NYÅRSAFTON 2005

Jag och mina pinglor samlades efter mycket om och men hemma hos mej i Mälarhöjden för förberedelser inför kvällen. Det blir lätt slagsmål när 5 tjejer ska slåss om en spegel men vi lyckades rätt bra med att inte klösa ögonen ur varandra ;)

Åkte hem till Josefine där nyårsmiddagen skulle vara (en sväng förbi söder först för de sista inköpen) och vi började laga maten, 3-rätters blev det.
Förrätt: Toast m.  avokado, gravad lax, räkor & löjrom .
Varmrätt: Oxfilé m. hasselbackspotatis & rödvinssås.
Efterrätt: Exotisk fruktsallad m. sorbetglass.
+ en mängd vin & cider.

Sedan blev det förkrök, diverse obscena-danser som klassikern "Höglands-dansen"(som vanligt när vi är i farten) och ett hejvilt posande framför kameror då vi har en fototönt i gänget som vill dokumentera allting till hennes gymnasieprojekt ;)


bells
Dance like nobody's watching


Med partystiletterna på så begav vi oss in emot Slussen där vi skulle fira nyår uppe på Mossebacke och trots att vi hade 10 minuters marginal så missade vi tolvslaget och fick fira det på Skanstulls tunnelbaneperrong då tunnelbanan stod stilla där i hela tjugo minuter, irriterande men ändå nästan lite mysigt eftersom vi satt och pratade med annat socialt folk på tunnelbanan och allas humör var på topp!

Kom äntligen fram till Slussen och skålade in 2006 med vår Moët rosé, gott! :)
Träffade på diverse gamla kompisar en sväng också, sjukt när man ser folk sådär.
Tyvärr var det jättemycket kaos och poliser överallt så vi flydde upp emot Mossebacke där vi stannade ett bra tag ändå innan vi efter att Sarah fått träffa sitt nya ragg en sväng så började vi vår helvetes färd emot Skanstull och Mys lägenhet igen.
Tunnelbanan stod än en gång stilla i över en halvtimme och det var sjukt mycket folk och det blev inte heller så mycket bättre av att vi hade druckit en aning förmycket.

Väl hemma hos My någongång strax efter klockan 3 och då blev det som vanligt nattmat och te in på småtimmarna så jag somnade väl fram emot 6.30 imorse för att vakna med inte världens bästa hälsa, men jag överlever i alla fall.
Fick ett bryskt uppvaknande av Amanda som ringde och var hysterisk över att Philip var borta och ingen hade sett honom sedan igår vid 12-slaget, så sedan blev den en mängd telefonkedjor och förvirrade sms innan Arin kunde rapportera att Philip nu på kvällen blivit återfunnen igen och mådde bra, tur det! Vi var riktigt oroliga ett tag, men allt löste sej ändå :)


Ikväll blir det hemmachill med lillebrorsan och film, mysigt.

<3

Kommentarer:
Postat av: Mysse

Haha, vaddå Fototönt? Vad är det här för ny titel jag dragit på mig?
Det var inte jag som började, (den har man väl hört förut) det var Soffi och Sarah, dessa fotoglada tu.. =P

2006-01-02 @ 00:57:15
Postat av: Bells

mylan darling, vi älskar dej ändå! ;D

2006-01-02 @ 13:00:13

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits