Sjuklingpukling

Ifall man vill bli frisk ska man nog inte vara ute och svira på vardagarna, dricka alkohol och röka cigaretter sent in om nätterna utomhus i enbart tunnt partylinne.
Som sagt har jag varit jätteförkyld redan innan men idag strejkade hela kroppen och jag ser ut som ett lik ungefär, men en förfärlig rethosta och svidande hals, inte den bästa kombinationen!
Särskilt inte eftersom det är fredag imorgon, och vem vill vara en torrboll som spenderar hela helgen hemma i sängen? INTE JAG!

Idag har jag bara stuckit näsan utanför dörren för att inhandla ett par nya glasögon; guldbeiga ifrån Vogue. Tackar pappsen för att han betalar glasögon för ca. 4000 kr till mej. Det är hutlöst mycket pengar för något jag aldrig använder.


Ikväll blir det nog craptv med Emma Andersson, ja, jag pratar om Dolce Vita och sedan tidig sänggång om jag ska hinna kurera min slitna kropp till imorgon!


Partypinglor!

Partypinglor!

Jag måste bara bjuda på den här bilden, för det är Emelie och jag som leker runt på Östra Real-Insparken och ja, man kan ju se att vi är en aning dragna! HAHA!

För resten av bilderna: www.danielsundgren.se


Insparksfest á la Östra Real

Igår hade Östra Real, det gymnasiet där jag går, sin omtalade Insparksfest som detta år ägde rum på Claras.

Först träffades jag och lite kompisar för att äta och vem dyker upp om inte draken och ponnyn, såklart!
Middag med mycket vin, vodka och fniss innan vi (något vingliga) tog oss bort emot Claras där kön ringlade lång utanför.
Mötte en massa gamla kompisar och även nytt folk då alla var lite väl partyglada och grymt sociala.

Med Alex Moreno som DJ så kan ju inte en fest misslyckas, synd bara att "Majkie-mixen" inte spelades ;)


På det hela var Insparken mycket lyckad och bildbevis på detta finns på:
www.danielsundgren.se där ni som är intresserad av att se hur Östra Realare festar kan se oss allihopa ;)

Congrats Sofia 16!

Crazy weekend!

I fredags gav jag och emelie oss ut på mission för att hämta drickan medan flicksen skulle ta ut Sofia på skattjakt i stockholm för att fira hennes födelsedag.
Efter stressande med att göra sej i ordning och maten så dök alla flickorna (& Ludde) upp hemma hos mej för att äta 3rätters, dricka vin och champagne och fira Sofias födelsedag.

Det blev en riktigt lyckad tillställning där vi StockholmsPinglor fick lära oss "höglands-dansen" av Emelie, den något obscena dansen blev en hit som dansades hela natten lång ;)

Diverse rökrundor och vinglas senare med humöret på topp begav vi oss till Lidingö för Jensen Insparken, som var mycket trevlig!

Helt klart en toppen helg!


Josefine fixar allt!

Alla människor är bra på olika saker och min vän Josefine, tillika StockholmsPingla i högsta grad är den flicka jag alltid ringer när jag får problem med datorn.
Nu har hon fixat den überhärliga Majkie-mixen så att jag kan få över den i min kära iPod mini.
Finemang!

Hade balett nu på kvällen, jag kommer ärligt vara förvånad ifall jag kommer kunna ta mej upp ur sängen imorgon för nu är hela ryggen officiellt paj och det gör ont exakt överallt.
It sucks!
Annars så är baletten superkul, särskilt när jag får beröm för min fina utåtvridning ;)


Ge mej en väska, NU!

Det spelar ingen roll hur mycket kläder jag än köper för det finns en addiction som jag aldrig kan mätta, men alltid verkligen vill ha mer av; väskor.
Jag skulle kunna mörda för att lägga vantarna på en av Guccis lila krokodilväskor i höst, eller bara en klassisk väska. Eller kanske en mörkbrun Roxanne-bag, eller en Bayswater, eller en Hemès Birkin-bag, eller...
Ja, listan är lång, tro mej.
Just nu finns det inget jag önskar mej så innerligt som en väska, ge mej NU TACK! ;)


Idag var en typisk lång och tråkig onsdag.
Men snart är det i alla fall helg, och då blir det party!

Skolfotografering & skoluniform

Precis som när det gäller etik och moral så finns det också osynliga klädregler på Östra Real, osynliga klädkoder och därför också en osynlig skoluniform alla utom möjligtvis estetklasserna faktiskt följer slaviskt, tro mej.
Detta är simply stilrena plagg som får bäras och gärna då en v-ringad tröja av märket Lyle&Scott (gäller för både tjejer och killar) sedan ska det matchas med ett par snäva cigarettepants; stuprörsjeans alltså och toppas upp med pärlörhängen och på fötterna bör du vid den här tiden på året ha ett par loafers.
Alla regler inom det socialaspelet tycker jag är intressant, och att analysera klädkoderna behöver man inte ens vara ett smarty-ass för att klara av, det är så uppenbart.

Skolfotografering idag, såklart hade jag och 4 andra flickor på oss den exakta skoluniformen (även om 3 av oss faktiskt gjorde det till en grej med en stor portion humor vilket faktiskt tycktes uppröra en speciell blondin).
Det kanske är meningen att det ska vara trevligt men skolfotografering men så länge jag kan minnas har det varit en skräckupplevelse och idag var det inget undantag.

Ikväll blir det jazz igen på Kühlers, mycket trevligt! :)


En varm måndag på södermalm

Idag var det en helt vanlig skoldag, bara att vi lyckades pricka in lunchen x 2 med ponnysarna såklart, haha, det börjar nästan bli läskigt nu.

Eftermiddagen spenderades virrandes på söder medan min mobiltelefon tillfälligt la av innan jag mötte upp Mylan för en fika (för min del) på Fåtöljen. Slussens egna hutlöst dyra slabbiga café där man faktiskt kan se vattnet ifall man sitter på den minimala uteserveringen, därav det hutlösa priset för en smörgås.
Sen hamnade vi på ytterligare ett fik där det blev Panini (för mysses del) och en hel del pratande innan vi promenerade i höstsolskenet och rökte, myspys med andra ord!

Dansade street på Kühlers idag, jättekul men svettigt!
Härligt att det märks att jag börjar bli bättre på streeten då jag var helt hopplöst dålig i början men nu går det framåt med stormsteg!


Pusskalas!

I balettskor och tyllkjol trippar vi fram på tå

Så var ännu ett balettpass över och det var väl lite småhärligt (läs:inte) att springa iväg i regnet i eftermiddags/kväll för att hinna iväg till Västmannagatan till Kühlers.
Väl på plats svidade vi alla om i våra nya tajta trikårer (eller som jag, yogabyxor) för att göra diverse gummiövningar där på vissa av oss det inte verkade finnas en stelhet eller ett ben i kroppen, medan andra, även jag kämpade på med övningarna.

Ni vet när man får beröm av tandläkaren för att man har så fina tänder? Eller när någon säger åt en att man är otroligt intelligent?
Samma känsla av lycka är det när ens stränga balettfröken berömmer en för sina fina och ståtliga pliéer eller när hon säger: "Bravo Isabelle! Vilken höjd i hoppen!"
Det är då man ler sådär äckligt stolt i hemlighet och gottas åt att ingen annan fick samma beröm  ;)
Hahah!
Ibland blir vi alla som barn på julafton...

Katt & råtta på Östra Real

Ända sedan i helgen har jag och Emelie undvikit "Robin" för att slippa konfronteras men tyvärr har jag inte lyckats lika superbra som hon utan har sprungit på honom gång på gång, haha!
Misslyckat!
Men han verkar inte direkt undvika oss utan lyckas alltid dyka upp med spanande ögon var vi än befinner oss, creepy.

Prinsen visade sej sjunga i kören också, mycket otroligt men sant och ifall skönsjungande-Emelie väljer att fortsätta i kören så kan hon spendera en hel del tid med den blonda Prinsen.

Helgplanerna artar sej riktigt bra, mycket kul!

Ännu en helg...

Fredagen firades med ett besök på Café Albert, mitt nya favoritfik på Briger Jarlsgatan där dom har stans godaste (och kanske dyraste ;P) iste och en kladdkaka att dö för.
Emelie, Amanda, Josefine, Sofia och jag satt där ett bra tag innan vi browsade en hel del affärer och letade efter Chanel-örhängena med strass.
Någon som vet var man kan köpa dom?
NK hänvisade till Zanzlöza Zmycken som visade sej inte sälja några och nu är mina idéer slut på var jag kan finna ett par Chanel-örhängen.
Det spelar inte så stor roll ifall dom är äkta eller inte.

Kvällen blev en enda lång utflykt där vi irrade kors och tvärs i stockholm. Planen var att vi skulle på fest i Bromma, som blev inställd. Då skulle vi till Gärdet istället men allt dog där ute innan vi hann dit så tillslut hamnade vi på en liten hemmafest i Ursvik istället där vi drack Bacardi Breezer och snackade ett tag innan vi åkte hem igen, inte jättelyckat precis.
Kvällens höjdpunkt var nog när vi prommade runt på Stureplan och fick ett gäng gratisbiljetter till klubbar för folk som är 18+ (och vi är 16).


Lördagen spenderades på stan där jag var på jakt efter de perfekta jeansen (som vanligt) och denna gång hade jag siktet inställt på ett par stuprörsjeans. Tillslut köpte jag ett par svarta, slitna Diesel-jeans för 1500 kr, mycket snygga och herregud jag har storlek 24 i dom! Trevligt värre.
Inhandlade även en mörkblå Acne t-shirt, underkläder, träningsbyxor ifrån Casall och lite hårspännen.
Spenderade väl ungefär 2500-3000 kr, helt okej faktiskt.
Spanade även på den SJUKT SNYGGA jackan ifrån Boomerang, plus en überhet kappa i sjömansmodell, även den ifrån Boomerang.

På kvällen åkte jag och Sofia ut till Rågsved och träffade Josefine ett litet tag innan vi åkte och mötte upp Emelie för att åka på fest i Stureby där det var en massa folk ifrån Östra real.
Trevligt trevligt!
Såg även två Mälarhöjdare på plats också, ibland är världen liten.

"Nejdå, det kommer inte bli pinsamt på måndag, vi kommer ha glömt det, det är en hel söndag emellan"
- Pojkes kommentar angående att strula med någon i samma skola.
KLOCKERS!


Idag ska jag bara plugga, städa, fixa naglarna och chilla.
Mys.


Stylish Brorsa

Brorsan har precis kommit hem ifrån en shoppingrunda och har inhandlat de typiska sakerna som gör en minibrat:
Acne-jeans
Grå&Svartrutig Lyle&Scott
Mörkblå v-ringad Gant-tröja

Haha, han ser ut som en minikopia av mina drömkillar! ;P (Förutom att Eric är blond och har kort hår)


Ikväll blir det chill framför tv:n och bara ta det lugnt innan en hektisk helg kickar igång även om det hittills är lite tunt på helgplansfronten.
Fredag: Träffa Mylan
Lördag: Shopping & ?
Söndag: Plugg, IKEA, SPA-dag & Städning



Kanske bloggar lite mer senare,
over and out bitches!



hits