Chanel bitches!

Chanel-örhängena är äntligen mina! ;)


This is me, then

Jag är en sucker för sådant här, jag vet, och detta underbara formulär hittade jag i Englas blogg (www.annamirjamaria.blogg.se)

VILKET DATUM ÄR DU FÖDD? 24 mars 1989
VAD ÄR DITT FULLA NAMN? Isabelle Marie Thérèse Swahn
VAD HAR DU FÖR SMEKNAMN? Bella
BÄSTA EGENSKAP OCH VARFÖR? Otroligt driven vilket gör att jag tar tag i saker och ser till att det händer.
SÄMSTA EGENSKAP OCH VARFÖR? Att jag inte litar på folk, för det kan alltid såra mej.
ÄR DU NÖJD MED DITT UTSEENDE? Ja, det måste jag säga
VEM BEUNDRAR DU MEST? Tove
VILKEN PERSON, DÖD ELLER LEVANDE, SKULLE DU VILJA ÄTA MIDDAG MED? En god vän helt klart
VEMS LIV SKULLE DU VILJA TA ÖVER FÖR EN DAG? Svår fråga, men kanske Kate Moss
VAD VÄRDESÄTTER DU MEST I EN VÄN? Pålitlighet
ÄR DU SVARTSJUK I EN RELATION? Det kan jag nog säga, ja
VAD HOPPAS DU ATT DU GÖR OM 10 ÅR? Är seriös journalist
VAD HAR DU FÖR FAVORITSKÅDESPELARE? Al Pacino
VILKEN ÄR DEN BÄSTA BOKEN DU HAR LÄST? Borta med vinden
VAD HAR DU GJORT DEN SENASTE VECKAN SOM GJORT DIG STOLT? Sålt jävligt många SBN-biljetter, presterat bra i skolan.
VAD GÖR DIG LEDSEN? Ensamhet
VAD GÖR DIG GLAD? Leenden, skratt, mina pinglor
VAD SKA MAN GÖRA FÖR ATT IMPONERA PÅ DIG? visa intelligens, det finns inget jag tycker är så imponerande som intelligenta människor.
NÄR VAR DU KÄR SENAST? länge sedan.
VAD SKULLE DU VILJA ÄNDRA I DITT LIV, OM NÅGOT? Jag skulle vilja vara lite mer glossig, lite mer fashion. Jag skulle vilja vara lite mer celeb.
OM DU SKULLE BEHÖVA EMIGRERA, VILKET LAND SKULLE DU FLYTTA TILL? USA, för där känner jag folk.
FINNS DET NÅGOT DU ÖNSKAR ATT DU INTE HADE GJORT? Man ska inte ångra sej, men ja.
HUS ELLER LÄGENHET? Villa
ÄR DU RÄDD FÖR ATT ÅLDRAS? Nej, rynkor och ålder ger karaktär
VILKET ÄR DITT DRÖMJOBB? Journalist
DRÖMBOENDE? Där jag bor nu.
HAR DU NÅGONSIN VARIT ALLVARLIGT SKADAD? Nej.
DRÖMPARTNER OCH VARFÖR? jag ÄR kräsen så jag kan skriva en milslång uppsats på den här frågan men om jag ska sammanfatta allt med ett ord så blir det "Peter" ;)
VAD ÄR VIKTIGAST, SNÄLL ELLER SNYGG? Snäll helt klart, men snygg är ett otroligt stort plus.
VAD GÖR DIG RÄDD? Att mina änglar ska dö.

Gråmulen helg

Detta har verkligen varit en gråmulen helg, vädermässigt, och faktiskt varit relativt lugn helg också.
Igår efter en långfrukost och lite allmänt chill så åkte jag och Vici in till stan för att shoppa en ny Burberry-halsduk åt mej! Jättemysigt med cashmere och den är faktiskt sjukt snygg =)
Sen efter en snabbfika åkte jag till Mys skola, Kulturama och stod i mörkrerrummet med henne och Ludde medan hon framkallade en massa bilder och haha, det blev lite galet ändå när vi nästan inte tog oss ut ur skolan och var en hårsmån ifrån att vara tvungna att böta 4900 kr, men vi lyckades komma undan det med ;)
Då mina föräldrar inte var jätteglada på mej så var jag tvungen att stanna hemma på kvällen men det var rätt chill ändå. :)

Idag sov jag superlänge, vaknade strax innan 14 och hela dagen har bara spenderats hemma med lite manikyr, BUS och plugg!
Lite uppladdning inför nästa helg och SBN med andra ord! ;)

Partyparty!

Igår efter en frysande halvtimme vid Stureplan där vi sålde lite SBN-biljetter och en lång läppstiftsjakt så hade jag och flickorna en liten middag at my place där vi käkade thaimat ifrån den nya thaikiosken i Mälarhöjden och förkrökade en aning, ;)
Laddade och porriga begav vi oss emot SthlmLounge där Club Legend sparkade igång deras sista fest innan dom nu kommer fortsätta men under ett nytt namn med ett nytt koncept "Poshette - lite finare lite bättre" och igår delades vissa mycket exklusiva inbjudeskort ut till några få av gästerna på "One night á Paris"-festen ut så om ni fick ett kort så är ni lyckliga ;) och ja, ni kommer fortsätta att se mej och mina pinglor även på Poshette, såklart!

Efter diverse strul vid den överfulla garderoben så fick vi i alla fall söt-Ashe att låta oss komma in bakom allting och lämna våra saker där, snällt!

Mycket dans och en dos av ungdoms-celebs var såklart på plats och nu kan även ryktet som jag publicerade i mitt förra blogginlägg dementeras och det var såklart inte sant, och det fick jag höra av ingen annan än festfixaren själv igår så nu kan vi alla andas ut igen ;)

Det sägs ha gott riktigt porrigt till igår på festen....
och bildbevis finns på:
www.festivitas.nu samt den nystartade communityn för stockholms ungdomselit; www.lyxpiraya.se med ingen annan än Messi i spetsen!


Nästa klubbfest på schemat blir såklart SBN's Skumfest nästa helg då jag och Emelie ska shaka i våra SBN-outfits, härligt! ;)


Torsdag

Vaknade imorse och ville inget hellre än att bara somna om, så trött var jag så jag kan inte direkt säga att min outfit idag var så värst fantasifull:
Mörka Wrangler-jeans
Turkos v-ringad t-shirt
Grå munkjacka
Långt halsband med bronsplattor och turkosa stenar.

Eftermiddagen (som egentligen skulle ha spenderats med My) resulterade i en tripp till Odenplan för att köpa vin till morgondagens middag och förkrök innan Club Legends "One night á paris" - fest imorgon på SthlmLounge, kul!
På tunnelbanan hem ifrån Rådmansgatan så mötte jag Jade som berättade hela den bakomliggande sanningen till varför Illusion's fest med "Dirty dancing"-tema blev inställd igår.
Vad sägs om att en av stockholms mest respekterade festfixare och hans vänner hade fifflat med lokalen och spridit ut illvilliga rykten om att festen inte skulle bli lyckad så att en massa människor i sista sekund drog sej ur? Det måste ha slagit polacken och de andra festfixarna bakom Illusion hårt, förlora en massa pengar och ett rykte sådär. Och vem anade egentligen att den mest respekterade festfixaren i stockholms klubbvärld kunde smida så elaka planer? Inte jag, men jag antar att jag inte är den enda som blev slightly chockad.

Ansiktsmask, BUS & franskmanikyr ikväll, plus lite beautysleep så kommer jag se superfräsch ut imorgon på partyt! ;)


Stressig onsdag!

Vaknade imorse och jag ljuger inte när jag säger att jag inte var pigg som en lärka när jag masade mej in i duschen för att vakna till. Skoltröttheten har kommit över mej, som vanligt, och nu när det är kallt ute så skulle jag kunna mörda för att få ligga kvar i sängen när väckaklockan ringer.

Dagens outfit:
Mörkblå stuprörsjeans, Miss Sixty (likadana som en viss Mischa Barton har)
Grå t-shirt med änglatryck, Fiorucci, Champagne
Svart omlott tröja, H&M
Bruna loafers
Vit pashminasjal
Canada Goose-väst

Hade ingen idrott imorse efter draman, skönt!
Risgrynsgröt till lunch, kan det bli mer höstlikt än det?!

Eftermiddagen spenderades stressandes emot Svampen för att möta Mani för att hämta upp lite fler SBN-biljetter att sälja iväg, och där på plats satt även Siiia & Ashe, trevligt.
Nu räknas vi som storsäljare också för att vi säljer över 50 biljetter ;) haha!

Balett ikväll!

Thåström ikväll!

Thåström ikväll!

Musiknörd som jag är, och erkänner det stolt så kommer jag sitta framför radion ikväll klockan 20.03 då P3 kommer premiärspela Thåströms nya singel "Fanfanfan" som är den första ifrån hans nya platta som släpps den 16/11, något som vi är många som har längtat efter!

Det ser för övrigt ut att bli en bra musikmånad nästa månad med Kents EP "The Hjärta & Smärta EP" och Thåströms nya album "Skebokvarnsvägen 209" där låtlistan förövrigt ser ut som följande:

1.  Brev till 10:e våningen
2.  SöndagMåndagsång
3.  Ingen sjunger blues som Jeffrey Lee Pierce
4.  Fanfanfan
5.  Främling överallt
6.  The Haters
7.  Sönder Boulevard
8.  När muren föll
9.  Stjärna som är din
10. 619 Kilometer
11. Om Black Jim



Spännande!


Pretty perfect

Ännu en helt okej dag på Östra Real och trots att det var iskallt imorse så var det mysigt att komma ut då jag hade på mej min nya mörkblå kappa ifrån Boomerang med min vita pashminasjal till.

För övrigt var min outfit snygg:
Mörkblå stuprörsjeans, Miss Sixty
Vitt ribbat linne, H&M
Grön omlott topp, Gina Tricot
Bruna italienska mockaloafers á la Gucci
Mina nya halsband


Tog en prommis med Amanda på första rasten kring Östermalm med take-away-tea och massor av prat, mysigt!
Sedan var det inte helt fel att sitta ute i solen på svenskan och planera vår debatt med Olivia, Johanna & Charlotte.


Ikväll blir det street, synd bara att jag inte är speciellt peppad.


Powerwalk picture

Powerwalk pic

Well, this is me. Powerwalkad på Djurgården.

Outfit:
Svarta stuprörsjeans
mörkröda converse
hallonröd v-ringad tröja
vitt ribbat linne
vit pashminasjal
mörkgrön canada goose-väst



Powerwalk i solskenet!

Träffade Victoria och vi gick en snabbis på stan, inhandlade två halsband som substitut för det bronsfärgade som har tagit slut på H&M men blev rätt nöjd ändå!
Hittade kaninöron, eller snarare ett helt sett med svans och fluga till också på Buttricks men 114 kr känns som lite väl mycket pengar för en kväll?
Var på NK också och tittade på Burberry-halsduken jag ska köpa, det blir antagligen den för 1 685 kr tror jag plus den svarta supersöta baskern som jag jättegärna vill ha!

Inhandlade supersmarrig couscous&kalkon wrap och en tea på Seven11 vid Berzelii park innan vi powerwalkade ut på Djurgården och det blev en rejäl runda i solskenet där vi pratade om allt och inget. Träffade Vaxholm-Steff också och hans nya blonda flickvän. Fikade och tog en lördags-cigg vid vattenbrynet, jättehärligt!
Pratade även lite mer Erik som tjatar på att jag borde sticka ut och festa med honom ikväll men hur lockande det än låter så blir det nog en chillkväll hemma ändå för jag är verkligen inte på partyhumör utan vill bara krypa ner under täcket i soffan och titta på film och ta det lugnt.
Mys med andra ord.

Pusskalas

Hej konsument!

Sorry, men jag är en sucker för sådant här och nu när det finns i var och varannan blogg så kan ju inte jag vara sämre än att faktiskt fylla i det jag med!

senaste impulsköp: En väskaccessoar
bästa promenad: Djurgården/Gärdet runt
favoritdryck: Tea
äter lyxmiddag på: Sturehof alt. Café Opera
favoritgata: Biblioteksgatan
bästa förfestmusiken: brattechno
reser helst till: Paris, London, New York
bra gå bort-present: glitter ifrån Make up store kanske?
favoritlyxartikel: dyrt smink
älsklingsljud: skratt
senaste upptäckt i stockholm: att Karlaplan är fantastiskt vackert
favoritgalleria: sturegallerian
tidning jag gillar: Brittiska modemagazine; Elle, Cosmopolitan, InStyle, Vogue
favvosajt: playahead.com, sockerdricka.nu
här bjuder jag mamma på middag: bjuder aldrig mammsi på middag
favoritförort: mälarhöjden såklart!
fikar gärna på: Kofi, Alberts, Ginos
favoritbutik: NK
bästa lunchställe: Alberts
favoritgrönsak: paprika
favoritfärg: marinblått, i alla fall just nu
favoritmärke: just nu? hmm.. Oasis kanske.
favoritdjur: kissemiss
bästa nu levande regissör: eh? Tim Burton kanske
stjärna jag vill träffa: Kate Moss
favvoskor: allt med stilettklack
klädkonto per månad: för lite
modeförebild: kate moss, sienna miller, mischa barton
motionerar: dansar 3 gånger i veckan + powerwalk
mest överskattade affär: Zara
dyraste jag köpt: vet inte, min vinterjacka kanske
mode jag aldrig vill se igen: allt jävla fjortismode
favoritprodukt på systembolaget: Moët
bästa fyllekäket: donken såklart, eller i någons kök
dansar helst till: techno
senast gnolade: med till radion
senaste fyndet: svårt att säga, mina mörkbruna gucci-liknande loafers kanske
bästa romanen: borta med vinden - margaret mitchell
bästa diktsamlingen: sockerdricka.nu
favoritprodukt på apoteket: ?
fulaste färgen på kläder: senapsgult
i min mp3: en massa
beställer i baren: vitt vin
användbar pryl: lipgloss
dessa vill jag ska svara på "hej konsument": alla!

Solsken i både hjärta och själ

Vaknade okristligt tidigt, strax efter 12 och efter en kvart då jag låg groggy kvar i sängen ringde hurtbullen Emelie och bjöd mej på fest i Stureby ikväll. Vet inte om jag ska gå eller inte, jag hade lite smått siktat in mej på en hemmakväll för att vila upp mej inför de kommande helgernas megapartyn och jag är faktiskt sjukt sliten, as usual.

Nu kommer söta Vici snart förbi och vi ska ge oss in till stan för shopping och på min lista står:
Playboykanin-öron till CL's fest
Väst
Långt halsband i brons
Brett bälte (gärna som YSL)
Svart basker

Sedan blir det antagligen powerwalk kring Djurgården/Gärdet också för det är faktiskt sjukt fint väder ute och jag är på jättebra humör!


Pusskalas

Förfrusna fingrar och dubbeldejt

Precis som hos kära Emelie (http://incipience.blogg.se) så är en ny blogg-era inledd även här där jag numera ska vara äckligt öppenhjärtlig, dock inte namnge alla personer men bor ni i Stockholm och rör er i innerstaden så lär ni ändå kunna gissa vem/vilka jag talar om.

För att klargöra lite frågetecken så skulle jag och Emelie på dejt idag med varsin Erik (den enda ifrån Stureby som Emelie mötte i en bastu och den andra ifrån Älvsjö) och efter ett långt och utdraget krig om vem som skulle ta vilket café så fick Emelie ta Baresso medan jag och Erik fikade på Kofi vid Stureplan. Dock syntes inte en viss blondin med en udda läggning tillsammans med vår allas favoritplayer vilket det ryktades om att dom skulle göra, just denna eftermiddag på Kofi.

Tea, latte och kanelbulle, mycket skratt och prat blev det i alla fall för min del och en hel del sjuka grejer avslöjades om diverse personer i Stockholms ungdomselit. Som vad sägs om att ett känt sällskap faktiskt inte har sådär hutlöst mycket pengar som dom utger sej för utan fyller sina kompisars tomma Moët-flaskor med billigt mousserande-vin? Skamligt!
Efter en och en halvtimme inne i värmen (efter en freezing eftermiddag vid Svampen där vi sålde SBN-biljetter och spanade in vår favoritplayers nya haircut) så drog jag vidare för att gå ut och äta med mina pinglor och höra det senaste skvallret.
Kvällen uppföljdes av chillbio där vi såg Kalle & chokladfabriken och ja, Johnny Depp var knappast het, men han är i alla fall en bra skådespelare och det blev en mängd nostalgikickar när man tänker tillbaka på barndomen då jag faktiskt älskade just den boken.
Mys!

Snart blir det tidig sänggång för imorgon ska jag upp och shoppa (som alla lördagar) och inhandla en porrig outfit till Club Legends "One night á Paris" nästa vecka!


Pusskalas


2 die for

2 die for
Seriöst, ända sedan jag såg skorna i senaste numret av ELLE i ett moderepotage så har jag varit helt frälst vid dom här überheta Jimmy Choo skorna.
Om du är en vänlig själ med 7 000 kr över på bankkontot så köp ett par skor till mej vetja ;)


Powerwalk och tjejsnack

Ännu en lång och seg onsdag med en ovanligt läskig dramalektion med en massa trygghetsövningar i form av att man skulle falla framåt och bakåt och hoppas att folk tog emot en. Såklart hamnade jag och Johanna tillsammans med alla sjukt långa treor, men det gick bra ;)

Powerwalk på idrotten kring Östermalm och jag och emelie fick en hel del snack gjort också, mycket mysigt att gå omkring och snacka i solskenet sådär på morgonen. :)
Sen blev det ännu lite mer skvaller på lunchen också då vi gick ut och åt istället för att sitta i matsalen då maten faktiskt var oätlig idag, falukorv? huh!

Ikväll blir det balett igen och plugg, helt okej för att vara en onsdag.

Intressant?

Jag kom nyss hem ifrån Östra Real och satt på tunnelbanan på väg ut till min villaförort vid mälaren och vid liljeholmen klev två killar på med tydligt utländskt ursprung och satte sej i min "fyra" och började prata med varandra och något jag genast reflekterade över var att jag nästan inte förstod någonting.
Jag har alltid trott att jag är rätt duktig på "förortssvenska" även om folk brukar anmärka på att jag pratar typiskt Lidingö-aktigt, men idag förstod jag inte ens hälften av vad killarna sa och dom var knappt i min ålder. Det var så sjukt att sitta bredvid två stycken som talade svenska och inte förstå någonting. Hardcore-förortssvenska. Men ändå, borde man inte förstå någonting?!
Sjukt, och rätt ointressant för er som läser, jag vet.


Annars var det en helt okej idag idag i skolan. Emelie var sjuk så det var bara jag och Amanda idag, plus Sofia som hade klippt sej, jättesött! :)
Fick tillbaka mitt matteprov, VG+, helt okej resultat med tanke på att jag bara var 1 poäng ifrån MVG.


Har hittat en superintressant hemsida där man kan nätshoppa Gucci-väskor för ett betydligt billigare pris än i butikerna och dom är äkta också, spännande!


Shit happens when you party naked

Shit happens when you party naked

För er som faktiskt undrar hur vi flickor ser ut.
Amanda, Empan & Jag (med Sofia över oss)


Ännu en händelserik helg!

Det här är ingen blogg, för bloggar ska man uppdatera konstant och det gör jag tyvärr inte med den här men jag lever för mycket för att hinna sitta och skriva inlägg efter inlägg i min blogg. Annat vore det om jag var som Linda Skugge och blev betalad för att sitta här och skriva.


Helgen bara sprang förbi kändes det som. Fredagen innebar fika i Humlegården med Empan, Sofia och Josefine, toppen! Samt party i Bromma som inte direkt hamnar på min lista över de bästa partyn jag har varit på, för det var ju faktiskt rätt trist, eller det kanske bara är för att jag var spiknykter och bara stod ute och rökte hela kvällen typ? Tål att tänkas på.
Både Fuck Buddy och Erik ringde den kvällen så lite telefonsamtal blev det visst också, men inget riktigt partyparty.

På lördagen blev det shopping som vanligt, som precis alla lördagar. Denna gång shoppade däremot inte jag speciellt mycket utan det blev bara en väskaccessoar till min mörkröda Longchamp medan Victoria slog till på en sjukt snygg mörkbrun väska, lite liknande en Bayswater ifrån Friis & Company.
Sen blev det panini och pago i brittsommarskolskenet i Vitabergsparken på södermalm också, himla mysigt!
På kvällen satt jag, Linnea, Amanda, Sofia, Josefine och Victoria på Café 60, mitt nya stammisställe förutom Café Albert vid Stureplan i 3 timmar och snackade innan vi åkte en snabbis till Slussen för att träffa Arman och hans kompisar.

Söndagen var precis som alla söndagar; plugg och hemma-SPA.


Idag har det varit en helt vanlig skoldag förutom att vi sprang Cooper-test på idrotten och det gick rätt bra för mej trotsallt plus att Empan hämtade upp SBN-biljetterna ifrån Mani som vi ska sälja, toppen!
Hade streetdance ikväll också, mycket tid att koreografera själva och det var roligt!


Snart ska jag krypa i säng med nya ELLE och gotta mej! ;)


JAG ÄR LYCKLIG!


Just idag är jag superlycklig!

Linn mår bra, allt med SBN-biljetterna som jag ska sälja löser sej, My ringde mej i eftermiddags, släkten ifrån dalarna är här (vilket är lite kaotiskt i och för sej), My kommer till skolan imorgon och hälsar på, ungdomsparlamentet gick bra, allt är finemang just nu!


Politiktjafs och kanelbullar

Idag var det helt perfekt höstväder ute, lagom kallt och strålande solsken men tyvärr han jag inte njuta speciellt mycket av det härliga vädret eftersom vi hade Ungdomsparlamentet idag i skolan tillsammans med en annan klass, S1A.
Det hela gick ut på att vi skulle skriva varsin motion och föredra den inför respektive utskott, därefter följde en röstning och debatt.
Min motion handlade om införandet av ett DNA-register och det gick jättebra.

Lunchrasten spenderades igenom att äta bullar med emelie, sarah, adam t, arman, johan och dennis eftersom det faktiskt är kanelbullens dag idag.



Hinner inte blogga mer, för jag ska iväg och dansa jazz idag!

Chillhelg

Detta är officiellt en riktig chillhelg.
Igår var jag med några av pinglorna hemma hos Victoria och tittade på film och idag har jag bara varit inne i stan och fortsatt jakten på de perfekta örhängena.
Det är otroligt svårt att hitta perfekta vardagsörhängen för just nu kör jag alltid med mina spanska pärlor men det är dags att hitta något att variera med, så som de där sjukt snygga Chanel-örhängena...
Jakten kommer att fortsätta!

Ikväll blir det nog bara hemmachill, allt för att bli frisk till nästa vecka samt att vila upp min numera sönderfestade kropp.

hits