ÅRE 2006

Så var man hemma igen efter en fantastisk vecka ifrån Sveriges eget Alperna, ÅRE.

Bilresan upp i söndags var kanske inte den roligaste och hemresan var defintivt ännu värre eftersom det finns ingenting jag hatar så mycket som att sitta och vara rastlös i flera timmar, särskilt inte när vi var en extra person med i bilen, Sarah och det blev lite trängre än vanligt. Men vi klarade oss utan att börja slåss allt för mycket, haha!



Framme i Åre väntade förhoppningar om en pangvecka, både skidmässigt och partymässigt och även om det inte alltid blev som vi hade förväntat oss så blev det fortfarande en brutalt bra vecka.
För alla er som varit i Åre så vet ni att vädret under sportlovet aldrig är det bästa, men nu fick vi nästan 3 hela dagar med solsken och det kändes ju bra, trots iskylan som fick oss att ta allt för många långluncher á la Seth uppe i backen. Lite skidåkning blev det trotsallt och ibland kommer de där åken då allting bara känns RÄTT, lagom med snö, solsken, lagom mycket folk i backen och svängarna sitter där dom ska, då känns allting perfekt.


After-skiin kickade igång redan på måndageftermiddagen på tidigare tönt-stämplade Fjällgården där vi träffade klasskompisen Seth på en gång och hans grabbar för att sedan se Danne och Fredrik röjja framför scenen. Eftersom det dracks rätt friskt bland alla minderåriga så infördes 18årsgräns på alla after-skii ställen i hela Åre efter måndagen men det stoppade inte oss. Tisdagens after-skii urartade visserligen för våra kära Älvsjö-grabbar som lyckades bli utslängda och nästan vräkta ifrån sitt hotell på köpet, illa illa, men hotellchefen blev ett stående skämt under resans gång. Från och med torsdagens intogs Bygget istället där Marmelad orkestern (som jag har sett hela mitt liv, haha) fick hela stället att röjja, helt klart Åres bästa after-skii band.



Kvällarna blev en helt annan historia än vi väntat oss, en hel del taxiresor överallt och nu har vi nog testat alla taxibolag och alla olika taxibilar i hela Åre efter alla resor fram och tillbaka och vi kan lätt konstatera att Åres "limousine-service" har de bästa priserna och absolut roligaste chaufförerna, haha!

Att vara snart 17 år i Åre bäddar inte direkt för utgång, inte ens för alla med falskleg. utan det bäddar mer för en hel del runtvirrande, konstiga hemmafester, förfrusna fingrar och besök på MAX, och det var väl i princip det som hände för oss också. Men tro inte att det var tråkigt för det, oh no, för i sällskap med ett tjugotal grabbar så blir det inte helt fel.
Vi hann nog uppleva det mesta i Åre, saker som aldrig händer i Stockholm, haha. För vad sägs om när PC ringer och vi drar på hemmafest, och lokalen visar sej vara ett omklädningsrum? Ändlöst TV-tittande med Seth & Bromma-grabbarna. TV-spelsturneringar. Minigolf och utpressning på Holiday club. Galna födelsedagskalas på Granbovägen 4 som sträckte sej över hela veckan. Slagsmål och portade ifrån Max. 
Flickor i kundvagnar ute i kylan. Partyhattar på sned. Bastukvällar. Filmnätter hos Danne och Fredrik, medan jag mest sov. Ändlösa Taxi-resor kors och tvärs över Åre. och alltid slutade det med att vi hamnade på MAX. eller som Seth uttryckte det efter en lagom iskall natt på Granbovägen:
"släpp av mej vid torget, jag gör comeback på Max!", det kan ungefär sammanfatta alla nätter. Om det låter tråkigt? Det var det absolut inte, det var galet!





Åre 2006 var för lite sömn, iskalla fingrar, taxi-resor, galna upptåg, mycket skratt och inga brutna ben. TOPPEN med andra ord!



<3

Kommentarer:
Postat av: Hedin

jupp, låter som en skön vecka :)

2006-03-05 @ 18:25:58
Postat av: Sarah

FAN VA JAG VILL TILLBAKA! skööna bilder, synd bara att min huggtand syns på bilden som är tagen i ägget. :S men men måste få gå på ÅRE reunion snart, sjukt kul ju! haha :D

Postat av: Jade

OOH MY :D

2006-03-05 @ 18:30:12
URL: http://lyxpiinglan.blogg.se
Postat av: Sofia

superduperhelaveckanlång ^^ wiiiiee

2006-03-05 @ 19:22:15
URL: http://fiija.blogg.se
Postat av: Bells

Hedin: det var det verkligen! btw, kul att du kommenterar så ofta!
Sarah: hell yeah, ÅRE reunion!
Jade: det är sant som jag säger det; OH MY!
Sofia: oh yes.

2006-03-05 @ 21:05:11
URL: http://bella.blogg.se
Postat av: Vici

Underbart att läsa att ni har haft d bra!;D men vi höra mera sen darling!;P nyfikien som vanligt.. har lite å berätta om alperna också!;D puss

2006-03-05 @ 22:10:53
URL: http://victoria89.blogg.se
Postat av: Bells

Vici: tillbaka nu? JAG HAR SAKNAT DEJ! Hur som helst, let's catch up on the gossip @ L'Angolo i veckan!

2006-03-05 @ 22:20:32
URL: http://bella.blogg.se
Postat av: Jess

åh!! var i åre förra vintern, det ÄR underbart:)

2006-03-05 @ 22:36:47
URL: http://jessjess.blogg.se
Postat av: Caroline

Låter som ett superbra sportlov!

2006-03-06 @ 17:13:49
URL: http://www.line.blogg.se
Postat av: Josefine

Lät som om ni hade det underbart när du sammanfattade kort i telefonen. Du måste berätta ALLT imorgon!

2006-03-06 @ 17:59:37
URL: http://josefinem.blogg.se
Postat av: Bells

Jess: håller helt med!
Caroline: yes det var det!
Josefine: fika imorgon, and I'll tell you everything!

2006-03-06 @ 19:37:52
URL: http://bella.blogg.se
Postat av: Sigrid

mysigt!

2006-03-07 @ 19:24:59
URL: http://www.sigrid.webblogg.se
Postat av: Bolla

Måste säga att det var en bra födelsedagsfest på granbovägen ;)
Hur jag hamnade på en bloggsida är en lång förklaring... men men

2006-03-07 @ 19:45:40
Postat av: Bells

Sigrid: yes det var det :)
Bolla: bodde DU på granbovägen 4?

2006-03-07 @ 22:09:33
URL: http://bella.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits