Shopping och avskedsmiddag

Igår var det en riktigt stressig dag!
Gick upp jättetidigt och åkte ut emot Josefine för att sola direkt på morgonen innan vi åkte hem till henne och duschade och gjorde oss i ordning.
Vidare in till stan för panikshopping med Ellie, bland annat min "lilla svarta" till nyårsafton :) Nu saknas bara det perfekta pumpsen till, men skorna Lina hade på sej igår var inte helt fel så att säga ;)

Nyårsplaneringsmöte på Baresso över lunch med pinglorna, jättemysigt <3

Sedan hem och stressa och byta om till kvällens outfit eftersom Lina Falkenhall <3 ska flytta till L.A på fredag så hade hon avskedsparty hemma hos henne. Jag kommer sakna dej darling! Åkte in med Sofia till stan för att handla Linas present och sedan äta middag inne i stan, mötte upp Sarah innan vi åkte ut emot Hässelby villastad, mötte upp Empan på vägen som var hemkommen ifrån Finland igen!

Väl borta hos Lina så var det redan kaos vid 9-tiden på kvällen och gästlistan över folk som skulle få komma in var milslång, så det tog sin lillatid innan vi kom in och fick chansen att röva bort Lina så hon kunde få sin present i lugn och ro. :)
Kvällen var mest kaos, men stundtals helt galen och polisen kom förbi en sväng men annars fortlöpte det väl helt okej. Massor med roligt folk i alla fall! Hela Bromma-gänget ifrån Sälen var där, likaså andra gamla festkompisar och närmare vänner, mysig blandning med andra ord! :)
HAHA, "Kärleksmessias" och Empans specialare (tequila, blåbärssoppa och vatten) går till världshistorien ;)
Stackars Nina & Lina bara att katten dog, altandörren blev sönderslagen och allas saker typ försvann. =/ Helt galet med andra ord.


Efter allt så åkte jag, Sarah, Sofia och Empan hem till Mälarhöjden och alla utom Sofia sov över hos mej <3 mysigt!



Idag har jag bara varit inne i stan och handlat lite saker inför nyårsafton, vars planer plötsligt inte verkar vara lika självklara längre, jag hatar när det strular till sej!

Ikväll blir det bara hemmachill för att imorgon vara med Vici och planera det sista inför nyår.


Ciao!


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits