SÄLEN 2005

 
Sälen 2005, en historia att berätta för sina barnbarn i framtiden, då i en något mer censurerad version än den jag tänker publicera här, som i sej är klippt och klistrad för att passa känsliga Svenssons där ute. Hihi.

Vi, jag, Empan och Lina åkte iväg med "härliga" buss 3 på torsdags eftermiddagen, försenade 45 minuter och hamnade "lyckligtvis" mitt emot några jallas ifrån Husby (?) som tyckte det var utmärkt att placera sina tubsockssvettiga fötter i vårt skrev och kasta lystna blickar åt vårat håll under den cirka 8 timmar långa bussresan, eww (för att citera Empan) men som tur var satt några betydligt trevligare gossar ifrån Östra real bakom oss, så vi överlevde resan trotsallt :)

Kom fram, lagom mörbultade mitt i natten för att hälsa på våra rumskompisar, inte för att nämna några namn med Sturebykillarna eller vid PA-namn hädan efter kallade ;) Skålade in vårt nya hus med en helig cermoni (Madonna-dansen, Sälens hetaste ;) och vodka-shots) innan vi begav oss ut i natten för att starta partyt. Vi flickor hamnade genast i Östra-stugan där pojkarna var givmildare än Gud själv och festen började vid halv 2 tiden på natten, vilket var helt nytt för dom flesta av oss att börja festa vid den tiden på dygnet.
Gustaf sprang omkring med en filmkamera hela kvällen och filmade våra bravader så om en film med galna Östrisar dyker upp på internet, så är det jag, Empan, Omed och Gustaf som demonsterar hur man åker snowboard två och två på varsin stol, och det är vi som dansar Höglandsdansen och Madonnadansen till alla låtar, igenom hela filmen! Hah!
Efter en snabb sväng till Bromma-stugan för att bekanta oss med våra nya grannar så slutade kvällen med sedvanliga fyllesentimentala stunder fram emot 6 tiden på morgonen innan vi alla stupade i säng (ackompanjerade av Kaalle's fyllegråt och hulkningar och såklart dunket då killarna slog sönder dörren, myspys med andra ord).

Vaknade av att Sturebykillarna sätter på techno i huset vid 10 tiden på morgonen för att börja förfesta redan, så efter frukost flydde vi flickor fältet för en dag av skidåkning och bakfylla uppe i backen. Synd bara att Lindvallens annars så fina skidåkning var reducerad till ynka 1 backe! skamligt!
Kommer hem och bastar och leker som barn i snön samtidigt som Lejonarden spyr ner hela hallen och Påddl-Anna spyr i Max och Simons säng. Jajamensan, så kan det gå för dom som börjar förkröka redan vid halv två tiden på förmiddagen, härligt?
Efter pojkarnas fatala försök till att städa upp och efter vi har fått ringa reselederna så dom kan rädda Lejonarden som däckat i en säng så lyckades vi i alla fall svänga ihop en spartansk middag innan vi var redo för utgång, lite tidigare den här kvällen än natten innan, för nu var klockan inte mer än 9 på kvällen medan partyt var redan i full gång!

Svängde förbi en stuga fylld med 25+are som var gamla Östra realare där vi hamnade för att dricka lite champagne och beundra deras kylskåp som var sprängfyllt med ölburkar, haha, en syn för ölfantasten-Lina som genast plockade fickorna fulla. ;)

Kvällen blev inte så lång som väntat utan spenderades mest med de generösa pojkarna i Bromma-stugan som efter att fått höra om Sturebykillarnas bravader under eftermiddagen erbjöd oss flickor sängplatser i deras betydligt mer rena och fräscha stuga, nice, samt generösa mängder av deras godisfärgade bål :) Haha, klockrenaste partybilderna togs denna kväll, för vad sägs om Mellis och Albinobenet utan byxor på, vars huvuden var prydda av bunny-ears eller Empan med den berömda julgranen? HAHA!


Vaknade nästan pigg och utvilad (och knappast bakfull) och jag och flickorna lyckades undvika våra stugkompisar till Sturebykillar vid frukostbordet. Duktiga som vi flickor var så pallrade vi oss iväg på skidäventyr till Tandådalen där det var hela (tadaa!) 4 backar öppna! Haha! Lyckades åka i iskylan innan vi fram emot fyra-tiden tar bussen hem emot Lindvallen igen för att få ett argt telefonsamtal av Majh på bussen som hälsar att alla vi i våran stuga har blivit vräkta! Smått panikslagna hittar vi vår packning ute i snön, ihopplockade av Nina (vars BH Majh och Kaalle sprungit omkring i kvällen innan, och som nu låg i våran packning tillsammans med diverse av pojkarnas saker) och Påddl-Anna. Snälla flickor som trots chanel-örhängen och pengar som låg utspridda inte tog någonting :)
Killarna blev bannlysta ifrån Sälen-området och lyckades med nöd och näppe flytta in på McDonalds-toaletten som ett tag såg ut som deras enda möljlighet till tak över huvudet, men istället fick dom boka ett rum på Högfjällshotellet. Vi flickor däremot som inte hade orsakat all skada i vår forna stuga fick kort och gott flytta in i Östra realarnas mysiga stuga där vi tog ett av rummen, men den stora dubbelsängen :)

Kvällen blev den sjukaste under resans gång och kryddades med galna detaljer så som; förkrök hos 45-åriga tanter i stugan bredvid vars första kommentar var "oooh lammkött! får det lov att vara vitt, rött eller rosé?" när vi och våra pojkar uppenbarade oss i dörren. Även denna kväll lekte jag och ett visst kändisbarn hjältar då vi räddade livet på en flicka som druckit för mycket, men yrade i fyllan och villan om att hon hade tagit kokain, poor thing. Precis som föregående kväll spenderades den mesta av tiden i Bromma-stugan bland alla trevliga och söta pojkar , mycket mysigt, även om jag knappt såg röken av Empan och Lina, haha! Att jag satt och pratade med Påddl-Anna i flera timmar, kan visserligen också ha varit en orsak till detta. ;)

Nästa morgon vaknar vi i gryningen, vid åtta tiden för att hinna städa stugan, och haha, ändå blev vi nästan underkända innan vi lyckades ta bussen hem till Stockholm igen med många minnen rikare, jordens baksmälla och ett leende på läpparna! :)


<3


Kommentarer:
Postat av: Jossan

verkar varit en helt galen resa! har själv stuga i lindvallen men har tyvärr aldrig utnyttjat de fina möjligheter till party som finns där, blev bara så sugen nu på att dra dit ett gäng. Bra blogg, jag läser den flera gånger i veckan :)

2005-12-05 @ 22:01:57
Postat av: jossan

det gör iiiiiiiiinte jag

2005-12-07 @ 10:40:02
Postat av: Hemligperson,,, ;)

Hej, rolig blogg du har.. ;) var Elina Cederborg från Östermalm där? ;)

2005-12-07 @ 18:24:35
Postat av: Bella

haha, jaa hon var där. ^^

2005-12-08 @ 09:22:24
Postat av: Sofia

Shit, fan vad kuligt det låter! XD
Nu blev jag ju själv sugen på att åka på en skidresa, även om jag inte kan åka skidor liksom XD

2005-12-08 @ 21:35:28
Postat av: haha

din blogg är patetisk. blondinbellas blogg ÄGER SÖNEDR DIN ! :D

2005-12-09 @ 21:35:38

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits