstå för det är internt). Jag jobbade till och med litegrann på matten, heey jag gör framsteg på den fronten! Och well, fick tillbaka mitt spanskaprov, eftersom hon inte har satt poänggränserna än så svävar jag i ovisshet men det gick i alla fall helt okey, hoppas fortfarande på MVG men nej det tror jag inte att det blev tyvärr.
Lova fyller 17 år idag, så vi fick sjunga för henne fler gånger under dagen, haha första gången jag gjorde det under gymnasietiden också. Grattis igen!

Dagens outfit:
Vit långärmad tee, Sisters
Svart cashmere-kofta, ifrån Paris
Svarta stuprörsjeans, Diesel
Svart sidenband
Guldarmband
Pärlörhängen
Gucci-väska





Har megalång sovmorgon imorgonbitti, SÅ skönt ska det bli!
Ikväll blir det lite mer OC tror jag, lite engelskaplugg och sedan bär det av till Kühlers!


Well, jag får en del elaka kommentarer i den här bloggen men I guess I'm lucky för jag bara skakar av mej era ord för ni känner inte ens mej och det är bara töntigt att ni spenderar så mycket tid framför datorn för att klaga på mej. Roligast på länge i bloggen måste vara personen som hittills har gått under 4 olika nicknames, go "Erik och gänget", ni kan inte gömma er, jag ser ert IP och råkar ha skillade vänner som spårar er på 3 röda! HAH!


<3

Happy Valentines day, del 2

Fortsättningen på årets mest sorgliga dag för oss singlar kommer här!

Fick inte en massa blommor och gulliga underkläder av någon man, MEN jag fick däremot ett vaniljhjärta av mammi och en röd ros av sötaste Vici som just nu står i full prakt på mitt skrivbord med ett gulligt kort till, toppen att få småsaker sådär av sina vänner!

Kvällen spenderades först hemma hos My där vi fortsatte att göra oss i ordning och prata lite, jättemysigt! Sedan kilade jag och Victoria ner till ÖST100 där festen var, och hey, it was kind of empty till en början måste jag säga, men festen tog sej rejält. Nästan alla mina favoritgrabbar fanns på plats och det var lots of ögongodis med andra ord för min del, samt en minireunion för en del av oss som var i Sälen samtidigt.
För att tala klarspråk så måste jag säga att alla killar ifrån Bromma verkar ha bra gener, mammi och pappi gjorde med andra ord ett STORT misstag som inte flyttade dit med mej när jag var liten och vi letade efter en ny villa, nu bor jag bara precis mitt emot Ålsten, rakt över vattnet, hm, fast det är inte så fel att bo här heller...

Kom hem kring halv två, för att sedan gå upp så ohiskligt tidigt som klockan 6 morgonen efter, ingenting att rekommendera måste jag säga! Men det var so worth it ändå!


Kvällens outfit:
Svart v-ringad topp, H&M
Ljublå stuprörsjeans, Miss Sixty
Svart sjal knuten till en rosett, Louis Vuitton
Svarta högklackade pumps, Friis & Company
Silverhalsband, vintage
Örhängen, Chanel





Lite alla hjärtans dags gossip också!

PWS verkar inte lyssna på oss pinglor utan bestämde sej för att bjuda ut min favoritblondin ifrån Finland. Otroligt idiotiskt eftersom hon inte riktigt var med på noterna.

En vän till denna finska blondin var på very hot date med en av mina favoritmodeller Elsa Hosk. Tydligen hade turturduvorna träffats på ett party för några helger sedan och tydligen hade det klickat.

E hittade ett okänd beundrarbrev i brevlådan när han kom hem ifrån skolan, undrar vilken lite tös som skrivit det?

P var på hemlig dejt med "en viss person", samma benämning som PWS använde på den finska blondinen, well, vem denna "vissa person" är kan vi bara gissa!


Hoppas ni hade en bra valentines day, för det hade jag!

<3


PARTYPARTY del 1.

well, nyss hemkommen och allt, skoldag om ca. 4 timmar, yeey?
kvällen var LYCKAD, tell you (almost) everything about it tomorrow!


<3

Happy Valentine? /TISDAG

OH NO! verkligen inte min favoritdag idag, alla hjärtans dag. Alla gulliga par som går hand i hand och småpussas, äter chokladhjärtan ifrån Godiva och bär på tre kilo röda rosor, eeew! Yes, jag erkänner, jag hade ÄLSKAT alla hjärtans dag om det var så att jag hade en snygging att fira det med också men så är inte fallet i år heller! och heey jag kräver inte ens mycket av killarna, bara någon som är lång, brunett, med snygg klädstil, oslagbar humor, charm, pengar att köpa presenter till mej, intelligent... listan kan göras lång!

Dagens outfit:
Vitt ribbat linne, H&M (eew, dom är sämst!)
Naturvit grovstickad tröja m. golfrutor, Rocky
Ljusblå jeans, Wrangler
Stora ljusrosa pärlörhängen
Uppsatt hår m. hårnålar med ljusrosa tygblommor
Vit pashmina sjal
Flätat brunt skärp m. antikbehandlat spänne




Eftersom jag inte har någon hunk att fira med ikväll och jag inte tänker sitta hemma och titta på tv i min ensamhet så ska jag ut på party med Vici, alla hjärtans dags festen på Öst100 ikväll!
A night of romance, maybe?

Hade planer på sorgeklädsel idag i skolan, black black black, men nej, too depressing! Däremot ikväll så blir det nog party i svart, så som man brukar säga; black is the new black! ;)
Kanske kommer en bild på den outfiten senare...
Föresten, jag fortsätter med bilder på dagens outfit eftersom ni verkar gilla det! Så se till att kommentera duktigt också för annars så vet jag ju aldrig vad ni tycker ;)
Bild på gårdagens outfit ligger uppe i inlägget ifrån igår också!

WANNA BE MY VALENTINE? Dyk upp med en röd ros så ses vi ikväll! <3

Måndag

Helt slut, as usual! Hade i alla fall både en bra hårdag och en bra kläddag idag! Inga bilder däremot eftersom jag just nu har lagt det där med fotografierna på hyllan, uppskattades det alls? Om ni vill att jag ska ta in bilder igen i bloggen så gör jag det, annars kan det vara så länge...

Första rökfria dagen på länge, skönt. Däremot är det party imorgon, hm, får skära ner på feströkningen också tror jag, även om jag inte är beroende. Sarah ska också starta sitt "nya liv" snart, hell yeah! Har knappt spenderat pengar idag heller, känns bra, bara en havrekaka i cafeterian för att inte svälta ihjäl då lunchen var si sådär.

Dagens outfit:
Mörkblå stuprörsjeans, Miss Sixty
Grått långt linne m. tryck, Tripple 5 soul
Randig långärmad tee i korall och vitt, Ripley
Långt halsband m. hjärta, vintage
Pärlörhängen, ifrån Paris




Saknar Lina-darling som tydligen lever loppan där borta i LA och umgås med Paris Hiltons kusiner. Tänk solsken året om, celeb's i varje gatuhörn, high school som i OC (yes, hon sa att det var precis som i OC där hon bor!), massvis med bra shopping, uteserveringar, partyn, snygga grabbar med surfarkroppar på stranden... mmm.. det låter som paradiset i mina öron! Can't wait to go there and visit her!

Ikväll blir det plugg (kanske), lite mer OC (addicted) och sedan Commander in chief (rekommenderas!). Låter inte helt fel faktiskt.

<3

Söndag

well, jag är defintivt bäst när det gäller! Haha, idag har jag faktiskt suttit och jobbat med mitt projektarbete och jag är nääääästan klar! Det krävs bara lite finslipning och så innan jag kan andas ut och fira allting med en hallonpaj på L'Angolo och en rejäl shoppingtur ;)

OC och Bells är en farlig kombo, att köpa hem OC-boxen var defintivt ingenting en sane person skulle göra eftersom nu så har jag tok knarkat OC säsong 1 i en veckas tid och well, trots att jag nästan aldrig har någon tid för mej själv så har jag lyckats att se över halva säsongen redan. Hm, någonting säger mej att jag inte är så bra på att prioritera?

Veckan ser relativt bra ut än så länge, jobba lite på det gigantiska arbetet, språk-läxa, matte-läxa, men heey jag får inte snöa in för det, party på tisdag exempelvis! One night of romance, för singlar typ ;)
Men vem vet när min knight in shining Armani dyker upp!



<3


Fucking kallt! /LÖRDAG

Det här var ett inlägg om PRIVATA FESTEN men eftersom tabloider som Aftonbladet använder alla medel för att skapa rubriker och har publicerat utdrag ur andras bloggar så har jag valt att ta bort detta inlägg.


Gårdagen /FREDAG

Heey jag ÄLSKAR fredagar! Känslan av helg finns överallt, det där lite förväntansfulla som pirrar när man tänker på fredagsfika med pinglorna, shopping shopping shopping och party och igår var inget undantag!

Dagens mission var att vi skulle fira älskade Josefines födelsedag och allting började med en 3-stegs-kurs i hur man blir en perfekt östra realare (HAHA!) men kursstegen får förbli hemliga. Fika på L'Angolo med hallonpaj och te, en mycket trevlig relativt nystartad tradition och sedan förbi solariet där jag träffade på en av mina absoluta favoritkillar i hela stockholm och som vanligt var han breath-taking snygg, morr för upptagna killar...

Hem till My för middag och sedan filmmys innan vi vinkade av henne på centralen då hon tog tåget till pojkvännen och lilla Uppsala.


Fredagens outfit:
Rosa ribbat linne, H&M
Beige topp m. empirskärning, vintage
Svart cashmere-kofta, ifrån Paris
Ljusblå stuprörsjeans, Miss Sixty
Halsband m. tygamulett
Pärlörhängen
Svarta Hush Puppies på fötterna utomhus och loafers inomhus, Bella gör en Sofia och har inneskor!




Hann med lite shopping också och snart har jag fullbordat min vårgarderob med alla nödvändiga basplagg! Igår blev det två par shorts, ett par svarta ifrån la Redoute som kom på posten med lite Marc Jacobs-feeling över, och sedan ett par marinblå med sailor-känsla ifrån Zara, toppen! Jag har seriöst haft en hung-up på sailor-temat nästan hela mitt liv eftersom jag är en skärgårdstös men ända sedan förra våren då La Redoute sålde Gaultier-plagg med stark sailor-anda så har jag varit helt fast. Jag vet att många bloggar om sailor-temat och det är nästan så att man bli sjösjuk ibland, eftersom det finns så mycket annat fint att ha på sej i sommar också..

Nya ELLE hade kommit med posten också, yeey jag älskar att ligga i sängen och bläddra i glossiga magazine och trots att Brittiska VOGUE är min favorittidning så är svenska ELLE helt okej och extra credd till tidningen då dom har söta Caroline Winberg på omslaget i en somrig kreation ifrån Dolce&Gabbana.



Ikväll (lördag): middag, förkrök och sedan Privata festen.


<3


IT'S JUST BELLS

Som vanligt så terroriserar jag alla bloggläsare med en mängd frågeformulär och här kommer ännu ett!

Goddagens.. är grymt nere idag.. usch...

KLÄDER
1. vad använder du just nu för jacka? Mörkbrun dunjacka, Boomerang / Marinblå kappa, Boomerang
2. vad använder du just nu för skor? Svarta stövlar, Hush Puppies
3. favoritfärg på kläder? Alla bleka färger, gärna vitt
4. favoritmaterial på kläder? Cashmere
5. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? för många för att räkna upp!
6. favoritaffärer? Finns inte så många bra i Sthlm, men NK är en favvo
7. favoritmärke? Marc Jacobs

GREJER
vad har du för:
2. plånbok?
grå, Gucci
3. smycken? massvis
4. solglasögon? oversized svarta
5. nagellack? den perfekta rosa nyansen ifrån Lumene
6. mp3? iPod mini, ljusblå
7. mobil? Nokia

BLANDAT
1. var har du i din:
a) jackficka just nu? läppglans
b) handväska eller liknande just nu? pengar, mobil, 4 läppglans, iPod, cigaretter, hårborste...
2. vad är du beroende av? Shopping
3. vilken sorts lipsyl använder du? Idomin
4. vad tror du på? att vissa köp är "livs investeringar", så som en Burberry trenchcoat...
5. vad köpte du senast? hallonpaj på L'Angolo
6. har du nåt husdjur? nope
7. vad bor du i? Villa

Fyll i själva och länka till er blogg!



Helt slut och stressad /TORSDAG

Vädret sucks, jag vet att jag tjatar om det i varje blogginlägg men det är inte roligt att vara ute på stan när man får snö som får sminket att rinna och måste ha luva på sej för att man inte ska bli blöt i håret, men under luvan så faller hela frisyren ihop, jag HATAR det här!

Meningslös skoldag, som vanligt. Projektarbetet kommer bara nämare och närmare inpå och jag har fortfarande inte börjat, good job Bells!
Tröstade mej med Sarah efter skolan med cigg, ett besök på Sevvan och shopping av en concealer och en ny beige trench, denna var ljusljusbeige och ifrån InWear och defintivit inte dom mörkbeiga som ni ser på MQ. Och yeey, jag knep den sista 34an! Betydligt bättre än den billiga men rätt snygga jag hade köpt tidigare men den är fortfarande inte lika adorable som dessa beiga-karameller ifrån Burberry som jag jämt suktar efter!

Skulle ha träffat My idag, men hann inte, fuck Östra real som passar på att ge mej så mycket skolarbete att jag kvävs. Well snart är det helg i alla fall!

Dagens outfit:
Mellanblå jeans, Wrangler
Vit t-shirt m. rynkad urringning, H&M
Svart omlott topp m. volym och rosett i sidan, H&M
Små guldörhängen
Halsband, the secret place @ söder




Nu ska jag däremot svida om till danskläderna och ge mej ut i kylan igen, Modernt väntar!
Har ändrat stilmall på bloggen också, still boring, men lite gladare i alla fall?



<3


Trött /ONSDAG

Jag hatar iskall kyla och idag hade jag på mej alldeles för tunna kläder också, mycket mysigt verkligen att behöva glida omkring i min tjocka vinterjacka i skolan för att inte frysa ihjäl. GE MEJ VÅR!

Dagens outfit:
Mellanblå jeans, Wrangler
Grått linne m. tryck, Tripple 5 soul
Gröngrå tee, H&M
Armband, vintage
Örhängen, Chanel



Bilderna såhär på morgonen blir verkligen inte bra alls nu när det är så pass mörkt ute och jag har funderat på att börja fotografera outfit på kvällen istället, men jag har så fruktansvärt lite fritid att jag inte är säker på om jag hinner då, så än så länge så får ni stå ut med den kassa bildkvalitéen! Ni kan även se en lite skymt av min bruna Miu miu-inspirerade väska på golvet ifrån Paris.

Drama-projektet uppstartades idag och jag ska spela "Fru P" i Techovs kända scen kallad "Björnen", alla ni som har hållt på med drama har säkert spela den klassiska scenen mellan Smirnov & Fru P. Fick även reda på att jag ligger på gränsen till MVG i drama! Yaay!

My kom och hälsade på mej i skolan idag, I looooove surprises like that! Mycket mysigt att träffa den tösen litegrann och planera Josefines födelsedag. GRATTIS JOSEFINE 16 ÅR!

Efter skolan blev det lite snabbshopping där jag provade vårens sötaste skor ifrån Vagabond men det blev inget inköp då jag inte vet om jag ska slå till eller inte, heey, det kommer in fler snart ändå i affärerna så jag har lite betänketid!

Tydligen är inte jag den enda som hade tänkt att satsa på beige trenchcoat i vår för när jag kommer hem så hade mamma inhandlat en superfin ifrån InWear men yrade om att lämna tillbaka den och köpa en klassisk ifrån Burberry istället. HEEY jag ska SÅ lämna tillbaka den jag har köpt och övertala mamma att låta mej få köpa en ifrån Burberry istället, eller åtminstone en ifrån InWear, för i år ska jag ha mer tur än förra året och lyckas lägga vantarnba på en i tid, och glöm inte; beiget är den perfekta färgen på en trench!

SO LONG! <3


Studiedag /TISDAG

God morgon! Det är så skönt att kunna vakna vid 12-snåret och känna sej pigg och inse att det faktiskt är ljust ute och inte mörkt ute som det annars är när jag vaknar vid 6-tiden på "vanliga" dagar. Jippi!

Har som sagt studiedag idag som antagligen ska spenderas mestadels hemma. Har spanskaprov den här veckan så det blir en del plugg till det, samt att jag förhoppningsvis ska hinna börja på det 12-sidiga projektarbete jag har som ska lämnas in nästa vecka, hm man kanske skulle ha börjat att leta fakta för ett tag sedan i alla fall? Fuck it, det ger mej ångest bara jag tänker på det, jag är alltid ute i sista sekunden!

Ingen dagens outfit idag för den är knappast värd att fotografera; Östra real-tröja, ribbat linne, mjukisbyxor och håret uppsatt med ett brett headband. Slacker.

Så well, nu blir det frulle framför OC och sedan ska jag nog sätta igång med arbete!


Take care <3

JUNKIE

Jag ÄLSKAR listor och tycker lika mycket om att läsa dom som att fylla i dom, så heey gör listan ni med och länka till er blogg så jag kan få läsa!

Reser helst till: Paris (Dubai & New York som 2:a respektive 3:a)
Tidning jag gillar: Brittiska Vogue
Favoritsite: blogg.se? annars är jag en äkta Playahead-junkie
Fikar gärna på: L'Angol, MOCCO & Baresso
Favoritbutik: Sthlm är ingen bra shoppingstad
Favoritfärg: Vitt
Favoritmärke: Marc Jacobs
Favoritdjur: Katt
Stjärna jag vill träffa: Kate Moss
Motionerar: Kühlers 3 gånger i veckan.
Senaste fyndet: Mitt silverhalsband med hjärtat, vintage
Fulaste färgen på kläder: Allt kan fungera!
Senast sedda film på bio: Ryktet går
Senast köpta skiva: Thåström
Sparar till: jag sparar inte pengar, jag spenderar!
Pålägg som gäller: Gärna "min" special-marmelad
Dagens dryck: Te
Senaste boken du läste: När oskulder kysser - Per Hagman
Senaste maträtten du åt: mammas hemmalagade thai-gryta
Senaste klädesplagget du bar: innan mjukisdressen jag har nu? se dagens outfit, inlägget under!
Senaste repliken du yttrade: vet inte, antagligen "puss"som avslut när jag pratade i telefonen
Senaste personen du träffade: Mammi
Senaste personen du pratade i telefon med: Victoria
Senaste personen du fick brev av: Kusin Sophia
Senaste gången du sov: Tunnelbanan imorse
Senaste saken du köpte: Brittiska Vogue på vägen hem ifrån skolan
Vad har du gjort idag: läs inlägget under
Hur tidigt stiger du upp: ca. klockan 6
Vilken färg har du på håret: Cendré
Vad har du för färg på ögonen: melerade, blågrågröna
Är du uppväxt i stan eller på landet: jag är en storstadsflicka!
Var har du ont: ingenstans, I'm perfectly fine!
Kan du stå på händer: Nope
Vad tycker du om idrott: Bara på mina vilkor
Vad har du för klocka: Ingen, det är fult

 


Fikamys och iskalla fingertoppar /MÅNDAG

Orka orka orka, jag behöver vår och sommar NU! Jag klarar inte av mer av detta iskalla väder när man förfryser fingrarna eftersom vantar är för fula (Lovikka-vantar kanske är okey, resten? usch!) och jag var dum nog att inte inhandla dom supersöta Gucci-handskarna under mitt secondhand-race i helgen, dom hade annars varit übersöta till min blå Boomerang-skepparkappa.

Är helt sålde på sailor-trenden och därför så kände jag för en gammal favorit ifrån förra årets vårsäsong, min randiga tröja som sedan redan förra året skapade stora craves på sailor-kläder, även om utbudet inte var lika utbrett då som nu. Nu har alla blivit sailor-galna, tråkigt men sant och man får slåss om godbitarna!

Dagens outfit:
Ljusrosa linne
Vit och blårandig sailor-tee, H&M
Mörkblå stuprörsjeans, Miss Sixty
Vitt militärskärp, vintage
Silverhalsbandet med hjärtat, vintage
Vit pashmina-sjal, ifrån Dubai
Håret utsläppt och tillbaka draget med brett mörkblått plastdiadem





Efter en skoldag med mycket skratt hamnade jag, Empan och Sarah på L'Angolo över en kopp te och en ljummen hallonpaj, mums! Planerade helgen lite grann också, även om Empan och Sarah är fast beslutna att ha en tråkig parmiddag, eew, när Empan är ensam hemma. Suck. Så det får bli party för min del med mina gamla flickor tror jag, pinglorna <3  för jag vill inte ha en till deprimerande helg med utegångsförbud för min ihärdiga förkylning.

Brittiska Vogue inhandlades på Sevvan på vägen hem så nu ikväll blir det nog tittande på OC och slöbläddrande i Vogue. Jag ÄLSKAR den brittiska upplagen, även om det var ett ovanligt tråkigt omslag på februarinumret, Sienna Miller, är så trött på den tösen. Ge mej Kate Moss, Lily Cole eller vad sägs om Gemma Ward? Då kan man tala om några av Bells favoritmodeller!

Imorgon har jag studiedag, yeey!


<3

Helgens shopping /SÖNDAG

Brutalt uppvaknande imorse av att mamma tvingade upp mej ur sängen för att vi skulle sjunga för min aggressiva lillebror eftersom han fyller år. Sedan var det omöjligt att somna om och därför lider jag av grov sömnbrist, som vanligt.
Så idag har jag bara pluggat och umgåts med släkt och familj, ätit massvis av NK's gudomliga hallonmousse-tårta (min favvo) och sedan slöglott på OC eftersom min lillebror firade sin födelsedag igenom att åkta ut på shoppingtur och bränna lite pengar (haha, det märks att han är släkt med mej!) och köpte hem OC-boxen säsong 1, perfekt!

Dagens outfit:
Rosa polotröja i cashmere-blandning
Svarta stumpbyxor
Sliten jeanskjol
Silverhalsband med stort hjärta (vintagefynd ifrån helgen)
Pärlörhängen



Inte världens finaste outfit, tro mej, men när släkten kommer så måste man ha på sej någonting som inte får farmor att sätta kaffet i halsen, det vill säga, sin gulligaste polotröja och kjol med heltäckande ordentliga strumpbyxor till.

Hämtade ut första laddningen H&M-kläder idag också, det ser lovande ut! Ska prova allting så fort som möjligt! haha, det är verkligen som julafton att få hem ett postorder paket fullt med kläder, även om det mesta brukar vara en besvikelse när det väl sitter på.

Här kommer fotografier på alla mina smycken jag köpte i helgen:


Jag ÄLSKAR mitt nya halsband med hjärtat på, kärlek vid första ögonkastet och det kommer bli superfint i sommar med ett vitt ribbat enkelt linne, marinblå shorts och stora solglasögon! Skulle gärna vilja ha det i guld också, men det är vintage så då är det inte lika lätt att försöka hitta ett liknande.

(Nu ligger dagens outfit uppe för gårdagen också, se inlägg längre ner)


<3


GRATTIS!

CONGRATULATIONS ERIC SWAHN!
som fyller hela 13 år idag, och firar det med att få en superfin pikétröja ifrån hans snälla stora syster (moi) som gör att han ser precis ut som Seth Cohen, hell yeah!
Alla som har vägarna förbi kan väl kika in på Eric-S på Playahead och skriva ett gulligt inlägg till grabben! ;)

EKKI
Poor thing att bilden är både gammal och suddig men den var den enda jag hade på min empty laptop, but he is cute anyway!


En orgie i shopping! /LÖRDAG

Solsken utomhus idag, faktiskt! Och med mina nya supersize solglasögon så gjorde det ingenting att det var iskallt utomhus för det var så mysigt att promenera omkring på stan med solglasögon på nästippen igen! Jag är trött på mulet och grått, ge mej mer sol, jämt!

Träffade Josefine för some serious shopping idag och det började med secondhand på södermalm samt en liten accessoar-oas där alla smycken bara kostar 19 kr! Det blev med andra ord en hel del accessoarer under morgonens shopping.
Sedan förflyttade vi oss emot city där jag inhandlades säsongens första ballonkjol, übersöt och kort i gråblå, verkligen adorable med solbrända barbenta ben eller helt enkelt med mina nya ribbade strumpbyxor! Det blev även en beige trenchcoat (kanske den perfekta den här gången?), underkläder, lite fler vintage-smycken och 1 baslinne med små knappar fram.
Lunchade på Coffee house by George, inte alls min typ av fik men idag var deras varma scones med färskost precis vad jag behövde efter en lång shoppingrunda!
Bilder på alla fynden samt bilder på dagens-outfit kommer senare!

Dagens outfit:
Mörkblå stuprörsjeans, Miss Sixty
Svart YSL-liknande skärp, vintage
Mörkbrun polotröja, Mango
Mörkbrun sjal i midjan, Louis Vuitton
Pärlörhängen





Har haft en toppen dag verkligen! Och ikväll blir det antingen hemmamys med film eller bio, är sjukt sugen på att se Brokeback Mountain, men vi får se hur det blir.

<3


Snökaos /FREDAG

Äntligen fredag!
Vaknade supertrött som vanligt och pallrade mej iväg till en ändlös lång skoldag, usch, med redovisningar och grejer som tyngde ner allting ännu mer. Hade det lite trevligt med Hans på lunchrasten däremot, piggade upp litegrann i alla fall :)

Fredags-eftermiddagar är alltid bäst på veckan, no mather what! Träffade pinglorna för en snabb shoppingrunda på stan och inhandlande av 2 linnen till mej och en finfin present till lillebrorsan som fyller tonåring i helgen, någonting som kommer honom att få honom att se ut som min favvo: Seth Cohen, oh yeah!
Hamnade sedan på L'Angolo för fika och för att undkomma snöstormen som förstörde hela min frisyr och fick hela min Gucci-väska att bli dyblöt, usch för sådant väder men tummen upp för Charlie och L'Angolos gudomliga hallonpaj. För efter lite varm paj, massvis med te och en uppvisning av baristan så kändes allting så mycket bättre igen! Och sedan kom älskade My förbi också, och det gör alltid att jag skiner som en sol!

Ikväll ska jag vara hemma och försöka jaga bort förkylningen och förhoppnignsvis ladda krafterna innan en riktig shoppingtur imorgon, secondhand och sedan i city också för lite nyinköp, finemang!


Dagens outfit:
Vit v-ringad t-shirt, H&M
Ljusrosa skjorta, Ralp Lauren
Mörkblå stuprörsjeans, Miss Sixty
Svart YSL-liknande bälte, vintage
Örhängen, Chanel
Vitt sidenband med rosett som armband
Svart Gucci-väska


Bilderna är superkassa idag med, mycket beror på förlite sömn och att dom är tagna i mörkret typ klockan 6 på morgon, så ni får hålla till godo med dessa ändå!


<3


Trötthet /TORSDAG

Imorse var det verkligen inte trevligt att gå upp, trots att det faktiskt var varmt ute (allting är relativt!) så låg jag kvar i sängen in i det längsta och drog mej under mitt duntäcke för att slippa gå upp, men eventually så kom mammsi och väckte mej en gång för mycket så tillslut pallrade jag mej upp i alla fall. Det borde vara förbujudet att gå upp före klockan 11 på förmiddagen!

Dagens outfit:
Mörkbrun stickad polotröja
Ljus jeanskjol
Brunt flätat bälte med antikbehandlat spänne
Svarta strumpbyxor
Svarta stövlar med pälskant
Mörkrött sammetsdiadem
Pärlörhängen
Mörkröd Longchampväska


Jag funderar på att börja göra som "alla" bloggar och fotografera min outfit varje dag, mest för min egen skull så att jag kommer ihåg olika kombinationer bättre etc. Är det en bra idé tror ni? Anyway, jag fortsätter kanske med det så länge jag orkar/hinner, vi får väl se.


Många långa lektioner idag, och jag trodde att jag skulle sova mej igenom hela dagen ungefär men på något sätt så lyckades jag hålla mej vaken, good job there!


Åkte bara hem eftersom jag fortfarande är sjuk, och la mej i soffan för att titta på gårdagens OC-avsnitt, JAG ÄLSKAR OC, så är det bara. karaktärerna, deras kläder, finaste seth cohen och definitivt all bra musik.

Indie i mitt hjärta <3

Sedan spanade vi på pappsen på TV, åt middag och nu sitter jag här igen för att försöka planera klart helgen.


Vad ska ni göra i helgen?


<3


Gårdagen /ONSDAG

I'm sorry to say, men nada prada bloggande igår! Så därför blir det minst två inlägg idag istället så let's start med dagen igår:

Otroligt jobbigt att pallra sej upp klockan 6 på morgonen eftersom jag tidigare i veckan har varit sjuk och då kunnat ta lååånga sovmorgonar, nu skulle jag med andra ord upp tidigt igen, usch.
Av någon anledning, kanske för att blidga mitt morgonhumör så vart mitt hår faktiskt på gränsen till perfekt och det var något så pass ovanligt att det förgyllde hela min dag, haha, patetisk liten lycka ;)

Dagens outfit:
Ny beige Chloé-inspirerad topp á la rokoko.
Svarta stuprörsjeans.
Svart cashmere-kofta
Brett guldarmband (Empans julklapp!)
Pärlörhängen
Vinröd Longchampväska.

Åkte till skolan och skrev nationellt matteprov i aulan vilket inte gick lika strålande som i nian men ändå helt okej. Hade en större minneslucka kändes det som men jag lyckades trotsallt slänga ihop alla talen och en del generella formler också, så det kändes som VG ungefär (även om jag är perfektionist och inte nöjer mej med annat än MVG) och det var väl bra eftersom jag höll på att svimma konstant av förkylningssymptom typ.

Tog ledigt resten av dagen och umgicks med Sarah och Mylan, en riktig toppendag i det varma vädret!
Träffade sedan Emelie för middag på Café Pierrot som definitivt har stans bästa kycklingpaninis även om middagen blev en aning förstörd eftersom ett gäng dreadfreaks (förlåt alla ni där ute som har dreadlocks i tusentals färger, men det är fult!) som diskuterade varandras varande och djupa skärsår som prydde hela deras armar som dom gärna flashade för allmänheten (förlåt alla som är självdestuktiva men nejtack, jag vill inte ha era köttslamsade armar i min mat, inte när såren är oläkta och blödande!).

Vidare till Dramaten där vi spenderade resten av kvällen med att spana in en halvnaken Persbrandt då vi var på Fröken Julie, och roade oss lite med grabbarna ifrån Danderydsgymnasium som hamnade på platserna bredvid oss. Bra kväll? Absolut!


förkenjulie

Ögongodis för alla er som inte hade turen att få tag i biljetter till Fröken Julie, vi tackar Östra real och Andreas för att han som en slav har suttit och bokat biljetter till oss så fick skåda Persbrandt naken, hell yeah!

hits