som i en amerikansk high school-film...

som i en amerikansk high school-film mötte Östra Norra Real (Torra Norra) i basket, och på bästa östra-manéer hade vi ett gäng söta blonda cheerleaders och en massa supportrar som skolkade ifrån dagens lektioner för att tränga ihop oss i gymnastiksalen (som inte är anpassade efter den här typen av event då den är byggd för fäktning, haha!) och heja fram vårt lag till seger!
Vad ställningen i matchen blev? Ingen aning faktiskt! Var bara där en sväng för att se sötaste Lina som cheerleader innan jag, Ellie och Amanda drog vidare ut på stan för lite julklappsshopping.

Hade egentligen journalistikinriktningens årliga pepparkakshusbaktävling idag men efter att ha fått obligatorisk närvaro så lämnade jag och Amanda den aktiviteten och ägnade oss åt roligare saker istället.

Var vid svampen en sväng i eftermiddags för att sälja biljetter, och som vanligt var det crowded kring det gamla monumentet av ungdomar som sålde och köpte festbiljetter. Men min tur var inte lika slående som vanligt utan idag så ringde några flickorna som skulle ha biljetter innan och avbokade medan andra inte ens dök upp, fruktansvärt dålig stil!
Så nu är inte alla SBN-biljetter sålda till helgens fest utan jag får ta och fixa det imorgon, slitigt värre, suck.



<3


Kommentarer:
Postat av: Cheerleadet

bra att ngn uppskattar östras cheerleaders ;)

2005-12-14 @ 20:38:01
Postat av: Cheerleader

Men du får inte glömma dom brunetta cheerleaders =D

2005-12-14 @ 20:41:25
Postat av: Jonas

asså bella, du får inte glömma brunetterna heller.. :)

2005-12-14 @ 20:45:54
Postat av: Josefine

Nej juste Bells, du får ABSOLUT inte glömma brunetterna!
(Oops...)

2005-12-14 @ 22:01:01

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits